Обсъждане на имотни обяви-13

• 37 954
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Е сега ако коригира и цената.....цена няма да има

# 496
  • София
Хора, които могат да извадят 1млн евро за апартамент без асансцор в София, със сигурност няма да им е главно жилище и да посрещат гости с баница.

# 497
  • Mediterraneo
1 милион евро, търкалям се от смях! Само като вметка, какво предлагат тук само за половин милион- https://www.idealista.com/inmueble/88055176/, първата попаднала ми обява.

# 498
Ама не е в Лозенец и там милионите в повечето случаи ги изкарват😀

# 499
  • София
Аз съм последният човек, който ще каже че цената за мезонета на пл. Журналист е разумна, но като го сравняваме с имоти където и да било в чужбините нека да е за еквивалентно местоположение. Алтеа е градче с 20-тина хиляди души население, в 50 милионна Испания. Тук за 100-200 хил. евро също можеш да намериш невероятни имоти, но са  някъде си. Ето например https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j14853585556068 … k=52xzi2&f1=1

# 500
Оф топик:
Като стана дума за милионери

"Правилата за движение по пътищата са еднакви за всички. Независимо какво му е социалното положение – дали е милионер или е човек, който си изкарва по честен път прехраната и едвам преживява, независимо от стойността на автомобила, законът е равен за всички".
- Ивайло Иванов

# 501
  • София
Аз съм последният човек, който ще каже че цената за мезонета на пл. Журналист е разумна, но като го сравняваме с имоти където и да било в чужбините нека да е за еквивалентно местоположение. Алтеа е градче с 20-тина хиляди души население, в 50 милионна Испания. Тук за 100-200 хил. евро също можеш да намериш невероятни имоти, но са  някъде си. Ето например https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j14853585556068 … k=52xzi2&f1=1
Само че в Испания този имот ще съхрани стойността си, докато Видин скоро ще е перуанска територия напълно.
Само някой който има поне десет пъти по толкова може да плати 1млн за АПАРТАМЕНТ в София. Нормален работещ човек (дори и на 10к заплата) не може да си го позволи. Или ако се загроби, ще е най-големия лудак...

# 502
  • София
Аз мога да ти покажа подобни имоти и в Пернишко, Видин просто ми попадна под мишката в този момент.
Не съм много сигурна, че имоти "някъде си" в Испания ще съхранят стойността си. Нямам представа конкретното градче как се развива и е напълно възможно имотите там да повишават цената си с времето, но също така и в Испания има тамошни Видин-и, които се обезлюдяват.
Въпросът е че когато се сравняват две неща те те трябва да са що годе подобни. Мезонетът в Лозенец и на мен ми се вижда абсурдно скъп, но ако ще го сравняваме с нещо в Испания, то трябва да е с подобен имот в Мадрид (столицата) или поне град с подобни размери/население

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 20:40 от Onna-bugeisha

# 503
Оф топик:
Като стана дума за милионери

"Правилата за движение по пътищата са еднакви за всички. Независимо какво му е социалното положение – дали е милионер или е човек, който си изкарва по честен път прехраната и едвам преживява, независимо от стойността на автомобила, законът е равен за всички".
- Ивайло Иванов
Това пък какво значи?

# 504
Сега обявата е коригирана, и слалните ги няма вече. Също пише, че 4-тр спални са на долния етаж. А холът с кухнята са горе.
Така за мен става доста по-приемливо, защото с една спалня по-малко, но става както е у нас. И етажите са обърнати, но освен това, не изглежда да е зле.
Като минус е, че трябва да се качиш горе, за да идеш в хола. Но пък терасата е хубава и с цветя, и ще си я гледаш докато си говориш с роднините или гостите.
В новото строителство терасите са обикновено на последния етаж. Тъй че, ако беше обратното, щяхме да питаме защо са толкова много терасите към спалните Wink)

ОбУрудването, обаче, брокерът ако обича да го коригира. Напиши го с О, и всичко ще е точно Wink
Не е, там са си, не знам къде гледаш. Обявата си е същата. Хол има и на първото ниво, и на второто, като само на второто е с кухня. Така поне е описано.
Скрит текст:
Аз мога да ти покажа подобни имоти и в Пернишко, Видин просто ми попадна под мишката в този момент.
Не съм много сигурна, че имоти "някъде си" в Испания ще съхранят стойността си. Нямам представа конкретното градче как се развива и е напълно възможно имотите там да повишават цената си с времето, но също така и в Испания има тамошни Видин-и, които се обезлюдяват.
Въпросът е че когато се сравняват две неща те те трябва да са що годе подобни. Мезонетът в Лозенец и на мен ми се вижда абсурдно скъп, но ако ще го сравняваме с нещо в Испания, то трябва да е с подобен имот в Мадрид (столицата) или поне град с подобни размери/население
Много си права, сравняват се сравними неща.

# 505
https://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/7915-Lake-Cayu … 422-85816?view=qv

Ето едно добро сравнение според мен, вие кое бихте избрали ?

# 506
https://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/7915-Lake-Cayu … 422-85816?view=qv

Ето едно добро сравнение според мен, вие кое бихте избрали ?
Интересен завой на дискусията. Какво мислите за Сан Диего?

# 507
Че сигурно имат поне канализация и асфалт до къщата, че тук за сходни пари и това не ми предлагат Sad

# 508
Че сигурно имат поне канализация и асфалт до къщата, че тук за сходни пари и това не ми предлагат Sad
Питането ми е съвсем сериозно. Чувал съм противоречиви неща за конкретния град, затова пускам питането си.
...
Къде ти предлагат къща за сходна цена без канал, може ли офертата?

# 509
Все пак не обсъждаме ли по принцип обяви в София най-често?
Иначе за САЩ не мога нищо да кажа за каналите, ама като гледам как висят и се веят жиците на електрото от стълбове на улицата, дори в стари предградия на Детройт примерно, си мисля, че у нас, поне в градската част на София е доста по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт