Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 271
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Мини ако смяташ, че цистита се активира от спермата, честно казано не знам дали може да го предотвратиш, тя спермата си попада навсякъде, включително и в уретрата по време на акта, дори и супер малко да е. Но жените масово забременяват без лежане. Аз лично се мия и пишкам буквално 2-3мин след приключване. А като забременях се миех веднагически и пишках. Просто навик. Каквото е имало да влезне е влезнало, с лежане не мисля, че драстично ще си подобря шансовете.
Пускала ли си изследвания за уреоплазма, микоплазма?

# 226
Хм, ами гинеколога ми преди цветната снимка ми пусна микробиология (влагалищен секрет) Няма никакви бактерии, не знам дали е едно и също това което ме питаш!? А това с лежането ... много ме успокоявате, като ми казвате,че няма проблем😘😘😘

# 227
Нее, отделно изследване е, не се хваща от обикновенната МБ. Мъжът ри също може да пусне на еякулат мб. Разрови се из нета за плазмите, хламидия също мисля, че може да причини цистит Thinking пупу де. Не че искам да те плаша, ама явно доста те е изтормозил този цистит, разрови се хубаво да го изкорениш.

# 228
Ами вече ми писна, само ходя от лекар на лекар, изпитвам неудобство да искам направление постоянно от лекарите и плащам като поп на всякъде... и сама ходя и си пускам изследвания Sad благодаря ти, ще взема под внимание съвета ти и ще действам.

# 229
Одисеята я приключвам с отрицателен шуър от преди малко😀 повече никакви ибейски тестове.

# 230
Лайлакче, Шуър със следобедна урина преди закъснение не бих взела изобщо за достоверен. Умерен оптимизъм, стискам палци!

# 231
+ шуър е с по-малка чувствителност

# 232
Честно казано сега ми е по-спокойно. Ако има нещо- има. Ако няма, поне сега съм подготвена, че бебе няма

# 233
Aми аз всеки месец съм с тази нагласа, само дето без тестване. Grinning
Не знам на вас как ви действа минаващото време по отношение на надеждата? По конкретно, аз първите 2-3 месеца бях сииигурна, че е станало! После 4-5 месец бях доста разколебана какво да очаквам. И този месец вече съм настроена, че не е станало пак, па ако е- ей богу! Grinning
В този смисъл с минаващото време ставам някак скептична и съвсем нямам желание да правя тествания и тн. Чакам си М. То аз по принцип не съм по тестването ама сега хич. При вас как е?

# 234
Аз за 2,5 години опити съм правила само 3 пъти тестове. Първият път беше положителен, но завърши с мисед, втория, цикълът ми не беше както обикновено и имах съмнения, но беше отрицателен. И третият беше сега, след неуспешната инсеминация, защото толкова много ми се искаше кръвният да греши и да се е получило, но уви. Не виждам смисъл от ранно тестване, освен за момичетата, при които трябва да се хване рано, защото се подлагат на терапия. Това е толкова излишен стрес, ама има ли няма ли чертичка, то и без това има само два варианта. Та спокойствие и силна храна му е майката Simple Smile Каквото има ще стане Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 19:17 от 💋 Диди 💋

# 235
Лилак, споделям ти моя опит с тестовете - 2 дни преди закъснение имах подобна чертичка на ибейски тест и много добре видима чертичка на шуар, но с първа сутрешна урина. Когато направих следобяд - помен нямаше от черта. На следващата сутрин ЧХГ беше вече паднало, но с първа сутрешна урина пак имах черта на шуар. Така че в дните преди закъснение малцина имат видими чертички и следобяд. Аз ти стискам палци да си бременна! Hug

Мини, добре дошла. Много мога да пиша за прословутия цистит. Това което се случи на мен, че от антибиотици накрая стигнах до венозен такъв и след лечението имах не една, ами две бактерии в урината. Започнах упорито да пия цистостоп и Неоренал, да варя чайове и да се наливам  с вода. Посетих класически хомеопат.
При бебеправене уретрата лесно се уврежда особено ако е по-бурно. Един лекар ми каза - след акта веднага до тоалетната, изпиваш ударна доза билкови препарати и лягаш няколко часа  за да може да действа през нощта. По отношение на лежането - можеш да полежиш  много малко, а ако ти пречи общо взето много жени забременяват и без лежане.  Simple Smile бъдете по-внимателни, използвайте лубрикант за зачеване, за да не се претриваш. Задължително изследвай цервикален секрет ДНК за хламидия, мико и уреаплазма. Изследвай и твоя партньор. Желая ти успех в тази борба и в бебеправенето Simple Smile

Момичета, на мен този цикъл тотално ми шашна- аз очаквах да ми дойде тея дни, а то - положителен тест за овулация. Flushed показвам ви снимка, за да видите каква е разликата от няколко часа: пикът на ЛХ може да е много кратък и да не успее човек да го хване.
Направих сутринта, по обяд и сега: обедният е този с ярката тестова черта Simple Smile

# 236
Хмммм , Пеониии , ако трябва да ти дойде тези дни , този положителен тест за О ми е лееко съмнителен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
  • Dope Reach
Много сте изписали, викам някой + тестче... Все още разчитаме на Лайлакчето, не губим надежда. Wink
Днес беше голямо чистене у нас, много мъкнене и накрая почна да ме придърпва ниско долу, явно съм се пренатоварила, НО както обсъждахме в миналата тема, няма да стоя като болна, само защото бебеправим и да не си върша задълженията, било то и тежки. В сряда ще тествам, нищичко не усещам, но и от друга страна имам моменти на завидно спокойствие. После пак почвам да го мисля, ама сякаш се разреждат тези мисли.

# 238
Съншайнче, истината е че днес ми е 23 ден, с тези зацапвания, които имах просто отписах месеца, че изобщо ще има О. Аз по принцип съм с късна овулация, но толкова късна наистина не помня скоро да ми е била. Joy благодаря ти Hug

Току що направих още един тест, за да проверя теорията си- еми тестовата пак е по-наситена. Явно голямо значение има приема на течности, което влияе на концентрацията на ЛХ в урината. Странна история Stuck Out Tongue Winking Eye

# 239
Пеони мистерията е пълна, ама едно ще кажа- щракай!
Аз съм с късна О, но когато забременях (22ри ден от Ц) хал хабер си нямах кога ми е О и просто извадихме бесния късмет! Ти си една стъпка пред тогаващното ми аз, защото си информирана!

Общи условия

Активация на акаунт