The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 195
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Тръгна с двама идиота след като застреляха ранения си приятел. По пътя катастрофирали и той бил тежко ранен. Онези двамата го застреляли. Поне това разказаха на баща му, а после той ги потроши от бой и умряха. Та се надявам малкия кретен наистина да е умрял.

Иначе наркомана Ник започна ужасно да ме кефи. Алиша мисля, че още не е показала потенциала си. Травис е ужасен, Мадисън ме дразни, но явно засега ще живеят.

# 391
Да, това му края на Крис.

# 392
От Fear съм гледала до края на втори сезон. Сега съм си вкъщи и се наканих, но трети ден чакам сийд. Май съм дръпнала два-три епизода само, то отпуската ще свърши. Къде/откъде го гледате?

# 393
  • Варна
От Замунда изтеглих всичко, но аз ги имам от няколко месеца, сега започнах да гледам. Ако няма сийд, виж в Пиратите. Там обикновено има всичко. От бг сайтове си дърпаш само субтитрите и готово. Има ги.

# 394
Като теглиш гледай да има сийдъри. Гледам сега и в замунда си има.
Изтегли си даже целите сезони. Защо се занимаваш епизод по епизод?

# 395
Sweat Smile Защото съм такъв заплес, че не ги открих по сезони. Благодаря.
Пуснах ги вече.

# 396
Защото са много торенти. Иначе е много е лесно. Пишеш точното заглавие. И сортираш по размер, кликаш на размер. Като кликнеш веднъж, ти изважда торентите с най-голям размер и са там.

# 397
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала  Фиъра . Пропуснала ли съм? Simple Smile

# 398
  • Варна
Аз съм на средата на трети сезон вече и съм със смесени чувства. Основният сериал ми е по-як, но и този не е за изтърване.

# 399
Да!
Марш да теглиш.

# 400
  • addicted
И аз го игнорирах доста време, точно защото си мислех, че ще е нещастна имитация на TWD. После си казах - е какво пък, още истории от свят, който харесвам.
В крайна сметка ме спечели, имам доста любими герои и от там и се вълнувам Simple Smile

# 401
Според мен, не. Започвам всеки сезон и не го довършвам. Гледам 5-6 серии и дотам. Сега де каня на шести. Гледах с превъртане последната серия на 5-ти и не разбрах много, ама ще се пробвам пак.

# 402
Дълго време избягвах Фиъра и аз, обаче сушата за зомбита тази година ме накара да му дам шанс все пак. Леле, ако знаех, че така ще ми хареса щях да го започна отдавна! Simple Smile

# 403
На мен втори сезон ми беше малко... не добре.
Сега почнах от трети и се оказа, че и него съм гледала до някъде, но пак ме грабна. Не като TWD, но... става.

# 404
  • София
Изгледах сезон 1 на ''The Walking Dead: World Beyond''
Хареса ми, но очаквах повече. Бих му дал 7.0/7.5 и то само защото съм фен.
Първия и последния епизод бяха най-добрите, което не говори добре, но това е положението. Все пак ми бе интересно и очаквам и втория сезон, който и ще е последен. Малко неща се разкриха за CRM, но явно в сезон 2 ще е голямото вдигане на завесите, само че Скот Гимпъл се бави много с филмите и идеята бе съвсем друга. Така и шоуто което е просто една връзка увисва. Тази пандемия обърка всичко.
От групата харесвам най-много Сайлъс. Страхотно попадение е и героя и актьора. Елтън ме кефи също. Хоуп донякъде. Сладурана е. Айрис май ме дразни, не знам и аз. Хък така и не можах да я харесам с тези гримаси и чупене на устните. Феликс е Ок, но нищо повече.

Скрит текст:
Аз никога не съм се съмнявал, че Сайлъс е убиец. Познах, че е убил баща си, но бях сигурен, че е бил насилван, така че си има причини и за случилото се и за травмата му. И понеже не е той, а бе вече късно тепърва да се разкриват нови герои и групи, то по метода на изключването реших че е Хък. А и защото още в епизод 1, подполковник Кюблек спомена, че има дъщеря почти на годините на Хоуп и че тя служи в армията на републиката. Така че лично за мен го нямаше елементът на изненада.
Елорче,
Явно има борба за надмощие вътре в CRM. За това са намекваше и споменаваше бегло до тук в шоуто. Уил явно ще е част от тази съпротива. Леополд би трябвало също. Хоуп е ясна. Мисля, че дори и Хък ще мине на тяха страна, особено като разбере какво е сторила майка му в Колонията.
Всички са съгласни с големия план и с рестарта на света, но едните не одобряват начина по който се опитват да го наложат. Рик Граймс щеше да играе ключова роля в тези събития (да поведе съпротивата и да ликвидират диктаторите), но общо взето нещата яко се объркаха. Ще видим къде ще му излезе края. Дано само не ни сервират как някакви две пикли спасяват света. Моля ви се...
Аз не вярвам CRM да са причината за пандемията. Това са оцелели от вихрушката, разни военни, разни командоси за сила и мускули. Организирали са се и т.н. Не е чак толкова сложно все пак.
Но със сигурност в CRM работят върху лек и начини за възраждане на цивилизацията.

Общи условия

Активация на акаунт