The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 155
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Изгледал
брутална серия, много се изкефих Simple Smile

Битката със зомбитата първите 10 минути бе един път.
после
Скрит текст:
кулминацията с убийството на Алфа се изкефих много, но не се изненадах, защото усещах, че е капан. Но много се изкефих и как завърши с прощална целувка, хаха.
Значи Керъл и Ниган са имали тайна договорка.

за Бета, Елорче
Скрит текст:
доколкото си спомням ама съм позабравил вече, Бета бе звезда от НБА.

за сериалите от вселената на TWD
спира се временно снимки заради пандемията. никой няма да канселира шоута.
дали 11 сезон ще е последен за TWD още няма никакво инфо, а само слухове. Зависи от много неща. Рано е още.
Но според мен е редно да се ориентират към спиране и да завършат с филмите + последния епизод от сезон 11.
Не случайно и новото шоу, което започва след месец ще е само 2 сезона. Т.е. краят на това шоу ще съвпадне с края на сезон 11, в смисъл, че ще са в една година. Но всичко е само спекулации.

за Кони
Скрит текст:
Магна се е спасила, но е загубила Кони, някъде сред тълпата/зомбитата. Т.е. не се знае мъртва ли е или ще се спаси някак си.

за меча
Скрит текст:
ще видим в следващия епизод, който трябва да е за Мишон. Дано не е това, макар че на кой друг трябва да е. Дано я вземат при Рик, а не да я убиват, уф.

# 211
Това е въпросът. Ще умре ли Мишон или мистериозно ще изчезне като Рик?

# 212
  • Варна
На мен ми е все тая. Откак се залюбиха с Рик ми е страшно фалшива вече.

# 213
Не ми е фалшива. Ама нещо като двойка не ми допадаха.
Предпочитам Мишон пред Рик да бяха бастисали.
А Рик и Карл да си живуркат.
Тия пусти актьори само напускат и се отразява естествено.
Трябва по-читави клаузи в договорите. Да не могат ей така да си тръгват и да утрепват героите.
Срамота е.

# 214
  • Варна
Ми то щото никой не може да предрече колко ще е успешен сериала. И като стане хит, почват номерата. Тоя искал да си ходи, онзи искал повече пари, третия искал в други роли да се изявява... Никакви клаузи не могат да задържат някой като иска да си бие камшика. Но този бая сезони направи в сравнение с другите, много ме кефи.

# 215
Точно затова не искам никога да свършва.
Обожавам го.
Единствения такъв сериал на тази тематика и страшно добре направен.
Но всяко нещо си има своя край. Дано да е хубав.

# 216
Минавам да споделя, че компендиум 1 на Ходещите на Артлайн в момента е 56 лв, до 13 април.
Grinning

# 217
  • София
Аз отдавна си го взех, ама какво става с 2 брой???
Много време мина, а нищо.

# 218
Явно нищо не става.
Питах ги преди няколко месеца. Нищо не казаха. Питах втори път и ми казаха, че като има инфо ще го обяват.

# 219
  • София
Мдам, явно няма голям интерес и са на загуба, друго обяснение нямам.
Или пък има колкото да си покрият разходите, което е всъщност същото. Тя и малката печалба също не е опция.

# 220
Изгледах.
Много добра серия. Голяма драма беше.
Разказвам:

Скрит текст:
Този се оказа леко изперкал и затвори Мишон. Оказа се, че и други е заключил.
Мишон го наръга с вилица и успя да се измъкне. Искаха другите да го убият, но тя ги разубеди.
Оръжия така и не намери. Но се случи нещо. Видя обувките на Рик и още нещо, което е било негово. Което за нея значи, че е жив. Говореше с Джудит и тя и даде карт бланш да го търси.
Финала е, че откри огромна група от хора.

И въпросът е ще я видим ли отново Мишон? Трябва да има някакъв финал. Може би щом са снимали този епизод се предполага, че след време ще се върне и ще има епизоди обясняващи какво се е случило с нея и с Рик

# 221
Харесами като развъртя меча и превключи на боен режим. За какво ги водеше тия зомбита с нея не си спомням обаче.
Рик едва ли е с тая група хора. Няма логика да е токова близо и да не се върне, да видим какво ще измислят.

# 222
Харесами като развъртя меча и превключи на боен режим. За какво ги водеше тия зомбита с нея не си спомням обаче.
Рик едва ли е с тая група хора. Няма логика да е токова близо и да не се върне, да видим какво ще измислят.

Защото миризмата им гони другите зомбита.
Още в началните епизоди го показаха, че тя вървеше често с тях и другите зомбита не я закачаха.
Но в един момент я усетиха и тя тогава ги уби и спря да има 2 синджира роби Grinning
Кой знае дали е там. Може би не.
Въпросът е дали актрисата завинаги напуска или се е договорила да се върне. Може би в игралните филми ще участва.
Рик трябва да има много добро обяснание за да не се върне при нея. Само амнезия го оправдава, за друго не се сещам.

# 223
Ами видяхме, че амнезия няма. Да видом другия епизод как ще се развие, че Джудит много лесно ги отписа.

# 224

Защото миризмата им гони другите зомбита.
Още в началните епизоди го показаха, че тя вървеше често с тях и другите зомбита не я закачаха.
Но в един момент я усетиха и тя тогава ги уби и спря да има 2 синджира роби Grinning
Уби ги когато с Андрея скрити наблюдаваха  хората на губернатора с войниците с хеликоптера. Те като надушиха кръв почнаха да се мърдат много и да издават шум с веригите с които бяха вързани и за да не ги усетят тя им отряза главите, но пък после Мърл ги докопа и така.

Общи условия

Активация на акаунт