За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 80

• 35 612
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Ние си взехме обикновенно корито и шезлонг допълнително , решихме че нужда от стойка няма ..

Стойките за бебешко корито удобни ли са? И най-вече стабилни ли са? Виждат ми се много паянтови и нестабилни, като маса за гладене, и си преставям как пада с коритото... Неудобно ли се къпе бебе без такава стойка?

За гледах едни сгъваеми, вижда ми се практично, че няма да заема място в банята. Някой има ли такова и дали е доволен? Другото, което харесах, е едно прозрачно, много ми е красиво и му се чудя: https://babydream.bg/product/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B … %D0%BA%D0%B8-031/

# 541
Много съм доволна от стойката, много щади кръста. Освен това имам от тези шезлингчета с топчетата... Трябва да потърся снимка, но вече е на осем месеца и още го ползвам

# 542
Благодаря, момичета. Поразпитах познати и препоръчват корито със стойка.

Vivru, за такъв шезлонг ли става въпрос: https://babydream.bg/product/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B … p;gid=1&pid=1

# 543
Аз реших да не купувам стойка. Двамата с мъжа ми си слагаме по едно малко сгъваемо столче от Джъмбо и нещата се получиха супер. Отгоре на коритото слагаме мрежа и малката е много доволна и се къпе с кеф.

# 544
Здравейте,
Какво мислите за баланс колелото практично ли е, за каква възраст е подходящо и евентуално да препоръчате - ако имате и сте доволни.

# 545
Dark_Chocolate, това е моята на sevi Bebe, има ги по магазините и не са твърде скъпи, а вариантите за ползване са много - да я сложиш на дъното на коритото и бебо отгоре, да я разпънеш и да обливаш, да закачиш само от горната страна и да е като фотьойл (моята вече е поизтормозена от ползване, но не си я давам). Използваме я от ден 1, в началото се събираше само в кръглата част, сега крачетата са над това двойното отдолу. Дори и да не я закачиш никъде, като сложиш водата бебчо си плува отгоре. Мога да ти дам и реални снимки, ма ще се скарат за дългия пост, а от телефона не става да крия текст

# 546
Здравейте, искам да попитам според вас кой аспиратор за нос е най-добър, досега използвах baby vac, но тъй като в стъклен като го изпусках и се счупи. Мисля да купя електрически препоръчайте ми какъв да взема, вие от кой сте доволни

# 547
  • София
Здравейте,
Какво мислите за баланс колелото практично ли е, за каква възраст е подходящо и евентуално да препоръчате - ако имате и сте доволни.
Някой деца карат от малки. Да кажем, че 2-3год. възраст е ок.
Аз съжалявам, че на времето не взех такова, а дадох почти толкова пари за триколка.

# 548
Здравейте, искам да попитам според вас кой аспиратор за нос е най-добър, досега използвах baby vac
Аз използвам Носко. За ежедневна грижа имам помпичка и стеримар, но запуши ли му се нослето само прахосмукачката оправя нещата

# 549
Балансно колело купихме за 2-рия рожден ден. Започна реално да го кара и да му се радва след 2,5 години. Мисля, че е добра покупка. Ние взехме някакво от Кауфланд. Върши страхотна работа.
На 3 получи нормално колело с помощни колела и много бързо се научи да го кара без тях, само слизането и качването са проблем на тази възраст.

Здравейте,
Някой деца карат от малки. Да кажем, че 2-3год. възраст е ок.
Аз съжалявам, че на времето не взех такова, а дадох почти толкова пари за триколка.

# 550
И ние сме с корито, стойка и абсолютно същото шезлонгче с топчета на севи бейби. Страшно съм доволна и аз препоръчвам с две ръце!

Аспиратор електрически и ръчна помпа имам и си стоят в шкафа. За нищо не стават. На носко съм взимала два пъти за прахосмукачка, като първия път беше стъклен и се счупи, а втория път беше пластмасов (даже се учудих като го отворих вкъщи) - е страшно полезен е! Много често, въпреки че е за прахосмукачка го използвам с уста Simple Smile Важно е да е стерилизира всеки път и да се мие веднага Simple Smile

# 551
Здравейте , возите ли бебчетата на предната седалка или само на задната ? Имаме кошница за кола , но ми е много трудно лато съм сама с колата , бебчо е малък и като започне да плаче ... притеснявам се въпреки изключените въздушни възглавници отпред дечко да е там . Мамите който карат кола често с бебчо как процедирате ? Моя син е на почти два месеца .

# 552
Слагала съм малката отпред, защото много плачеше,но умирах от страх и не исках да поемам този риск. Купих огледало за задно виждане за деца и така се виждахме и двете като е отзад. Но това я успокояваше за къси разстояния, постепенно свикна и на по-дълги. Много дрънкалки и песнички също помахаха

# 553
До края на 6я месец возих малкия отпред, но само в града. Живеем в квартал, който няма парк и всяко пространство се използва за паркинг...за това всеки ден ходихме до парка. Сега вече се вози отзад в посока на движението.

# 554
Возя бебо само отзад. Отпред нямам изофикс, а не ми се занимава да омотавам количката с колани. И аз имам огледало за задно виждане. При нас също имаше период 2-3 месец много плачеше в колата, сега отмина.
Лично мнение, че бебето ако е отпред първо е по-малко безопасно и второ има вероятност да се разсейвам много шофирайки и да стане някоя беля.

Общи условия

Активация на акаунт