The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Меган, точно такова ще е шоуто, но и ще е свързано с филмите и ще е някакъв преход от приключващото шоу майка и трите филма, които предстоят да излязат. Предварителните очаквания са всъщност Даръл да тръгне на мисия за Рик, явно ще се разбере нещо за тях в последния 11 сезон.
Потвърдено е, че Даръл и Мишон ще се появят във втория филм. Първия ще е само за Рик, а третия ще е епилогът на всичко.
Но всичко е още в зародиш така да се каже, нямаме нищо реално направено/сглобено. Simple Smile

# 571
Изгледах.
Дяволо, не знам честно казано.
Скрит текст:
Който не е гледал, да не чете, че съм мара подробната Grinning
Скрит текст:
В началото се ядосах. Защото и Отчето е правил големи глупости.
Но после като видях какво е направил с брат си ...
Мейз си беше пълно психо. За консерва да постъпи така брат си и семейството му. Че и да го накара да ги убие. И жив го държа. Отврат.

Аз си мислех, че тоя
Скрит текст:
Мейз ще е лидера на новите изроди, па те го бастисаха за нула време.

# 572
  • София
да не се чете от негледали
Скрит текст:
Аз един ден преди епизода без да искам разбрах, че Робърт Патрик ще участва ексклузивно само за един епизод, такъв му е договора и ми стана ясно, че ще го убият, но нарочно не писах тук това инфо, за да ви е интересно. Но да преди тази информация бе логично да си мислим, че това може да е мистериозния Поуп. Но не, просто една зловеща/тъмна история от постапокалиптична Америка

а на въпроса ми
Скрит текст:
Аз бих му дал втори шанс, но не и след последната сцена, когато видяхме какво в действителност е направил с брат си и семейството му. Явно ги е карал да играят руска рулетка и явно брат му е избрал себе си пред семейството си. :о
Но тук по-зловещото е, че това не е просто брат, а близнак. Знаем, че близнаците развиват много по-силна връзка, но ето, че дори и тя не е достатъчна за някои хора в този побъркан свят... Това за мен бе тежкия и шокиращ извод

# 573
Да, това че бяха
Скрит текст:
близнаци си беше още по-шокиращо.
Напълно непознати тук се сближават и са си вече като роднини, а истински кръвни да се прецакат по-този начин.
Да, не е бил прав да му краде консервите. И затова е трябвало да получи това? Както казах - психопатска история.
Явно в различните групи - по различен начин са действали.
Нашите, макар и непознати, не виждам да са си делели храната на моя и твоя.

# 574
  • София
Всичко си е и до хората. Винаги е имало добро и зло. но когато имаме някакъв катаклизъм злото, лошотията избива и взима превес...

Трейлър на новия филм с Джефри Дийн Морган. Хорър.

# 575
Видео клипът не е налице.
Кажи името да си го търся Grinning

# 576
  • София
Оправих го.

# 577
Тенк ю. Ще се гледа.

# 578
Явно епизода е излязъл, бях се засилила да чета скритото, ама 'айде, ще има довечера какво да гледаме.
Благодаря за трейлъра, аз все неразбрала. Сигурна съм, че от вас ще разбера, когато излезе. Wink

# 579
  • Варна
Дори не знаех, че Норман Рийдъс е киборг Simple Smile

https://aia.bg/zvezdi/15-znamenitosti-koito-stanaha-izvestni-i-u … avaniya-4409.html

# 580
  • София
Между другото за първи път в шоуто имахме
Скрит текст:
близнаци. :о
А обърнахте ли внимание на заигравката с Дуейн Джоунс (синът на Морган, от епизод 1 на сезон 1). Бутилката с Уиски носеше неговото име. Wink

За предстоящия епизод 20

нов сник пийк

промо

откриващите минути

нов тийзър на сезон 11

Първо беше сладоледа, а сега тортата... Това са препратки към нормалния живот. Защото в Арката има хора, които не знааят какво е това оцеляване и ежедневни опасности. Тази най-голяма общност в постапокалиптична Америка, базирана според комиксите в Охайо. Има 50 хил. човека и от 10/11 години, още от началото на пандемията са там, като само се допълвали с членове и усъвършенствали в защитата си срещу зомбитата и хората...
А тези закачени снимки, които виждате са снимките на ''изгубените'' или ''безследно изчезналите'' членове на семейства. Така и не открити по ред и повече от обясними причини...
Според мен с тази стена ще се заиграят и ще видим някое познато на нас лице, още не съм го измислил как и с кой точно (може би снимка на Рик оставена от Мишон, която е минала оттук в търсенето си или пък снимка на Мишон или Джудит оставена от Рик ако е минал оттук в своето пътешествие), но нещо такова, което да се види от нашите герои и да даде нова насока на шоуто и връзка с предстоящите спин-оф и фими.
Би трябвало да има и някои неочаквани появи и събирания на хора, които не са се виждали с години. В комикса Мишон открива дъщеря си в Арката, но това тук е ясно, че няма как да стане.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:54 от Diavolo

# 581
Нещо от трейлъра не ми се струват тия много читави. Какви са тия юмруци и удари.

Не знаех, че Норман бил без едно око Simple Smile

# 582
Ох не мога вече! Нямам търпение да започне новия епизод. Бях си казала, че няма да ви чета скритите текстове. Е, беше до преди малко. Да си призная нищо не разбрах. 😃😃 Така еч, благодаря за помощта 🤷
Пробвах се пак да чета комиксите не се получава.
Пробвах да изтегля новия епизод от интернет и мисля, че убих лаптопа... Моля се да не е така...

# 583
Ох, разсмя ме Grinning Ама с тоя лаптоп сигурно не ти е до смях.

Комикса и на мен ми беше странен в началото. Но нали обичам зомбита, просто нямаше как да не го почна.
В един момент свикваш и даже ти става интересно.
Смятай щом си купих за 80 лв. компендиума на бг.
Дано имам късмет и всичко да преведат гадините.

# 584
Не ме била с компютрите, това е добре, че съпруга ми е мъжки на риболов за няколко дни, тогава щеше да е трагедията. А така,  ще го поправят и няма да има кавга, как за пореден път съм съсипака някаква техника.

Аз ги чета от сайта, който ми прати. Надявам се че с времето ще започне да ми харесва,  както на теб.
Намерих някакъв сайт във, който може да си вземеш плакати, играчки на актьорите (не знам как се наричат тези фигурки) и тн.

Общи условия

Активация на акаунт