The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Мда, леко скучен.
Скрит текст:
Забавно беше как кучето заряза Дерил и тръгна с Керъл :mrgeen:
А бил най-добрия приятел на човека.

# 631
  • София
Много зле, тц тц
Аз би бях предупредил, да сте ме чели, хаха. Ама дори и аз не очаквах чак такава греда. А може нарочно да са искали да ни се подиграят, хах. Майтапя се де, ама наистина, кой е написал това нещо, кой го е одобрил???
Ясно е, че са бонус епизоди, филъри и че са снимани с малко пари и с малък брой каст в разгара на локдауна покрай пандемията ама чак пък толкова зле не бива!!
Няма как да добавя повече, това си бе чист филър. Имахме си Джери и Спарки, оставаше и един котарак да бяха намерили за цвят.
Всъщност най-интересното в целия епизод бе 'Кучето' Добре, че бе то, че да ги похваля за нещо. Simple Smile

Спокс, следващия епизод ще е за Ниган и предварителните ревюта са много добри.

Предполагам знаете, че Хилари Бъртън, истинската жена от живота на Джефри ще играе Люсил. Simple Smile

# 632
Знам, знам. Добре че умира. Нямаше да и понеса физиономията Mr. Green

# 633
И този епизод беше пълнеж. Очевидно пандемията им влияе зле. Много пълнежи станаха ...

# 634
  • Варна
Може да е нарочно. Да ни приспят и отегчат и после бааам - нещо шокиращо.

# 635
Според мен тези бонус епизоди са сглобени от изрязани сцени от епизодите.

# 636
  • София
Между другото от шоуто 'Толкинг Дед' разбрах, че ножчето, което Даръл даде на Керъл и толкова много ни занимаваха с него е всъщност ножчето, което Лия му даде в епизод 18. А и на него са изобразени две букви/символи, че е служила в Армията. За това последното и аз се сетих, защото имаше издайническа татуировка, а и държеше оръжието по начин по който профита го държат.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 13:08 от Diavolo

# 637
Кой е  служил в армията? Лидия ли? Няма начин.

# 638
  • София
Оф, Лия де, не случайно писах епизод 18. Мисля, че стана ясно. Каква Лидия за бога...

# 639
Оф, хубу де, Лия, не Лидия Rolling Eyes

# 640
  • София
Ами Лия е била войник, това е официално вече, потвърдено е и от екипа на шоуто. Simple Smile

Между другото има спекулации, че Юмико може и да е мъртва (не слагам спойлер, защото това е хипотеза), а са сложили качулка на зомби. Защото бе ударена тежко с приклада в главата, нямаше я в епизода, а имаше един кратък момент в който дадоха как войници си говорят и едини каза: ''Никога досега не бях виждал толкова бързо превръщане'' Явно е умрял човек, който много бързо се е трансформирал и уликите сочат към Юмико. :о
Аз обаче не го вярвам това. Самата актриса, която играе Юмико бе карантирана и не е могла да участва в снимките. А и защо по дяволите ще и слагат качулка на главата ако е зомби. Тези войници и Арката като цяло не дължат нищо на нашите хора. Те са чужди за тях, дреме им да крият, че е мъртва, защо, какво печелят? Не че няма логика в теорията, но нещо не ми се вижда да стане реалност.

# 641
Не помня такава реплика.
Дано да не е така.

# 642
  • София
13:09
абе някъде около 13 мин. започва. Принцесата изброяваше градовете и следващия кадър бе как дадоха двама ''щурмоваци'' да си приказват пред вагоните и се чува ясно как единия смеейки се каза, ''Не съм виждал някой да се превръща толкова бързо.'' А веднага след това дадоха пак Принцесата и първите и думи бяха дали Юмико се е завърнала... Странно съвпадение.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:29 от Diavolo

# 643
Лошо Седларов, лошо...
Оф, ще видим.

# 644
  • София
Simple Smile

Подготовка за спин-офа

Общи условия

Активация на акаунт