Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Dope Reach
Джулка, мерси, че попита и за мен, ама аз нямам с какво да се включа.
За да не е офф, поствам нещичко, което ми хареса.

Бог не бърза. Той се интересува повече от това да формира характери, да изгражда святост и да заздравява мускулите на вярата.

Аз вярвам, че пътят, който извървяме ни променя и формира. Нима по-мъдрите от нас не са ни учили, че хубавите неща, тези които истински си заслужават, идват трудно, понякога мъчително за душата? За нас това е мечтата за дете, за тези, които нямат проблеми в тази насока, вероятно е нещо друго. Нооо ние сме толкова склонни да се притесняваме, да обмисляме, да мъчим себе си, вместо да се наслаждаваме на живота. Чувстваме, че времето ни притиска, искаме да получим всичко веднага... Никога не се замисляме, че живеем днес и няма никакъв смисъл от това да се притесняваме за утрешния ден. И като доказателство за това мога да използвам историите на Бат, на Кейли, които противно на логиката и докторите, ни показаха, че мечтите се сбъдват и по необичаен начин.
Нека вярваме, момичета, ако мога вече да ви нарека и по друг начин - приятели!

# 481
Джули, няма проблем да питаш, разбира се. В Чикаго сме 🙂 Ти в Денвър на студентска бригада ли си била? Борнче, и ти ли си живяла в Америка?
Кейли, аз питах за гърдите. Всеки път мене си ме болят преди М и все си мисля, че е защото е настъпила бременност. Надежди, какво да правя... И така ми е интересно, забременелите момичета дали ги болят. Мене при първата и единствена ми бременност си ме боляха, мислейки, че ще ми дойде. Някои момичета пък наистина грам не ги болят. Абе всеки организъм е различен. Та да, просто ми стана интересно.

# 482
Калиниста, и аз, и аз. Бригадки, туй-онуй. Simple Smile Точно в Чикаго ми е сърцето, въпреки малката България, която е там (а може би, точно затова ми харесва) 💕

За гърдите - при мен е много странно. Веднъж болят, друг път не. Не знам на какво се дължи. Ето сега, например, доста болят от 2-3 дни, а до цикъл...океан време. През бременността ме наболяваха, но отшумяваше за няколко дни, после пак...и така. Но започнаха да ме болят някъде около седмица след закъснение. А в момента са ми (както Даянка казваше 😂) като на Памела Андерсън.
Тестове не правя, защото все са положителни и само ще ги харча. Този месец направих един, пак положителен, а изобщо не бях близо до О., затова не виждам смисъл.

# 483
Борни, то на бригада е малко по-различно от това да живееш тук. Никога не съм била на бригада тук. Но бригадата си е по- авантюристично преживяване. 😁 Дойдохме си директно със зелена карта. Да не ти разправям какъв шок беше като ми каза мъжа ми. Аз точно тук никога не съм искала да идвам. Но като цяло има много плюсове тук, има и много неща, които не са както в България и ми лиспват🙂 Пожелвам ти успех, ако все пак толкова много ти се идва 🤞🏻🙂
Добре, а за тестовете как така винаги са ти положителни?! 👀 Казват, че това уж значело, че се късае за СПКЯ. Тествала ли си хормони? В какво точно ти се изразява хормоналния дисбаланс? Как ти е ЛХ на трети ден?

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 02:19 от Calinista

# 484
Момичета, това за гърдите е много относително. Принципно преди Ц ме болят и от въздуха даже. С първата ми Б ме боляха само зърната, а с втората грам не ме боляха- как ли не ги мачках, стиска х-никаква болка. Чак след закъснението взеха да ме наболяват и да се уголемяват.
Имам 2-3 дни до Ц по календар, но може и да ми закъснее заради предполагаемия ЗФ. Но тази сутрин на 2 пъти при бърсане имах кафява нишка като конец. Много рядко през живота ми се е случвало да ми зацапа кафеникаво преди Ц, а направо се започва с розово и теквам. Дали от АБ нещо се обърка, не знам.
Днес чакаме резултатите от влагалищен секрет и еякулат и много се издразних на АГ, че изследванията ми ги пуска едно по едно и само чакане, мислене, притеснения. Коремът ми се е свил какво ли ще излезе пак. Sad

# 485
Здравейте!
Аз имам 8 дни до МЦ,дано не ми дойде:-)
Иначе имам болки в гърдите.

Моля се Чудото да е станало!!!

