Фермата 5 тема 4

• 39 543
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 615
И дай сега всички да живеем по правилата на Catrala. Ами не може. Различни сме. Всеки през собствената си призма пречупва нещата. А и да се коментира така нечий личен живот, според мен, е несериозно - като не знаем кое как е в действителност.

# 616
  • London
Знаем това, което тя е представила. Ако нещата са били ужасяващи, защото сега ще излезе, че мъжа й следва да е животно, че да се стигне дотам.... Ама едва ли е това! Аз казвам, че за мен Краси е разочарование, друг може да я адмирира за поведението й. Аз споделям лично моето, за мен тя не е вече победител или човек заслужаващ голямата награда..... за МЕН, пак казвам.

# 617
Не знам защо много ми боде в нейната визитка, че живее в гарсониера.....не  съм чула за другите двустаен, тристаен, но нейната гарсониера все ми навява нещо задушаващо

# 618
Ужасяващо? Животно? Само тогава ли има проблем в семейството? Има толкова различни хора и толкова различни причини да се разпадне семейство. Те си знаят. Никого не съдя - живота си е негов и той решава как да го живее.

# 619
Краса ли е в гарсониера? 4 човека !!!!

# 620

Защо 4? Тя, мъж и дете. Кого изпускам?

# 621
  • София
Очевидно няма да му удари един в междуочието, но само факта, че той не зачита това, че е обвързана от години и с дете, живее семейно и го прави това нещо - Не мога да се въздържа - й я целува трябва да й говори какъв човек е този.
Никой не е длъжен да пази нечие семейство, това си е работа само и единствено на тези в семейството. А да съдиш някого, без да си извървял поне километър в неговите обувки, е доста неразумно. Аз също съм за уважението, но нямаме представа какви са отношенията между тези хора. Освен всичко друго, за мен целувка по бузата не е нещо, от което да ти падне девственият прашец.

А Паулина споделяше, че приятелят й й е изневерявал, т.е. едва ли са само в някаква секс договорка, иначе не би й пукало.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:02 от Reinа

# 622
  • София
Снощи в разговора си със Силвето след новината за годежа Краси каза, че нейния приятел бил казал, че като влезне във Фермата ще и предложи брак.Тя му отговорила , че ще му се разсърди или нещо такова. Това ме навява на мисълта, че темата за брака е повдигана в тяхната връзка, но явно човека който не желае е Краси. А причини явно има....но всичко това са догадки, няма как да знаем .

# 623

Защо 4? Тя, мъж и дете. Кого изпускам?

обърках се, реших, че децата са 2. Ама пак за 3 човека си е тясно - всички в една стая - кошмар.
Краса си каза, че са обсъждали брак и че не иска. Явно не е здрава връзката и най-вероятно детето я крепи както и удобството, да не ходи на работа и да си има време за себе си

# 624
  • London
Това за обувките преди на мен да ми го обяснявате не е зле да си погледнете коментарите назад вие в колко чифта обувки се намъкнахте преди да съдите Ивайло, Паулина, Велислава, Венци и тн….. Та подобни коментари са ми някак не на място.

Потребителката Шрекелиг имам чувството, че има някакви сериозни проблеми с памет и тн. То бива, бива все нарочно да не е разбрала нещо, да изписва грешно имена и тн ама чак пък толкова? Май е нарочно, иначе не си го обяснявам.

# 625
Красимира просто я е хванала здраво рутината. Освен фитнеса явно няма други развлечения. Седи си вкъщи, явно може би няма кой да им помага с детето, а то може би боледува.
Мисля, че Митко малко я кара да се чувства желана, нещо което може би у дома не седи така, може би и нейният Иво я е приел за даденост. Не е нужно да има проблеми в едно семейство, за да не бъде щастлив човек от живота , който води. Рутината може да депресира ужасно много.
Тя и затова според мен се е записала за Фермата, нещо различно да ѝ се случи. Ако мъжът ѝ беше тиранин, не би допуснал , нито да ходи на фитнес, където основно общува с мъже , нито да се запише за риалити и да я няма 3 м евентуално.

# 626
Това за обувките преди на мен да ми го обяснявате не е зле да си погледнете коментарите назад вие в колко чифта обувки се намъкнахте преди да съдите Ивайло, Паулина, Велислава, Венци и тн….. Та подобни коментари са ми някак не на място.

Потребителката Шрекелиг имам чувството, че има някакви сериозни проблеми с памет и тн. То бива, бива все нарочно да не е разбрала нещо, да изписва грешно имена и тн ама чак пък толкова? Май е нарочно, иначе не си го обяснявам.

не е нарочно, просто си забравям. Биохимичен проблем - няма спасение

# 627
Трудно е да съдиш непознат човек. На мен ми направи впечатление като каза че не излиза, че няма приятели, а във формата си личи че обича да общува. Дали пък няма друга причина за да живее в изолация.

# 628
  • Дива Индия
Днес Венци беше при нас на работата.  На живо е доста по-симпатичен. И висок. Мноого висок. Това, което гледаме, е преди месец и половина.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 11:32 от Инди

# 629
И на мен ми прави грозно впечатление това с Краси и Митко. На дуела даваха мъжа и, който и изпрати поздрави и я подкрепи. Във визитката я представиха като домакиня и, че всичко е ОК. Те си знаят колко е ОК, но мисля, че е коректно първо да се разбере с мъжа си и да се разделят и после да се залюбва с Митко. Но това си е мое мнение. Не харесвам това явно скачане от клон на клон, без да си пуснал предходния.

Общи условия

Активация на акаунт