The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 136
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Какво, Деръл има изкуствено ляво око!? Абсурд.

Апропо Деръл и Керъл, в крайна сметка - свалят ли се 10 сезона или само са приятели?

# 616
Само приятели. От километри си личи.

# 617
  • София
нов, трети тийзър за сезон 11 Simple Smile
Скрит текст:

промо за епизод 21
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 18:02 от Diavolo

# 618
Каже те ми Гама престрували се, че обмисля да се присъедини към Александрия? Алфа ли я накара да играе театър?
Редактирам, получих отговор на въпроса си. Видя Лидия.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 17:12 от Меган

# 619
  • София
сник пийк, епизод 21

Скрит текст:

реших да слагам видеата в спойлер, да не тежат в темата при отваряне/сърфиране, защото са тежки файлове.

# 620
Дяволо, тийзъра за 11 сезон не се отваря.

А мернах един спойлер вчера.
Възможно
Скрит текст:
е в 11 сезон или филмите
Скрит текст:
Отчето да се жертва по някакъв начин за да спаси Рик.

# 621
  • София
Защото автора пуснал промото го е изтрил. Няма права. Този е пират някакъв.
Ето го и тук

Скрит текст:

За това което си писала, според мен
Скрит текст:
Рик няма да се появи в сезон 11, но очаквам да се разбере нещо за него, трябва да има някаква връзка с първия филм, да подгреят аудиторията
А иначе за мен Гейбриъл е на 90% пътник. Ще изкупи стари грехове, това е ясно, няма да оцелее. Той и в комикса умира брутално от Бета на водната кула, за това в епизод 19 толкова много се заихраха с нея. Намигвания.
По-скоро в сезон 11 може да получи смъртта на Рик от комикса, а не че ще се жертва за него. По-реалистично ми звучи.

# 622
Забравила съм в комикса.
Скрит текст:
Как умира точно?

Иначе тийзъра нищо не ми говори.
Някаква метростанция Grinning

# 623
  • София
Надписа виж, надписа... Сигурно са Милтънови. Мама Милтън, кметицата.
Между другото
Скрит текст:
смъртта на Рик, може и Езикиел да я получи. Или Езикиел или Гейбриъл ще умрат. Единия от двамата на 99% а може и двамата ако са прекалено жестоки авторите и искат повече реализъм.

На въпроса ти за Гейбриъл в комикса
Скрит текст:
Смъртта му е една от най-бруталните. Пада по стълбата на водната кула когато шептящите ги атакуваха, чупи крака си на самата стълба и отделно се заклещва, като провисва с главата надолу. Вика за помощ. Идва обаче Бета и го разпорва бавно в корема, хем да боли, хем по-бавно да умре и малко след това го довършват зомбитата като изяждат жив.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 12:11 от Diavolo

# 624
Абе видях го надписа, ама като не съм дочела, нищо не ми говори.

Наистина брутално. Това със сигурност съм го чела, ама съм забравила.

# 625
Чудя се коя двойка ми е по-абсурдна. Рик и Мишон или Росита и този плужек отчето. Каквото и да направи не може да ми стане симпатичен.Актьора не харесвам, не харесвам и ролята му.

# 626
Така включвам се и аз с малко закъснение. За разлика от дяволчето и Елора, аз нищо не разбрах.. Кое беше фантазия, кое наистина се случи. Четох ви скрития текст няколко пъти и нищо! Нищо не разбрах, да не кажа и че се обърках още повече 😃😃 

Очаквах този епизод да внесе малко яснота, а то... Още повече въпроси..
Не съм доволна. За сега само епизода с Маги наистина ми хареса от промо епизодите. И естествено горя от желание за Нигън..

# 627
  • София
Да поясня отново за епизод 10.20

истина/реално
Скрит текст:
Началната сцена в която ги обкръжават и пленяват, а Юмико получава удар в главата с приклада
Разпитът на който я подложиха
Войникът, който плени и после му върна оръжието
Финалната сцена в която видя приятелите си с качулки на главите

фантазии/нереално
Скрит текст:
Разговорът и с Юмико (само аудио, нямаше сцени със самата актриса, която е изолирана заради пандемията и не е била в наличност за снимките)
Разговорът и с Юджийн
Разговорът и с Езикиел
Всичките и излизания от вагона (единствения път, когато е била извън помещението е когато я заведоха за разпит)

# 628
  • София
Робърт Къркман намекна онзи ден, че е възможно да се направи спин-оф шоу на TWD за Европа на чуждоезичен език. Спекулира се за Франция, където са големи фенове на шоуто. Но всичко това са само слухове, няма нищо потвърдено.

ексклузивно промо за последния епизод 22 за Ниган и Люсил (1 минута)
за мен си е направо лийкнато, гледайте на своя отговорност, има важни неща, за едното писах, че така мисля, че ще се случи още преди 4 месеца някъде, не помня вече.
Скрит текст:

# 629
21ви епизод беше най-тъпия евър, бяха се инспирирали от Braking Bad явно. Голяма мъка, успях да си пусна данъчната декларация без да сбъркам докато го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт