iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

• 27 486
  • 978
  •   1
Отговори
# 75
Много би улеснил ежедневието ми. С куче, котка и бебе ще ми е добре дошло да се прибирам в чист дом и времето да си го прекарам с тях, вместо тепърва да започвам да чистя.

# 76
  • софия
Определено роботът ми е голям помощник. Имам друга марка, която в последно време не работи добре и липсата се усеща осезателно.

# 77
  • София
Имам 2 кучета и ми остава много малко време за домашни задължения покрай разходките с тях. В момента ежедневно се налага да почиствам с прахосмукачка. Мисля, че роботчето ще ми помогне и ще ми спести ежедневното почистване. Така ще имам повече свободно време за животинките, а и за форума Simple Smile

# 78
Много бих искала да имам. Децата ми не са малки, но имам и котка. Ще ме улесни много в почистването на дома.

# 79
Със сигурност би ме улеснило! Вкъщи сме с две малки деца. Те играят по пода. За целта държим на места килими, а съпругът ми мрънка, че бавят почистването на пода. Имаме няколко вида повърхностти - килими, ламинат и гранитогрес. С дъщеря ми сме с дълги коси и косми падат, няма как. Един робот определено би помогнал за поддържане на чистотата и уюта вкъщи.

# 80
  • София
Разбира се, с малко дете нуждата от такъв уред е неминуема. Особено като започне да лази/ходи.

# 81
  • Габрово
Определено роботът ще ми е голям помощник.

# 82
  • София
Чета ви постовете и се сетих какво не написах в моя първи пост: че вече не наемаме чистачка (домашна помощница). Преди да купим робота, 18г. плащахме на чистачка да идва поне веднъж седмично, откак сме с робота (и откак ѝ хванах цаката на сушилнята как да суши без да мачка), нямаме нужда от платена помощ. На цената на 3 месеца за чистачка имаме роботче за години напред.

# 83
  • Пловдив
Разбира се, че бих искала да имам IRobot в къщи. Откакто започна да ме боли кръста, все по-често си мечтая за такъв помощник и съм сигурна, че ще улесни много моето ежедневие.

# 84
Определено искам такава. Имам куче и 2 деца. Предполагам е ясно на всички колко време  и нерви би спестила прахосмукачка от този тип.

# 85
Искам да притежавам това бижу, тъй като имам домашен любимец, след който има доволно количество паднали косми.
Приятелка има такъв домашен робот и отзивите са невероятни.

# 86
Много бих искала да имам iRobot. Определено ще ме улесни в почистването на дома.

# 87
Роботът е голяма помощ за всяко домакинство, за ежедневно поддържане на чистотата,особено ако има и малки деца в дома. Много ще се радвам да имам някой ден такъв помощник в къщи.

# 88
Както всяка една домакиня,много бих се радвала да имам iRobot. Робота ще улесни ежедневието ми много,защото имаме персийска котка и космите са в излишък.

# 89
Това е моята неосъществена мечта ,да имам такъв незаменим помощник в почистването у дома.Имам две деца, едното на 3 години другото на 3 месеца,Нямам време за нищо ,баткото е много палъв и разхвърлян и заедно с бебето ангажират целият ми ден.Ще се радвам да има кой да почиства вместо мен.

Общи условия

Активация на акаунт