The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 205
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Имаме уж лийкнато инфо, че в края на третия филм ще убият Рик Граймс! Sad
Разбира се винаги могат да променят сценария. Дотогава ще минат години.
Не е чак толкова голяма изненада, а и в комикса Рик умира, като след това се превръща в икона и модел за следване. Смъртта му във филма щяла да бъде героична и ще е свързана с намирането на лек и в една последна битка със 'злото' Спекулира се обаче кое/кой ще е злото? Почти сигурно СРМ.
Все повече се говори (нищо официално разбира се) че ще изправят Арката, начело на която ще е Маги с нашите герои (оцелелите от тях) срещу СРМ за това кой ще контролира новата Америка! До там обаче ще изтече много вода. Първият филм бе съобщено официално, че ще излезе чак след края на последния 11 сезон на шоуто майка, т.е. не преди 2022 г. Филмите ще са три, потвърдено още веднъж. Мишон ще се присъедини към Рик в света на филмите, но не се знае дали още от първия филм. Джейдъс/Ан (ако я помните) най-вероятно ще я убият още в началото на филма, първите сцени.
Скот Гимпъл каза, че филмите ще са така конструирани, че да могат да се разберат и осмислят дори и от хора, които никога не са гледали сериала! Т.е. ще има и флашбеци, за да се разкаже накратко за това кой е Рик и защо е толкова велик и ценен.
Изобщо как ще завъртят цялата тази Вселена от няколко шоута и филми идея си нямам, но дано е епично и да си залсужава, защото ако опропастят всичко никой няма да им прости. TWD е емблематично/култово шоу за цяло едно поколение, едно от най-мащабните и значими изобщо в историята на телевизионни бизнес, така че заслужава подобаващ финал.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 23:37 от Diavolo

# 451
И накрая пак ще има недоволни, както винаги. Навремето Lost ми беше такъв култов сериал.

# 452
  • София
Добро утро!

поздравче за фенките на Ниган Wink

# 453
  • Варна
Eто интересно клипче.

# 454
  • София
Кой февруари почваше междинката ли, нов сезон ли, един епизод от стария сезон ли, вече забравих какво чакаме....

# 455
  • София
01.03

# 456
Кой февруари почваше междинката ли, нов сезон ли, един епизод от стария сезон ли, вече забравих какво чакаме....

На 1 март, ама чакаме 6 епизодчета, които ще са си към 10-ти сезон.

Аз вчера си догледах до края.
Честно казано това с шептящите ми е малко измислено.
Хубаво смърдят, носят маски. Ама те колко да шепнат.
Имало е преди моменти при най-ниския шум, зомбитата реагират.
А тука на 2-3 пъти имаше общо шептене, та стана какафония. Да бе да, и зомбитата си траят.
Едното беше като Неган вървеше с Алфа към Хилтопа и после Бета към болницата на финала. Че те направо си крещяха.

# 457
  • София
Новината е, че започнаха снимките за последния 11 сезон. Очаква се финалът на последния сезон да е ноември' 2022 г. Simple Smile

# 458
Ама нали Фиъра и Бионд със сериала майка уж ще се събират?

# 459
  • София
Това никога не е казано и потвърдено официално на 100%. Wink
Но така ще стане, нямат други логични опции...
Специално за 'Бийонд' е сигурно всъщност. Той за това бе направен, да направи връзката с филмите и историята на Рик. При Фиъра е малко по-особен случая, защото шоути е много по-евтино от шоуто майка и им излиза на печалба и това означава, че могат да си правят още куп сезони, но без да смесват героите и историите. Но се съмнявам да стане така, защото ще се разбози много, а и всички искат да се приключи логично и успешно историята.

# 460
Четох, даже не знам дали ти го писа, че и Фиъра и шоуто майка ще се съберат.
Или ще се съберат всички, па после пак ще нищят разни неща.
Лошо няма.

Оф, да почва, че ми се гледа.
Много яко беше да си го почна отначало.
И Фиъра мисля да изгледам скоро.

# 461
  • София
Да, аз го писах, ама това дали наистина ще се съберат знае сигурно само Скот Гимпъл и зависи от много фактори. Да, обсъждано е, да има такъв план и то сериозен и да, феновете това очакват, но това не е сигурна информация. Няма го черно на бяло, а дори и да го имаше сама знаеш как са се променали сценарии в движение според нечии интереси.
Да не забравяме все пак, че Морган и компания тръгнаха към Александрия по сценарий, но рейтингите бяха задоволителни и решиха да подновяват и да подновяват...

Изгледала си наскоро отново всичките 10 сезона на TWD, така ли? :o

# 462
Да, да, отначало си ги почнах, че бях зажадняла.
Толкова неща бях забравила.

# 463
  • Варна
Първите са най-готини. Докато стигнаха Александрия. Оттам нататък малко слабички ама аз съм верен фен завинаги. Ако ще да правят сезони пълна боза, пак ще бъда.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт