Фермата 5 тема 4

• 39 458
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
За мен беше безценно да видя Венци усмихнат. Митко 2 да се радва на подарък чисти чорапи и кърпа ( както си каза сам - навън би се изсмял на такъв подарък). Как ядоха месо като невидели и благодаряха на Бога на печените агнета Laughing Станислав каза,че ще запомни това ядене на месо на годеж на вегетарианец.  Много неща в ежедневието се приемат за даденост и точно се вижда как го осъзнават. Мисля,че това като емоция ще ги сближи много.

Добре, че ПРИНЦА  се сгоди, иначе нали е веги, може да се яде месо само, когато ШЕФА  даде зелена светлина. 😂

# 751
Стига де,момичето е претърпяло аборт преди месец два,нормално да има и хормонални проблеми,Митака няколко пъти каза че имало някакъв проблем.
Иначе се радвам че Бета ще се бие в събота,дано направи грешката да сложи 5 точки на Алманаха и да не стигнат въобще до него.Май ще съм срещу нея повече,Паца мога да я изтърпя още някоя седмица,ама на тая ревнивка да и гледам физиономията не искам.

От къде на къде ще е грешка да слага играта в която е най-добра последна и за най-много точки.Точно последна трябва да я сложи.

# 752

От къде на къде ще е грешка да слага играта в която е най-добра последна и за най-много точки.Точно последна трябва да я сложи.

Защото много често се случва другият състезател да победи на първите 4 игри и до алманаха като 5 игра да не се стигне. Най-логично според мен е алманахът да е 4-та игра, за да си я вземе и всичко да се реши в последната битка.

# 753
  • Sofia
То реално погледнато,ако другият е по-добър на останалите четири игри,няма никакво значение колко точки ще е алманаха.

За Бета ще съм в събота.
Много смешни опити на Паца по повод алманаха.Да беше седнала да прочете нещо,вместо да се чуди какво да прави.

Между Митко2 и Краси определено се случва нещо.Митко  каза,че се е опитал да се отдръпне два дена,но Краси,колкото и да демонстрира незаинтересованост /уж/,толкова и постоянно търси неговата компания.Та не му се получина нещата с отдръпването.Ще видим до къде ще се докарат.
Пет години драпат продуцентчетата за любов,сега трябва да са щастливи.

Забавни ми бяха всички тази вечер как миришеха и се радваха на чистите чорапки.Иначе и на мен ми дойде малко в повечко втори ден годеж.

# 754
Бети играе хоро прекрасно. Значи българските й корени са здрави и проблем има само в езиковите настройки. И тях ще ги оправи.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно някои откровено злобни коментари - само много нещастни хора правят такива изказвания.

# 755
Лудото Бети ли не знае български 😂. Ай нема нужда. Прави се. От как Иво и писа да се опомни, си спомни българския.

# 756
Живея в чужбина, където основен език е английският и познавам доста българчета дечица, които по една или друга причина английският им език е по-силен и наистина говорят смесено (включително и моето дете). Повярвайте ми Бета много добре си знае българският, просто си се прави. И е супер смешно отстрани, да не кажа направо нелепо.

# 757
И аз я усетих че се прави. Снощи като я даваха да каже мнение, доста добре й вървеше мисълта на бг. Една английска дума не употреби.

# 758
  • Sunshine state
Прави се Бети, тя си е учила тук и си знае българския. За Паулина съм на дуела, зашото не харесвам Елизабет, не че толкова се кефя на Паулина. Досадно ми беше с тоя годеж, честно казано.
Митко и Краси са супер двойка и им желая само щастие. ❤

# 759
За Бети ще съм на дуела. Голям дразнител е, ама сякаш свикнах с нея. Но с на Паца персоната не мога да свикна. Снощи не можах да гледам, но явно не съм изпуснала. Не мисля, че хората, които не са се изкефили на годежа са злобари. Наистина си е прекалено това навиране в очите. Сеир да има, ама то пък един сеир. Харесвам Митко, но прекалено ми идва това разголване за аборта, годежа и т.н.

# 760
За нито една от двете не съм, и двете ме дразнят. Митко и Краси ми харесват като двойка.

# 761
  • ново
Стига де,момичето е претърпяло аборт преди месец два,нормално да има и хормонални проблеми,
Е, това мъж и нераждала жена няма как да го знаят, но пък защо да не се подиграват?!
Както казваше един приятел, хубаво е, човек да се оглежда в голямо огледало понякога.
Харесвам Красимира и Митко, и по отделно, и като двойка.

# 762
Казах го за подигравките за кожата и,че била пъпчива и мазна.Аз пък имам приятелки правили медицински аборт и точно хормоните им се побъркват след това,отслабнаха и някой дори в депресия бяха,ужасно болно ми беше да ги гледам.Затова казах,че каквата и да е,не мисля че заслужава подигравки точно за това.Не може всички да са хубави,високи и с перфектни зъби и кожа.
Да,затова казах Бета да се подлъже и да сложи най много точки на силната си тема,за да може Паца да я бие.Мислех че няма да взема страна,ама не мога да и гледам физиономията на отхвърлена завистлива любовница.

# 763
Булката, че не блести с красота е едно на ръка, но и много тъпичка.... Хваща ме срам, като си отвори устата. Аз не ги виждам, като хубава двойка с Митко. Някак много се разминават и с външен вид и интелект. От друга страна ми е жал за нея. Митко определено е дърво и не ми изглежда влюбен.
На дуела ще съм за Паулина. Не търпя Елизабет по никакъв начин.

# 764
Забравила съм какво е било предни години, но сякаш никога не ми е било така неприятно да чета. Обиди на килограм къде за външен вид, къде за нещо друго, сякаш тук се е събрал цветът на нацията.
За да не е спам, искам да споделя, че за първи път на дуел нямам фаворит, която и да продължи ми е все едно, епизодът снощи беше леко монотонен, но ми харесва да виждам щастливи и усмихнати хора, а не кисели и печални физиономии.

Общи условия

Активация на акаунт