Фермата 5 тема 4

• 39 459
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 735
От визитката ѝ

# 736
  • София

Фермата
/2019/10/23/The_Farm_S05_E41

# 737
Благодаря ви момичета. Извън къщи съм, в другия край на страната на гости сме/в Русе/и до неделя няма да мога да гледам.
Ще се надявам да пишете подробно.

# 738
Тъй, тъй , и не се обаждаш , че си на наша територия, така ли ?! Wink
Извинете за офф топика Wink

# 739
Във визитката не казаха ли, че е домакиня и освен да чисти и готви, обича да вдига щанги във фитнеса? От тези формати трайна шръзка не е излязла до сега. Жените като, че се отплесват и надяшат на повече, но мъжете все едно са на море - кавото сеслучи в Ахтопол, си остава в Ахтопол. 
На мен би ми било неудобно да флиртувам или да се натискам с някой като знам, че дето ми гледа.
А Паулина какво ще прави като излезе от фермата и спонсора си е прибрал колата кредитната карта?

# 740
Изключително скучен епизод, който изгледах с превъртане и общо взето почти целия го превъртях, понеже беше само за годежа, който грам не ме вълнува.
Очаквах от самото начало Паца да избере Бета, и двете ме дразнят, но предпочитам Паца да отпадне, за да видим малко Красимир как ще е без нея. Да видим утре какви ще са битките, слава Богу булката си тръгва!
Митко и Красимира са симпатични, той прекрачва някои граници, тя се опитва да го спира, но е ясно, че и е приятно. Засега мисля, че се държи на положение все още и не е направила нещо чак толкова фрапиращо. Много ми харесва студената й красота!

# 741
  • ВАРНА
На мен годежът ми беше интерес, приятно ми е да гледам усмихнати,обичащи се хора. Спомних си за моят сватбен ден,всички хубави емоции и най-вече - невероятното усещане за толкова много положителна енергия около нас. Чувството е несравнимо! В пъти повече предпочитам такива епизоди от вечното тегаво мрънкане на Венци или крясъците и заяжданките на Ивайло ! Сега ги видяхме усмихнати,спокойни и най-важното - обединени ! без групички и без злословене зад гърбовете. Направо предлагам да започнат да ги женят подред. После може да следим развитието в Смени жената Laughing Laughing Laughing

Спомних си едно изказване на моя приятелка,живееща в чужбина - в Бг не е готино да се радваш на обикновени,човешки,земни неща. Булката беше щастлива - от това по-красиво нещо - здраве му кажи.Всички са толкова заети да се правят на готини и да критикуват посредствеността на другите,че народа масово е обръгнал към щастливите моменти на хората . Впечатляват се повечето от брутални новини и зрелищни реалитита явно ...

За Красимира - чакам да видя развитието,има там нещо неясно ... От една страна ми харесва,че не се разпростира надълго и нашироко да си развява личните драми ( като Маргарита например ), затова не бързам прибързано да вадя заключения ...

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 23:48 от morgana07

# 742
  • London

А Паулина какво ще прави като излезе от фермата и спонсора си е прибрал колата кредитната карта?
Може да иде в Испания заедно с Краси и да започне работа, не е саката....Като я гледам не е и някаква превземка, видяла е в изправителния дом две и двеста та ще се справи и с малко според мен. Вижда се, че до Краси като е не мисли в обор ли е или мезонет!

# 743
Спомних си едно изказване на моя приятелка,живееща в чужбина - в Бг не е готино да се радваш на обикновени,човешки,земни неща. Всички са толкова заети да се правят на готини и да критикуват посредствеността на другите,че народа масово е обръгнал към щастливите моменти на хората . Впечатляват се повечето от брутални новини и зрелищни реалитита явно ...

Не знам това доколко е така, възможно е, но аз не обичам да слагам всички под общ знаменател и да правя подобни обобщения. В конкретния случай с годежа на Митко, според мен се измести фокуса на предаването и се акцентира твърде много върху един участник (който аз харесвам), но все пак... Не, че не се радвам на случващото се, дано са щастливи, но не ми се гледат тези неща, разтегнати в 2 епизода. Отделно, че също не вярвам това да е спонтанно решение и заради това ми олеква малко като такова. И не на последно място, считам, че подобни събития са важни най-вече за двамата човека, на които им се случват и за техните близки, не е нужно да стават достояние на цяла България. Не сме длъжни всички да им се радваме все пак, но пък много се радвам на щастливите моменти на хората около мен или поне на някакви хора, които са малко свързани с мен, така че не смятам, че съм хейтър, щом не се радвам на Митко и Ваня. На мен ми е досадно.

# 744
Не, че не се радвам на младоженците, но разберете, ще два епизода си е мъка да гледаш някакви непознати как се сгодяват. Ако искам да гледам сватба ще си пусна филма от моята сватба.

# 745
Много тегаво беше пък ако ще и да звуча като завиждаща мрънкаща средностатистическа българка сложена под общ знаменател. Ми, скучно беше! Пак казвам- тази ферма е най- най- слаба до момента в моите очи

# 746
Стига де,момичето е претърпяло аборт преди месец два,нормално да има и хормонални проблеми,Митака няколко пъти каза че имало някакъв проблем.
Иначе се радвам че Бета ще се бие в събота,дано направи грешката да сложи 5 точки на Алманаха и да не стигнат въобще до него.Май ще съм срещу нея повече,Паца мога да я изтърпя още някоя седмица,ама на тая ревнивка да и гледам физиономията не искам.

# 747
Митьо каза, че при Бети щяло да има повече хора, но аз мисля точно обратното. Сиромасите повечето ще са при Поли, само Дана и Велислава може би ще седнат при иБетка.

# 748
  • ВАРНА
За мен беше безценно да видя Венци усмихнат. Митко 2 да се радва на подарък чисти чорапи и кърпа ( както си каза сам - навън би се изсмял на такъв подарък). Как ядоха месо като невидели и благодаряха на Бога на печените агнета Laughing Станислав каза,че ще запомни това ядене на месо на годеж на вегетарианец.  Много неща в ежедневието се приемат за даденост и точно се вижда как го осъзнават. Мисля,че това като емоция ще ги сближи много.

# 749
  • Варна
Аз ще съм на скамейката на Паулина. Махай се, Бето, къш. 😂

Общи условия

Активация на акаунт