The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Ами не знам, никога да си призная не съм чела комикси, някак си не ме грабва. Виб, да беше книга щеше да е друго. Явно не е моето

# 556
Аз нали съм зомби фен и не можех да не го почна.
Само дето не съм го довършила.
Скоро ще е.
В началото е странно, но се свиква. Пък и тамън си упражних инглиша Grinning

# 557
  • София
Изгледах епизод 19
Добър е, има яко съспенс и туистове. Но си е чист филър. За разлика от епизоди 17 и 18, този си е наистина отделен такъв и няма нищо общо с основната история, освен може би с факта, че се спомена, че по заръка на Маги и с нейна карта, Гейбриъл и Арън са тръгнали да търсят храни и припаси.

Скрит текст:
Страхотен Робърт Патрик, голям любимец ми е. Simple Smile
Имаше диста забавни моменти, но и доста заловещи, брр. А отчето изби рибата, ЛОЛ. :о
Няма да издавам какво стана дори и в спойлера, ще чакам повече хора да изгледат, но имам въпрос в нов спойлер (не отваряй преди да гледаш).

Скрит текст:
Според вас правилно ли постъпи Гейбриъл? Не трябваше ли да даде опрощение и втори шанс за героя на Мейз?
И наистина ли светът е толкова свършил и пропаднал, че буквално врат вдига ръка срещу брата...?

Бързам и с традиционнуте сик пийкове, този път са цели два. Не само за епизод 20, но и за 21. Wink

Сник Пийк, епизод 20

Сник Пийк, епизод 21

# 558
Отговарям ти на въпроса в спойлера

Скрит текст:
Според мен - на първия въпрос ''да'', а на втория ''не''. Щеше да е прекалено голям риск да не го направят.

# 559
А букви има ли?

# 560
  • Варна
19-ти май няма още. Днес на обяд го теглих и нямаше. Може вече да са качили.

# 561
  • София
Има, има

# 562
На мен ми хареса мацката на Даръл, аз и Кони харесвам, Магна щеше най-много да му ходи, но там няма как.  Предполагам тяхното шоу с Каръл ще е като "Ride with Norman Reedus". Ще яхнат мотора към Ню Мексико и по пътя ще се срещат с различни хора, на някои ще помагат с други ще враждуват.

# 563
Коя е Магна?

# 564
  • Варна
Е как бе, още в началото на девети сезон се появи Магна. Част от групичка Simple Smile Джудит ги намери и прибра. Магна наистина би му ходила на Дарил, но си пада по жени Wink Аз само не разбрах, след като си пада по жени, защо толкова рева за онзи нейния с отвратителната риза, който при една схватка със зомбитата видяхме като бродещ? Гаджета ли са били? Някак не стана ясно.

# 565
Ааа да проверих я в нета. Не мога да повярвам как им помните имета. Даа и аз я харесвах

# 566
Е как бе, още в началото на девети сезон се появи Магна. Част от групичка Simple Smile Джудит ги намери и прибра. Магна наистина би му ходила на Дарил, но си пада по жени Wink Аз само не разбрах, след като си пада по жени, защо толкова рева за онзи нейния с отвратителната риза, който при една схватка със зомбитата видяхме като бродещ? Гаджета ли са били? Някак не стана ясно.

То и Дарил и Рик не са, ама Дарил заплака.
Това че някой е гей, не означава омраза към другия пол.
Все пак хората са били заедно и са като семейство.

# 567
  • Варна
Приятели, приятели ама нещо са въртяли двамата. Юмико разправяше, докато се возеха в каруцата, явно по-специални отношения са били. И като го видяха бродещ нейната реакция беше много по-сериозна. И другите бяха потресени ама тя беше направо сразена.

Не че има кой знае какво значение. Така или иначе е минало.

# 568
Може мацката да е би.

# 569
  • Варна
Може, да. За това не се сетих. Но каквато и да е, аз много я харесвам. А ризата на онзи беше наистина ужасна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт