The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Дяволче, имам чувството, че си част от екипа. Всичко знаеш. Благодаря стана ми ясно.
А World Beyond къде мога да гледам (без да го тегля!) ? Има ли субтитри?

# 601
Ако е част от екипа да ме взима там на снимките да правя разни неща знаете с кого Mr. Green

# 602
Ако е част от екипа да ме взима там на снимките да правя разни неща знаете с кого Mr. Green
Моя човек Дарил този сезон ми харесва, миналия напълнял ли беше, подпухнал един такъв. Взех да го разлюбвам, ама сега е добре. Но Джефри не го харесвам толкова слаб, преди беше по- готин.

# 603
  • София
Йоанче,
проверих на няколко места ама не го откривам, ще трябва да си го дръпнеш, той не е чак толкова много епизода...
Но мога и да не съм докрай полезен тук, защото аз онлайн не гледам. Или тегля или гледам на платени платформи.

Меган,
като стигнеш до бонус епизодите, които дискутираме сега ще го видиш твоя човек в романтична история... Simple Smile
пък защо не и
Скрит текст:
татко
да стане.

# 604
  • Варна
Стига де! Ай да я бастисат червенокосата дано!

# 605
  • София
За феновете на Ниган.
Джефри Дийн Морган е участвал в шоуто на Джими Кимъл и е казал, че щял да има сериозно участие в последния 11 сезон, така че няма да се разделяме с героя. Simple Smile
Предполагам, че ще го изгонят или по-скоро сам ще си тръгне, но ще го има в сезон 11, т.е. сигурно сам ще намери пътя към Арката... Или пък другото, да спаси хората в Александрия от 'Жътварите' особено синът и Хършъл и така да получи опрощение...
п.п. В момента текат снимките на финалния сезон и Джефри има основна роля във всички начални епизоди.

# 606
  • Варна
Ооооо, звучи доста динамично.

# 607
Меган,
като стигнеш до бонус епизодите, които дискутираме сега ще го видиш твоя човек в романтична история... Simple Smile
пък защо не и
Скрит текст:
татко
да стане.
Аз бонус епизода го гледах. От любопитство да видя мацката, а и той няма връзка с основния сюжет.

# 608
  • Sofia
Дяволче, имам чувството, че си част от екипа. Всичко знаеш. Благодаря стана ми ясно.
А World Beyond къде мога да гледам (без да го тегля!) ? Има ли субтитри?

В арена бг ги има за гледане онлайн

# 609
20 епизод ми дойде пълнеж, но стана интересен към края.

# 610
Определено са пълнеж. Личи си, че и с по-малко средства е правено. Сигурно пазят парите за 11 сезон и филмите.
Но аз пак съм си доволна, че ги гледам.
Прицесата ми е забавна. Приятно луда Grinning

# 611
  • София
промо за епизод 22 с Ниган Simple Smile

Сега изгледах и Толкинг Дед шоуто
Официално потвърдено за Принцесата и кое бе
Скрит текст:
истина и кое в главата и. Реални сцени бяха разпитът на който бе подложена и пленяването на войника от Арката вътре в бараката. Всичко останало бе в главата и, включително и ''излизанията'' и от бараката. Така че явно правилно съм разгадал нещата.

* Новини отпреди малко. От AMC са анонсирали, че ни чака нов спин-оф. В случая спин оф на спин офа?! WTF?!
Спин офа ще е на спинираното шоу, Fear The Walking Dead. Заглавието ще е, ''’Dead in the Water’’
Ще се разказва за екипажа на подводницата, която видяхме в сезон 6 и как те се борят за своето оцеляване в постапокалиптичния свят?!
Честно казано не мога да го повярвам. Като зомби фен би трябвало да се радвам, но защо точно тази история, на кой ще му пука изобщо??? Прекалява се...

Но е явно, че от AMC искат да отговорят на Дисни+ ; Нетфликс ; Амазон  и HBO и единственото за което могат да се хванат (ако не искат да бъдат погълнати и изплюти) е да развиват доколкото могат Вселената на Живите мъртви.
Заговори се и за спин оф с Ниган, но Джефри е казал, че първо иска да си почине и тогава. Спин оф за Ниган според мен ще се гледа много, но не трябва да се бърза, а да се изчакат да минат 2, 3 години минимум и хората да зажаднеят отново за любимото си шоу и героите му.

Относно филмите, освен почти на 100% сигурните Даръл и Мишон, все по-упорито се говори и че Ниган ще бъде включен...

# 612
Дяволо, за каква подводница става въпрос. Забравила съм, моля те припомни.

А ако това е жена му е голям гаф.
Той си каза на Алфа, че жена му е починала от рак преди зомби епидемията.

# 613
  • София
Е, нали така завърши епизод 1 на сезон 6...
Всички се чудихме какво е това, дали ще има някаква история или просто изоставена подводница
6 и 7 сезони са свързани. И все още не сме разгадали загадката, коя е тази мистериозна група за която само се намеква... А и кой помогна на Морган? Те, Мадисън (всички очакваме завръщането и) или тя е част от тях и пр. и пр.

# 614
Ми забравана съм.
Виж сериала майка го знам наизуст. Няколко пъти съм го гледала. А Фиърчето, само веднъж.
Ама мисля и него да мина.

Общи условия

Активация на акаунт