The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 123
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тийзър 5 за финалния сезон 11
Скрит текст:

= = =

10х22 за Ниган

трейлър (трейлърът е убийствен) и снийк пийк

Скрит текст:

# 646
  • София
Време е бачи Нигън да върти Лусил, че твърде дълго беше затворник и ратай!

We Are All Negan

# 647
И какво трябваше да видим във вчерашнив епизод не разбрах? Само аз ли съм много разочарована? Абослютно НИЩО!

Как пък поне нещичко не се случи...
Всички чакаме епизода с Нигън 🥰🥰🥰
Моля не издавайте! Чувам тук и там, че бил много добър. Щеше дс е супер ако всички бонус епизоди са интересни... Определено не очаквах толкова скучен епизод.

# 648
Всичко с Мъж ми е интересно.

# 649
  • Варна
Айде да вземе вече да стане герой и да се реабилитира окончателно. Магданозката ако не ще, много й здраве. Определено той ми е по-симпатичен от двамата. Ама аз обичам такива лоши момчета, които после влизат в правия път Simple Smile Виж, по-светците и от папата хич не ми се нравят.

# 650
  • София
Вече официално е потвърдено, че Ниган снима яко в началото на сезон 11, т.е. ако нещо се случи с него, да бъде изгонен или подобно, то ще се случва в сезон 11. Но не вярвам да го загубят като герой, защото феновете ще надигнат вой.
Ако Юмико не е мъртва (знаете защо), то за нея може да и дадат линията на Мишон. Мишон от комикса нали бе адвокат и после стана съдия. А в шоуто Юмико е била адвокат преди апокалипсиса, т.е. може тя да стане съдия. Нали качих един тийзър (под номер 5) и там има съдийско чукче, явно е намек за нея, ще видим...
Между другото аз очаквам Магна и Юмико (ако е жива) да се скарат и да станат врагове.
А Джудит най-вероятно ще изземе ролята на Карл от комикса.

# 651

Между другото аз очаквам Магна и Юмико (ако е жива) да се скарат и да станат врагове.
Защо имаш такова очакване?

# 652
  • София
Откакто в едно от толкинг дед шоутата се изпуснха и после леко замазаха положението, че Магна най-вероятно ще го играе като образ, Дуайт от комикса. Разбира се сега може и да не е така или да променят нещо. Но ако е така, то 100% ще има сериозен конфликт. А знаем, че като цяло двете не мелят много добре брашно заедно. Веднъж вече се сдърпаха сериозно, въпреки че уж са приятелки разбира се.

# 653
Не съм чела комикса и на знам кой е Дуайт и какъв го играе. Нещо повече  от приятелки са Юмико и Магна и да, имаше вече конфликт, но така и не ми стана ясно от какво се породи.

# 654
  • Варна
Дуайт си беше и в сериала. Онзи с изгореното лице.

# 655
Юмико и Магна май са любовници, не само приятелки.
Дяволо, не те разбрах. Как така ще замести Дуайт в комикса?

# 656
Дуайт си беше и в сериала. Онзи с изгореното лице.
Мислех, че той и в комикса тръгва да си търси жената, не остава в някое от селищата, но може и да греша не съм го чела.

# 657
В комикса е различно.
Ама не помня Дуайт какво правеше. Помня, че Шери
Скрит текст:
не си тръгна. Имам спомен, че тя тръгна срещу Рик и той я уби.
Дяволо да разкаже.

# 658
Кога излиза 22 епизод?

# 659
  • Варна
Хах, гледах клипче в тубата как Нигън изкопа Лусил... Каква усмивка само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт