117 Onikalni прЪвупистни разкошотиЙ!

• 21 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
яродстен комунист

# 106
  • Norge
Този триптих с mussenici-те направо...!!  Mr. Green

От мен:
Цитат
Жилая ви късмет

# 107
  • Испания
Цитат
все повече и повече се влюбих в този мъж и сега не мога да не мисля и секунда за него, а когато погледна приятеля ми се отвинявам за това което направих

Цитат
знае само да саботирва, днес пак се представи супер зле, той не разбра ли, че всеки път саботирва без да иска

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 23:10 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 108
  • Dope Reach
Цитат
лашкиня
Цитат
Мумиа

# 109
Лашкиня - жена, която се лашка, нали? Joy  Трябва да я добавим в речника в следващата тема. Simple Smile

Знам, че пак ще има стотина предложения за заглавия, ама не мога да се сдържа:

Немога да се прЕмирА с mujennicite  и лАШкините в прЪвУписТта - 118

Blush  tooth

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 14:30 от Слънчев Ензим

# 110
Цитат
От фамилен касае ми искат бележка защо не получавам дедските на синът ми. Но от Бг социялните не ми дават бележка защо него вземам а не защо неги  получавам.

# 111
  • Испания
Цитат
Изрично казаха отвътре понеже отвътре беше по бавно и имаше препядствия! Забраниха от вън

# 112
Цитат
биват приостановени всички мащабни проекти
Цитат
на 3 и полувина

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 00:08 от delpel

# 113
  • София
Цитат
Ей така, от нищото, научкаха каква ще е наградата,
  Laughing

# 114
  • София
Цитат
на ниво матеряла в училище
Цитат
със помпичка
Цитат
хазяйна каза
комшиика
Цитат
име, които да ми допадат
не си харесваме идвамата
не ми харесват идвете
Цитат
сърказма е подходящ

# 115
# 116
Страхотно пожелание ще дойде "Жив и здрав да вие рожденика" Joy

"минятурни"

# 117
  • София
Цитат
И противоричи
Цитат
въпреки че е силен играч и допринасяваше не малко за племето,
Цитат
в ступур

# 118
  • Dope Reach
Цитат
МЕРИЗЛИВА
Цитат
тиливизора

# 119
  • София
Цитат
магий който са от мръсотий
Цитат
жив сърказам
Joy Joy Joy

Цитат
Aз мисля че проблема е във сайта взел поръчката в моя случай. Иначе със куриер на Спийди водих разговор и се обяснявах .Сега сигурно със Български пощи ще ми пратят учебниците нашите. Дано и там да няма изненади.
Друго не съм поръчвала-само учебници от различни сайтове , обаче до сега винаги е имало някакъв проблем-я със плащане,я със доставка или нещо друго.Повечето нямат опции за доставка в чужбина така или иначе.та правя поръчка от тук ,после я пращам до адрес на роднини,те пък я пращат на мен ..
Скрит текст:
Цитат
И моята сага със учебниците продължава. Спийди  оставил пратката във офис, майка ми вика че като не е написана тя като получател-няма да и я дадат. Днес ще звъня на сайта да се разправям.Всичко това-защото някой не е обърнал внимание какво пише в графа"бележки"-. Ако никой не вземе пратката-връщат ли я обратно?Платена е. По-лесно ще е да я върнат и да направя поръчка пак,от колкото да се разправям със Спийди,Учебник.бг  и т.н.
Скрит текст:
Цитат
Родителите ми не са във София. Сложно е с поръчките -в книжарниците ги нямат налични.Могат да се поръчат, лятото така направихме-но се чака поне 10-ина дни,зависи книжарницата кога ще има заявка към съответният доставчик. Писах на сайта,надявам се да съдействат-защото е тяхна грешката,не е като да не съм посочила че няма да съм във БГ и телефоните на родителите ми..

Малкото пак със гадна кашлица.Спим със леген до леглото.Докато се втечнят секретите пак-ще е зор .Аман от кашлици вече.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 14:00 от mimeime

Общи условия

Активация на акаунт