# 486
Включвам се по темата за гърдите - мен винаги са започвали да ме болят 7-8 дни преди менструация. В месеца, в който забременях започнаха да ме болят в деня, след половият акт, при който е станало. Тоест на 17-я ден още (МЦ ми е към 30).
Няма да забравя, че бяхме във Велинград на СПА и слизаме на басейна, а ММ се ококорил и вика: “Абе доста са ти подути гърдите?🧐“
А аз през цялото време казвах: “Да, от стрес то месец си разбих хормоните... гледай какво става...пролактина ми е в небесата, това е от пролактина..100% 🙄”
Няколко дни преди да се тествам дойде и една колежка при мене и каза: “Леле, Вики, гърдите са ти доста наедрели, да не си бременна?” А аз смях, смях.. и на нея дръпнах една лекция за високия пролактин 😂 Така убедена бях, намирах логика във всичко, че е от високия пролактин - гърди, главоболие, виене на свят.. Simple Smile
ММ се шегува, че сега трябва да кръстим бебето Пролактин .... 😂

# 487
Хахаах, малък Пролактинчо 😂😂😂

За имената малко да се изкажа аз.
От малка си имам имена за момче и момиче, които много харесвам. Момичешкото би вървяло навсякъде. Но постоянно ми изникват нови идеи, които бързо отминават и пак си оставам с вече измислените. Надявам се скоро да започна да гоня срок за това решение.. И след 9 месеца, най-много 10 да съм длъжна да дам отговор😁 Както и всички вие.💕

П.П. Има ли някоя от вас, която да разбира от акции? Имам предложение за купуване на акции от голяма компания, която е много развита (номер 2 в света и се очаква да стане номер 1 в нейната сфера). Очаквам отговор на лични Simple Smile

# 488
Момичета, това за гърдите е много относително. Принципно преди Ц ме болят и от въздуха даже. С първата ми Б ме боляха само зърната, а с втората грам не ме боляха- как ли не ги мачках, стиска х-никаква болка. Чак след закъснението взеха да ме наболяват и да се уголемяват.
Имам 2-3 дни до Ц по календар, но може и да ми закъснее заради предполагаемия ЗФ. Но тази сутрин на 2 пъти при бърсане имах кафява нишка като конец. Много рядко през живота ми се е случвало да ми зацапа кафеникаво преди Ц, а направо се започва с розово и теквам. Дали от АБ нещо се обърка, не знам.
Днес чакаме резултатите от влагалищен секрет и еякулат и много се издразних на АГ, че изследванията ми ги пуска едно по едно и само чакане, мислене, притеснения. Коремът ми се е свил какво ли ще излезе пак. Sad

Мама какво ще изслядвате на еякулата , ние имаме пуснати микробиология +АБ . Иска ми се да пуснем и за хламидия и плазмите PCR тестове , ще може ли да ги направят чрез еякулат или трябва уретален секрет?

# 489
Години наред си мислех,ако имам момиче да е Ивон. Когато разбрах,че съм бременна смених хиляда имена 😂😂😂 За момче нямахме идея какво искахме. Така отидох на преглед да разберем пола,а мъжа ми ме чакаше в колата и слушал спортни новини. Говорели за Ивелин Попов. Връщам се от прегледа и му казвам момче и се разплаках. В чудо се видя..вика плачеш от радост или си тъжна че не е момиче 😂🤣🤣🤣 Щастлива бях разбира се. И в този момент ми каза че му е харесало едно име. Та Ивелин си го кръстихме. Сега продължавам да си мисля имена за второ,но предполагам че в крайна сметка ще е нещо различно от това което си мисля. 🤣 Е и аз съм за психиатър. В застой сме,а аз имена мисля. 🤣🤣🤣
ПС: Често споменавам за момченцето ми,ако на някоя от вас не и е приятно кажете ми. Нямам за цел да нараня някой и се извинявам ако се е случило. Той е неразделна част от мен и всичко ми е свързано с него. Нямам търпение да се случат нещата при всички вас и тези които се борят за първо детенце да разберат за какво говоря.
Ако има нещо казвайте,няма да се обиждам. 😚

