Фермата 5 тема 4

• 39 831
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 90
Зависи кой ще е фермер.

# 91
Някой беше публикувал предаването "Шевица", водещ на което е Шопски, та го изгледах набързо. Предаването е музикално,.имаше едно единствено кратко интервю с музикант. Човекът сподели, че ще се задомява,  а Шопски го попита, дали жена му е определила вечерен час /заради късните изпълнения на музикантите/. Сигурен бил,  че жената е много ларж един вид, ама те всички жени били такива в началото на брака, пък после...Наблюдавах същото арогантно отношение, такъв си е и извън фермата.

# 92
Някой беше публикувал предаването "Шевица", водещ на което е Шопски, та го изгледах набързо. Предаването е музикално,.имаше едно единствено кратко интервю с музикант. Човекът сподели, че ще се задомява,  а Шопски го попита, дали жена му е определила вечерен час /заради късните изпълнения на музикантите/. Сигурен бил,  че жената е много ларж един вид, ама те всички жени били такива в началото на брака, пък после...Наблюдавах същото арогантно отношение, такъв си е и извън фермата.
Добре,ай да сменим плочата,само дето не сте го видяли да яде бебета за закуска,много зациклихте

# 93
  • София
Ми, не ме интересува с какво се занимава Иво, нито как си изкарва хляба. Знам, че ми е подмолен и лицемер. Това ми е достатъчно, за да не ме интересува колко знае по история.

Същото мислим за идола ти всички ние, които сме за Иво.

Ми, не ми е идол Митко, объркала си се нещо. Историята е интересна, но никога няма да искам да ми бъде разказвана от човек с такава негативна енергия. Бляк.

# 94
  • Варна
Прощавай, объркала съм се. 😂😂

MG 18, искам да ти стисна ръката.

# 95
  • България
Пфф, Ивайло не ми хареса още от визитката - закостенял патриот, ужасно скучно занимание по мое мнение, не разбирам никога проявите на "патриотство".
Единственото несъответствие на излъчване визитка и образ са ми майката и дъщерята. Във визитките направиха впечатление на мили, добри хора, а после се оказаха непоносимо семейство.

# 96
Ивайло мисля че работи и в Евроком. Не схващам обаче защо още го обсъждаме, май ще се окаже, че ако не е той няма за кого да се говори в това предаване..

Красимира къде е казала, че се е разделила с мъжа си? Влезе като издържана точно от него не като разведена, освен да е излъгала, няма логика за мен?
Никъде не го е казвала тя.Но нали около нея живеят хора,които я виждат ежедневно.Мъжът и не е при нея от както се е прибрала.А и Митко са го виждали да я взима с лъскава кола с благоевградска регистрация.А за това кой я издържа не знам,защото тя наистина не работела.

# 97
Прощавай, объркала съм се. 😂😂

MG 18, искам да ти стисна ръката.
Hug

# 98
  • Вестерос
Е хайде сега бебета... кофти човек е Ивайлото, да сръчен е, но е кофти!

# 99
сега ще гледам с широко отворени очи Митко 80% и Краска.

За последно по Митко - Иво.
Освен победата на историческата игра, мъката на Ивайло настана, че след въпроса му дали има стратегия за спечелване на формата, Митко каза, че няма, не е за наградата, но ще даде всичко от себе си да стигне докрая. И край! Иво го нарочи за лицемер, стратег, позьор, а себе си за Велик Изобличител. Може и да е прав, но както почти всички риалити формати са показвали, колкото и човек да се старае, рано или късно показва своята същност. Защо Шопски не гледаше собствената си игра и представяне, а тази на опонентите не ми е загадка, той многократно каза, че си е такъв. Наистина тъпо, че човек, който имаше всички качества за знаменито представяне се удави в собствените си мнителност и закани.
Аз лично не омаломажавам старанието да популяризира българската история и автобуса-Читалище всъщност е чудесна идея. Предполагам за децата е атрактивно и интересно такъв вид представяне. Не го упреквам, ако и търгува, едва ли ще забогатее от продажба на книги и сувенири. Автобуса се движи с гориво не с патриотична любов.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:13 от Cafelate

# 100
Ивайло мисля че работи и в Евроком. Не схващам обаче защо още го обсъждаме, май ще се окаже, че ако не е той няма за кого да се говори в това предаване..

Красимира къде е казала, че се е разделила с мъжа си? Влезе като издържана точно от него не като разведена, освен да е излъгала, няма логика за мен?
Никъде не го е казвала тя.Но нали около нея живеят хора,които я виждат ежедневно.Мъжът и не е при нея от както се е прибрала.А и Митко са го виждали да я взима с лъскава кола с благоевградска регистрация.А за това кой я издържа не знам,защото тя наистина не работела.
Ти да видиш.
Ми тя ако му дрънне един, Митето ще го търсим по Гръцко

# 101
  • Вестерос
Охоооооо, брех!

# 102
  • SF
На мен ми хареса играта между тях. Биха се мъжки.
Иво наистина ли е на 36 години? Мислех, че е по-възрастен.
Както написах и в предишната тема, аз много харесвам креативни и интелигентни хора. Иво е такъв и го харесвах някак заради тези негови качества.
Митко ми е симпатичен, но... само толкова.

Между Краси и другия Митко няма да има нищо за наблюдаване. Той я сваля, защото му е скучно, тя се кефи на вниманието, защото й е скучно. Той е умен и не я дразни. Не й прекрачва личните граници. Тя би се радвала да чуе и да й се покаже, че е харесвана. Всичко е точно!

# 103
Силно егоцентричен, не може да преживее някой друг да е в светлините на прожекторите,а не той... На мен на Овен ми прилича ... Relaxed
аз пък смятам, че е везни

# 104
  • София
Слагам го в спойлер:

Скрит текст:
Ако е истина това за Митко и Краси навън, го намирам за спойлер, защото се обърках дали са или не са свършили снимките вече. 😁

Общи условия

Активация на акаунт