Фермата 5 тема 4

• 39 500
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Те тия цици ще й изядат главата на Поли.😂

Май и аз предпочитам Силвия пред Паула.

# 661
  • София
Епизодът вчера ме усмихна.Първо със самоотверженото управление на каяк,после с годежа.За второто направо се изненадах,защото принципно не одобрявам подобен род сценарий в игра.Но всички така се заредиха,застанаха откровено с коментарите си,повярвах им.
Около моето Бети обаче(вероятно съм единствената,която я харесва) надвиснаха тежки облаци.
Първо реакцията й към Ванюша -ми доста изразителна ревност си беше,хъм-не го очаквах,честно.Второ-дали Паца няма да я викне на дуел.Какви ли са шансовете й срещу нея? Ще подреди точките,ще сложи алманах ,където трябва,но после -ми ще трябва да я победи,Трябва да се върне,Ванюшка вече да я няма и да видим как ще си другарува с Митачето Simple Smile

# 662
Весето говори много бързо и изяжда края на думите. Когато се старае да говори бавно звучи много добре, като има и какво смислено да каже направо е перфектна. Другия ѝ "проблем" е, че на години и на визия е малка/млада и някак все още не вдъхва респект. Но ето, че всичко наистина е в нейните възможности и време е нужно. Работа, семейство, статус в живота и след някоя друга година ще си тежи на мястото Веселка.

# 663
  • London
Аз искам да направят сватба на Веселка.

МММ дааа да помогнат на някой за който може да е наистина голям разход една сватба.

Доста далеч съм от 40, но не ми се вижда чичка в никакъв случай.Smiling ImpFlushed

# 664
Извинете невежеството ми,но се омъжваш за някой заради сватбата,или защото искаш да му се вречеш в любов,приятелство,вярност,да създадеш семейство,да понесеш всички отговорности на това.Или ,защото да се видиш в бяла рокля,защото така си мечтала от малка.Несериозно ми звучи.А защо някой трябва да й прави сватба??

И според мен добре щеше да им се получи на Силвето и Краси.Мисля,че тя е интелигентна жена,знае кога с думи,кога с тяло да привлече мъж./надавям се поне да знае/.
   Бети ще е втори дуелист,смятам.И я тресе нервата яко.Един валидол   няма да свърши работа.

# 665
Весето говори много бързо и изяжда края на думите. Когато се старае да говори бавно звучи много добре, като има и какво смислено да каже направо е перфектна.

Умее доста добре да подрежда думите си, да. На два пъти насочиха към това, че има някакви заложби. Единия път беше надраскала някакъв текст на салфетка, а другия път беше написала пожелание за РД на кого, не помня. Но добре и се получава и вместо да се развие това ни се набива несигурността ѝ и изпадането в паника...Чудна работа.

# 666
  • София
Участниците в предаването са от различни интелектуални и социални прослойки.
Не може да има сравнение между капацитета на Веселка и този на Митко. Нейният свят е различен, прост, битов, първичен.
Животът на село е сведен до битово оцеляване и образованието в случая е било нещо второстепенно.
Няма как някой реализиран финансово човек да налива акъл на друг, за когото парите са фактор за оцеляване.
Нито Митко може да промени "бедното" мислене на Веселка, Венци и Станислав, нито пък те могат да го разберат.

А иначе аз винаги симпатизирам на жени, които умеят да бъдат добри майки за децата си, независимо от техния социален статус.

# 667
Ами тя, Паца ако отпадне, Краси може да се сближи със Силвето. Ама пък от друга страна не вярвам да стане, защото от този таралеж дето си сложи в гащите, Краси бая се уплаши. Сигурно ще бяга от жените като от дявола

# 668
  • София
На мен Краси ми се вижда много постен откъм умствен капацитет. От тия-простичките, но чистосърдечни хора.

А Паулина какво работи в живота навън? Каква студентка е изобщо?

Между другото предаването се снима у наше село. Simple Smile

# 669
И аз останах с впечатление, че Бети не можа( или не опита) да скрие разочарованието си от годежа на Митко. Реагира като изоставена любовница. А уж умно момиче. Аванси Митко не съм видяла да й е давал, самонавила се явно. Не успя да скрие ревността си.

# 670
На мен Краси ми се вижда много постен откъм умствен капацитет. От тия-простичките, но чистосърдечни хора.

А Паулина какво работи в живота навън? Каква студентка е изобщо?

Между другото предаването се снима у наше село. Simple Smile
И къде е това ваше село

# 671
Превръщам се в нещо като защитник на Митко,а не искам.Той просто се опита да й даде съвет за конкретно нещо,защото е замесен в ситуацията.Аз не смятам,че ей така ще седне да й налива акъл.Той човекът просто я посъветва да не търси винаги причината за неуспех  в другите,а  да се вгледа в себе си.И като е бедна,няма капацитет да се промени ли?Има акъл в това момиче,защо да не го развие?Сватба да й правят чета тук?А що не я подпомогнат да завърши училище?Сватбата с какво ще я промени?
    Не мисля че е лош родител ,напротив.Когато говори за децата си го прави с обич,а самите те са много сладки.Но това не е достатъчно, за да им предложиш след време на тях друга възможност за живот,нали?

# 672
  • London
А защо някой трябва да й прави сватба??

По същата причина поради която гледаме 2 серии годеж. Още основания трябват ли ти?

# 673
В Силвия има много топлина и нормалщина, ако мога така да го кажа. Не виждам в нея нищо изкуствено откъм поведение или пластични операции. И не е "кралица на драмата".

А Краси говори с такава топлина и любов за баба си! Явно си няма друг близък човек. Вероятно затова е скачал от клон на клон, защото е изпитвал страх от изоставяне и оттам - от обвързване, но вече е готов за по-сериозни отношения, личи си.

То отстрани е много лесно да пишем - в реалния живот всички правим или сме правили същите грешки.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:34 от Tahiti

# 674
А на Митко приятелката още ли като сервитьорка работи? Или това е работила някога....не разбрах нещо от лигавенето снощи. Сценаристите вместо да изпишат вежди, извадиха очи май с тоя годеж ни в клин, ни в ръкав. Че аз ако искам да се годявам за някой, ще умувам десет години.....Не ми се връзва цялата тая истЕрия. Аз съм от другия хор - тези на които Митко и годеница са ми адски противни. Снощи гледах 5-10мин докато момците бяха с китките при нея и докато се обесняваше как го напила ли....От цялата галимация, само момците ми харесаха и начина по който изиграха сценката. Жалко, че беше кратко. Всичко останало нямам желание да гледам - скучно, изтъркано, отегчително.

Общи условия

Активация на акаунт