# 490
Гутен морген, момичета! По темата за гърдите, само искам да ви споделя, че освен, че около датата нямах болки, нямах такива и около овулацията, което естествено си го обясних с липсата й.
Иначе винаги ме болят и наедряват, та не знам това вече колко достоверно. Аз живея на 2 крачки от Адела и имам да си взимам 1-2 изследвания и ще ида и до Семерджиева да я питам от кадя на кадя и ще споделя после реакции Joy
И аз ви чувствам като приятелки, както сподели някой по горе. Първо на вас споделих. Казах на ММ чак вечерта, той не вярваше, защото и той знаеше, че уж няма как. После предложи да се напием да го отпразнуваме Joy хубав ден ви желая! Ааа и още нещо, което чух "днес не е четвъртък, днес е утре е петък" Joy

# 491
  • Dope Reach
Добро утро! Coffee Аз вече се върнах от работа, ще пия кафе и ще си мисля какво да готвя днес.
По повод имената - знаете, че съм учител, та бая имена съм изключила от списъка, някои даже съм зачеркнала дебело. Grinning Като цяло има доста небивалици между имената на учениците ми, ама не ми се споменава, ще им пазя самоличността в тайна. Stuck Out Tongue Winking Eye Още си спомням една случка пред кабинета на личната, едно хлапе не можеше да си намери място и майка му най-накрая реши да му направи забележка: "Алехандро, спри се!" Grinning

# 492
Тинти, пуснахме микробиология и на двете неща заради излезлите в урината ешерихия коли и АГ се притесни да не съм завъдила и във влагалището нещо.

Относно имената: винаги съм искала едно-единствено име, но на ММ не му хареса и сега съм му благодарна, че ме разколеба. За момчешко име не съм мислила, защото винаги съм искала 2 момичета хахахха. Но сега ми е все тая за пола, само да стане работата и да имам живо и здраво детенце.

# 493
Добро утро Приятелки (и аз така Ви чувствам)!!! Coffee Flowers Fallen Leaf Flowers Maple Leaf
Даже се случва да Ви мисля и в извънвиртулното си ежедневие. Simple Smile
Е приятелки знаетe ли кое е по гадно от онези две дъъълги седмици след О до дата. Още по дълги ще са като знаеш че няма ама никакъв шанс. С два кирливи опита на 11ти и 15ти ден. На последния дори без семчовци. Иде ми да заспя и да се събудя чак в средата на ноември. Съжалявам че звуча мега отчаяно, но това е... искам на Вас да го кажа, защото ако говоря с Него трябва да се караме. Писна ми и живота ми да зависи от това бебеправене. Преди ходех на танци. Излизах. А сега само седя и дебна мъжа си да правим секс, който и аз вече намразих...
Йоаннка започнах да чета "Проницателят". Много ми допада. Връщам се и да танцувам. Трябва да направя някаква промяна. Трябва нещо да променя...

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 13:13 от anetooo.

# 494
Anetoo, много добре те разбирам ! И аз постоянно само мисля как тези 2-3 пъти опити в месеца и то с гонене от моя страна, няма да ни донесат успех. И още повече се караме с ММ така. И аз искам да идва по-бързо следващия месец , за да видя каква е ситуацията с овулацията и яйчниците.
Писна ми от лекари ! Колкото повече ходя, толкова повече ме отчайват. То не бяха кисти, липса на овулация ,варикоцеле, лоши СГ, ТСХ без подобрение ! Направо ми писна ! Не стига , че само го мисля защо не става, ами те постоянно ми дават нови и нови причини...

Джули, какво става с твоята процедура ? Има ли развиетие ? Вие какво всъщност чакахте след онова "загубено" писмо ?

Марианка , как си ? Как върви чакането при теб ?

Лилооо , как върви възстановяването при твоя ММ ? Моя още го болят лешниците като кара и като седне рязко примерно и го карам да ходи при Кацаров да го види и май ще склони скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт