💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 333
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 065
Томас си сложил една ядосана снимка в Инстаграма,заради номинацията му,а отдолу коментарите срещу него къртят  Hands Clap

Томас вместо да скрие вдън земя той предавания прави. Толкова е тъп, че даже не се и усеща колко се е изложил

# 1 066
  • София
А още в началото на предаването - под една тяхна обща снимка във фейса - един се беше изказал, че пръскали тестостерон в центъра на София.
Леле, леле - какъв ти тестостерон, пародия на мъже са направо.

# 1 067
От фб:
"Рапунцел, Томасита и Мартина"... JoyJoyJoy

Камерата ги е хванала да танцуват танца на радостта, след като номинираха Амелия.

# 1 068
Все се надявам промото да е подвеждащо, както предното.Може Гаргата да си е тръгнала вечерта преди двубоя и да дава наставления за по-нататъшната игра на останалите принцеси

# 1 069
  • София
/Боже, вече свърших контингента си от обидни квалификации, а ми се иска да знам още по-гадни!/
Ако имаш нужда от съдействие, ще помагам. Smiling Imp
Нищо, че не е по темата.
Давай! Joy
Такаааа. Значи, всичко, което расте под земята, върши страхотна работа. Например: рЕпа непоръбена, мозък - картоф, скапан трюфел, мокро цвекло. Следващото е всичко морско:  лигаво водорасло, вмирисана мида, едномозъчен октопод, кривоглед калмар, крив рак. И висш пилотаж: по-тъп от г*за си. Последното наскоро го чух от синковеца, който твърди, че го е чул от мен, докато съм шофирала.
Останалото е полет на фантазията. Smiley
JoyJoyJoy

Ей тия, ми вършат чудесна работа... благодаря! Joy

# 1 070
  • Испания

Много ми хареса.

И висш пилотаж: по-тъп от г*за си.

Това го знам като: тъп си като на Дан Колов г.за.

# 1 071
  • София
Да се включа и аз за обидните думи: бастун, тиква, тъп като печурка Simple Smile

# 1 072
  • София
Много ми хареса.

Ох, тва не съм го чувала... JoyJoyJoy

# 1 073
Амеба, чехълче, спора на гъба са моите любими.По низшо не се сещам да има.
кривоглед калмар Joy

# 1 074
Леле тези Томаса и Марта удариха дъното!Томас умира от яд и как злобее само.😡
Сега беше точния момент за Стоян, ама той как можа да го изпусне😮, иначе на играта добре се представи, не очаквах.
Йоргос и той какво реве, не можа ли да отиде да играе и да го номинират, нали много искат да спасят племето. Лицемери и глупаци са всичките.

# 1 075
  • Варна
Да върнат Пацо от ББ!!!!!!!!! Спешноооооо!

Стоян е пъзльо, номинира Амелия, защото видя какво става като им обърка някой плановете. Отделно проЗт, че каза за Роберта, че още не го дразнела мното или нещо такова.....

# 1 076
  • София
Такава всенародна любов, като тази към тия 5-тимата, си спомням само към потнЯците и към оная мижитурка "потомъкът" на  Антим Първи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 077
Тази Амелия изобщо има ли ФБ ? На всички други им намерих профилите ,  само на нея не.

# 1 078
  • София

Не го бях чувала, но благодаря. Ще го използвам. Само трябва да се подготвя с пояснение кой е Дан Колов.

# 1 079
  • Пловдив
Амеба, чехълче, спора на гъба са моите любими.По низшо не се сещам да има.
кривоглед калмар Joy

Аз бих добавила хлебарка, гнида, търтей, лишей и листна въшка. Дано животинките не се обидят, че ги сравняваме с такива мухъли.

Общи условия

Активация на акаунт