iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

• 27 488
  • 978
  •   1
Отговори
# 90
Бих искала да имам такъв робот, чистенето не е от любимите ми занимания и би ме улеснил неимоверно.

# 91
  • София
Кой не би искал iRobot? С две деца, едното от които дългокоса кака(пълно с дълги косми) и два папагала(навсякъде перушина и зърна), ще ми е незаменим помощник. Писна ми да вадя тежката прахосмукачка.

# 92
  • Велико Търново
От толкова дълго време искам да си взема такава прахосмукачка, но всеки път когато реша и събера средства, все изниква нещо друго.
Каквото и да коментирам, ще бъде излишно... потребителките с ревютата са достатъчно изчерпателни. Единствено се надявам и аз скоро да мога да направя ревю.
Иначе с едно дете, мъж който работи почти 7 дни седмично и моя милост, малък апартамент, в който всеки квадратен сантиметър се ползва за нещо... определено ще бъде мнооооого щастлива ако имам домашен робот- помощник!

# 93
  • Бургас
Много бих искала да имам iRobot у дома.Мисля,че ще ми е от голяма помощ.

# 94
Много бих искала да имам Румба у дома понеже съм с малко дете и ще улесни много почистването у дома!

# 95
Бих искала да притежавам прахосмукачка робот. Според мен действително ще ме улесни в домакинската работа.

# 96
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мечтая си да имам робот у дома!С двама мъже вкъщи всичко пада на плещите ми.Не смогвам вече и понеже няма как да се клонирам си мечтая за една Катеринка Grinning (има си и име ) която да ме отменя в пускането на прахосмукачката.

# 97
Имам котка и малко дете. Определено един такъв помощник би ми вършил страхотна работа.

# 98
Мечтата ми е да имам iRobot вкъщи Blush
Ще улесни много ежедневните ми ангажименти.

# 99
Разбира се, че много бих искала да притежавам този невероятен iRobot. Ще улесни много почистването на дома и най-вече ще спести време, което да прекарам със семейството.

# 100
  • София
Включвам се и аз в темата, като горд ползвател на Roomba вече близо 5 години.
До миналата година имахме модел 880, който си самоподарих за Коледа навремето, а малко преди Коледа 2018 го заменихме с 980, не защото имаше нужда, а просто го получихме като подарък и решихме да подновим. Предишната Румба в момента помага на друго семейство и те са супер доволни от нея и не им създава никакви проблеми. Макар да е на повече от 4 години, батерията издържа почистване на голяма площ и роботът работи напълно безаварийно.
За всички тези години с Румба не се е налагало да ѝ правим никакви ремонти или поправки, само сменяме периодично филтъра и страничната четка. Силиконовите ролки сме сменяли един единствен път за цялото това време, и то защото роботчето беше засмукало верига от танк (играчка на сина ми) и солидно количество лего части през годините (ако някой има идея как да науча децата да си събират играчките, има почерпка от мен) и се бяха наранили.

За мен Румбата е изключително улеснение и не мога да си представя вече да остана без нея. Жилището ми е 120 квадрата и имам две деца (едното е на 2 годинки и ръси трохи навсякъде като за 200 Хензеловци и Грети) и две рошави и скубещи се котки. За да е пълно щастието, живея в центъра, на един от най-оживените булеварди и прахоляк има в изобилие.
Настроила съм си роботчето да се включва само всеки делничен ден от 11.00 часа, докато аз съм на работа, и като се прибера вкъщи всичко е перфектно чисто, а то си се е прибрало на докинг станцията и кротичко се зарежда. Веднъж в месеца го пускам и върху гардеробите. Благодарение на сензорите против падане се справя отлично и там и нямам никакви притеснения, че може да се катурне.

Вкъщи имаме и два прага по 3 сантиметра - минава през тях без проблем, но е важно да спомена, че са с обла лайсна. Ако бяха с прав ръб не знам дали би се справяло толкова лесно. Настилките са ламинат и гранитогрес, а в детската стая има и мокетен килим. Всичко почиства идеално.
Чистенето на подове е най-очевидната функция на Румба, но откакто я имам и работи ежедневно, мога да кажа, че ми спести и бърсането на прах върху мебелите, защото улавя толкова фини прахови частици (като изсипвам контейнера вътре има прах ситен като пудра буквално), че почти нищичко не се вдига във въздуха и не се отлага по шкафовете. Стандартна прахосмукачка притежавам, но я използвам само да чистя зад дивана и гардеробите, където румбата не може да влезе, като това се налага да правя не по-често от 1-2 пъти в месеца.

За тази Коледа ми се иска да си подаря една Braava, за да мие след Roomba и да си спестя ползването и на моп (мързеливичка съм, признавам си Grin). Заглеждам и роботчетата за прозорци, но моите прозорци са на малки части и не знам доколко ще е удобно за тях. Ще чета ревюта преди да се реша.

С позволението на BG-Mamma, поствам едно мое видео, което снимах миналата година, когато получихме новата Румба. В него сравнявам двата модела и разказвам малко повече за функциите ѝ.

# 101
Определено  бих искала да го имам. Ще ме улеснява много и ще имам повече време за игри със синът ми.

# 102
Искам да имам iRobot вкъщи. Мисля, че доста ще ми улесни ежедневието, защото апартамента ни е голям и сме с малко бебе, покрай грижите за малката често не смогвам с почистването навсякъде.

# 103
  • Стара Загора
С коте и две дългокоси жени, ежедневно се налага прахосмучене вкъщи. Имам базов модел iRobot от няколко години и съм много доволна. Сигурна съм, че новите модели са още по -добри. Спестява време наличието на такъв уред вкъщи

# 104
Ооо, много искам. Мисля даже, че мога да се влюбя в  iRobot .  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт