Хареса ми епизода с годежа,но добре би било да се ограничат в едно предаване.Малко разтегнато ми идва вече и досадничко.Иначе,смятам,че Митко и Ваня са най-подходящи,защото при тях е истинско.Най-вероятно от продукцията са порежисирали нещата,когато той е казал,че смята да предложи брак.Но по-добре тях да гледаме,отколкото произволно избрана двойка от участниците.Смятам,че така емоцията е по-реална.
Забавляваха ме с яденето на месо,разбирам ги,и ние у дома се много месоядни.Помайтапиха се с Митко и неговото вегетарианство,но всичко си беше окей,нямаше гадни и злобни подхвърляния.
Колкото и да ме дразни понякога Бети,за нея съм на дуела.По- приемлива ми е тя,все пак е възпитана,образована,работлива.За Поли не мога да кажа нищо подобно.
Любопитно ми е какво ще се случи между Митко и Красимира,тлее нещо там.Мисля,че тя би го "вкарала в правия път".
Мъчно ми е за Силвето,явно досега не е попаднала на правилния човек.Тя на колко е? Около 30?
И нещо извън темата,ама по темата-прави ми впечатление,че все по-млади хора встъпват в брак,с идеята,че искат да сключат такъв,не само бялата рокля и купона.Като че ли леко започва да пада възрастовата граница,вече не чакат 30 години,или поне около мен така се случват нещата.Според мен е за добре,пък знам ли.