Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 264
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ох, Локо 😂😂 „Лешниците”
Хич не е смешно, ама съм във фаза 😁

# 496
Ани, отпусни си душичката. Като спреш да живееш, няма да се случат нещата с бебето по-бързо. Радвай си се на живота, грижи се за себе си и всичко ще се получи Simple Smile
И нещо, което ми се стори интересно, какво се случва с нас всеки месец:

# 497
Влизам в тона на последните постове като кажа, ми момичета ние с ММ сме като войници, щракаме доста, хващам О, гелове, и пак не става.
Всичко е късмет, виждате и с 2 пъти се получава.
Но разбирам прекрасно фрустрацията, която се насъбира на толкова много нива.
На мен ми цапа 4ти ден от понеделник, малко е, само след като пишкам, но колкото първия/втория ден се породи надежда, че може да е имплантационно, толкова сега е ясно че не е, а отгоре на всичко сигурно е знак на някаква нова мизерия. Unamused и тъпата леля да идва като ще идва. Искам си пак редовния Ц.
За капак се и разболях на куче. И не, не е симптом на Б. Няма такова нещо като 4 дена имплантационно зацапване...
Днес съм на хомеопат, стискайте палци тая жена да извади магичното хапче! Поне ще си излея всичко пред нея и ще ми олекне!
Пращам ви кураж! Animal Bee

# 498
Ив, принципно не е нечувано съвсем в ранна бременност да има зацапване, така че може и да препикаеш един тест за всеки случай.

# 499
Момичета, в клиниката съм за скан и от едната стая се чу бебешко сърчице 😢 разплаках се, настръхнах и изпаднах в безтегловност. Тази женичка и тя се разплака, чу се отвън. Нямам думи. Чудото на чудесата и се случва...

# 500
Джулка, скоро и на всички нас. Най-прекрасният звук!!!

# 501
  • Варна
Кайлийн, моля те, сподели наистина реакцията на Семерджиева. Няма да се даваш, бременност без овулация няма... Яд ме хвана на тази жена, честно. А, каква ви беше СГ, колко % беше морфологията?
Джулка, как добре те разбирам... Хайде, скоро и на нас!
Ив, ти сигурна ли си, че няма шанс за Б.? Много дълго това зацапване.
Ането, не знам какво да ти кажа, като се знам каква съм зла на моменти, бих хванала ММ на тясно и да го питам, иска ли дете, не иска ли?!? То това си е супер изнервящо. Не ти стига другият стрес в ежедневието, ами и ѝ да дебнеш, едва ли не да му се молиш... За мен лично е обидно, ама това съм си аз и така бих го приела.
Аз се разболях. По цял ден съм сред болни, синът ми влачи сопол от 1 месец, даже на физиотерапия го водя и накрая се предадох и аз. Само се надявам да не се усложня, че от 3 години се боря със синузит. След 2 седмици съм на преглед при Калчев и силно се надявам да начертае план кога ще е хистероскопията, и да се действа.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 12:20 от Arven_89

# 502
Бъндъл, Арвен, признавам вчера направих едно престо, отрицателно, факт че беше 7-8 дена след О, но сега зацапването се усили сякаш и сигурно лелята ще дойде днес утре. И остава въпросът каква е причината за това дълго зацапване преди Ц. Никога в живота не ми се е случвало. Ма то вече все едно съм друга жена от март насам...
Ще пиша кат доди...

# 503
Anetoo ако е имало овулация на тези дни има шанс, всичко се случва както видяхме.Хубав ден момичета!!!

# 504
Не Ани едва ли. Усетих я много силно на 18ти ден а и според календара беше тогава. Имам шанс само ако съм била с две овулации този месец или неговите семена живеят цяяяла седмица. Grinning
Само да забременея цяла година няма да види секс от мен. Даже може две...три...Ще видя Smiling Imp

# 505
Хихи:stuck_out_tongue_winking_eye:Heartpulse

# 506
Ето ме и мен. Минах при Семерджиева учуди се, каза, че явно е била късна овулация, ама аз казах, че аз бях болна и още съм де и не е имало опити, тя нищо не каза. Прегледа ме все пак, естествено нищо не се видя, но видя жълто тяло в десния яйчник, който тогава беше с 12. 5 мм и тя го отписа като доминантен. Де да знам и аз?
Arven СГ е зле и морфологията е едва 1.8 %.

# 507
Поне те е прегледала, мене ме върна, караше ме да пускам ЧХГ през ден и на 10 дни закъснение ме прегледа чак - което естествено е нормално , по-рано няма какво да се види 😂
Отписала или не - важното е, че е станало.
Ето още едно доказателство, че с кофти морфология все пак се забременява!

Стискам палци бързо да минава болестта. Може да започнеш след това да пиеш биозин мама, доста спомага за имунитета Simple Smile

# 508
Много смешно ми стана как е разчитала на късна овулация Grinning Важното е , че имаш двете чертички преди да те стимулират заради липса на овулация !

Аз искам да ви кажа, че от вчера - 18ти ден започнах да ходя през няма и час до тоалетната, а не съм пила особено вода. По принцип това и друг път ми се случва след овулация. Даже и тук сме го коментирали. Ама само отбелязвам Simple Smile Миналият месец веднага след овулация гърдите ми започнаха да си растат ли растат и зърната бяха чувствителни, което за мен е необичайно. Накрая пак резултата беше същия де, но и това явно няма да е критерии за мен като ми дойде времето Grinning

# 509
  • Варна
Затвърждавам си негативното мнение за Семерджиева просто ... Изобщо какво е очаквала да види на 2 дни закъснение, освен жълто тяло, не знам Simple Smile
Кайлийн, свиркай си, щастливей си и ние с теб Simple Smile
Локо, това е от промяната покачването на прогестерона, нормално е честото пишкане и при мен винаги го има, но ти пожелавам при теб да е заради оплодено яйчице Wink
Ауууу, моят нос е мега зле! Да си помрънкам Mask

Общи условия

Активация на акаунт