The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 154
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Маги хич не я харесвам от самото начало аз. Има някакъв високомерен маниер, който не ми допада. Рик става. Дарил ми е любимец. Нигън може Елора да си го държи 😋 Керъл я харесвам аз. Каквото и да си говорим, тя от една малтретирана, малодушна жена стана много силен характер. Загуби детето си, но не се огъна. Стана оцеляваща. Освен това е практична и не е подвластна на сантименти, аз обичам такива хора. Сигурно допуска грешки ама пък кой не го прави... Но с Даръл бъдеще като двойка нямат. Само ще си опорочат приятелството, ако опитат. То няма химия между тях никаква.

# 541
Рик от самото начало не го харесвам, а от последните няколко сезона ми е много анти. Съгласна съм за Маги. А за любимец Нигън и Дарил не мога да избера и двамата са ми много любими. Нямам търпение за епизода за Нигън Heart Eyes

# 542
Аз Рик си го харесвам. И Карл. Липсват ми.
Не забелязах, че Лея била червенокоса Grinning

# 543
  • Варна
Карл не го харесвах. Глен направо не го понасях. Много ми стана противен с ония сцени, когато брата на Дарил за малко се присъедини към тях, когато се разправяха с губернатора. За Андрея много съжалявам, макар че беше много заблудена овца. Също съжалявам за Саша и Ейбрахам. Бяха толкова странна двойка, че много ме кефеха да ги гледам.

Наскоро попаднах на някакво клипче в тубата, на което заглавието беше, че Шейн (Джош Бернтал мисля се казваше актьора) заявява, че бил доволен, че са го убили в сериала. Но нямах време да го гледам, а после ми изчезна. Някои знае ли нещо по тая линия? Той вярно си заслужи смъртта, но защо пък е бил доволен да се махне от сериала...

# 544
  • София
Аз най-много страдах за Хършъл. Много го обичах дядо Коледа.

# 545
  • sofia
За мен Рик е целият сериал.
Все още не мога да повярвам и да разбера как е възможно да го няма

# 546
  • Варна
Аз пък не мога да повярвам как го събраха с Мишоне. Толкова неправдоподобна двойка са ми, че няма накъде повече. И двамата са силни, и двамата са бойци. То в живота е казано за двата остри камъка ама явно продуцентите не са я чували тая поговорка Simple Smile

# 547
Аз им свикнах.
Ама в комикса с Андреа се хвана, а Мишон с краля доколкото помня.

# 548
  • Варна
Виж, краля и Керъл ми вървят като двойка. Ама той си ми е другия любимец де, много ме кефи.

# 549
На мен пък не ми вървят много.

# 550
Аз комикса не съм го чела, чудех се дали може да се намери  някъде в нета или в някоя книжарница?

# 551
На бг има издаден един компендиум с 48 броя. Чакаме другите. Имам гадното чувство, че май няма да дочакаме.
Иначе на инглиш тук има - https://readcomiconline.to/Comic/The-Walking-Dead

Ако се разтърсиш и по торентите може да ги намериш.

# 552
Мерси Елора, погледнах ги, определено няма да го мога това. Ще си остана само със сериите. Не са за мен тия комикси...

# 553
# 554
  • Варна
И аз съм ги гледала, нещо не ми допадат. Виж, ако има книга, по филма де, бих я изчела с голям кеф.

Общи условия

Активация на акаунт