Фермата 5 тема 4

• 39 462
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 765
И аз не искам да чета злобни коментари за външен вид.Но това говори за пишещите,и да,можем и да не ги четем.
   Хареса ми епизода с годежа,но добре би било да се ограничат в едно предаване.Малко разтегнато ми идва вече и досадничко.Иначе,смятам,че Митко и Ваня са най-подходящи,защото при тях е истинско.Най-вероятно от продукцията са порежисирали нещата,когато той е казал,че смята да предложи брак.Но по-добре тях да гледаме,отколкото произволно избрана двойка от участниците.Смятам,че така емоцията е по-реална.
    Забавляваха ме с яденето на месо,разбирам ги,и ние у дома се много месоядни.Помайтапиха се с Митко и неговото вегетарианство,но всичко си беше окей,нямаше гадни  и злобни подхвърляния.
   Колкото и да ме дразни понякога Бети,за нея съм на дуела.По- приемлива ми е тя,все пак е възпитана,образована,работлива.За Поли не мога да кажа нищо подобно.
   Любопитно ми е какво ще се случи между Митко и Красимира,тлее нещо там.Мисля,че тя би го "вкарала в правия път".
   Мъчно ми е за Силвето,явно досега не е попаднала на правилния човек.Тя на колко е? Около 30?
   И нещо извън темата,ама по темата-прави ми впечатление,че все по-млади хора встъпват в брак,с идеята,че искат да сключат такъв,не само бялата рокля и купона.Като че ли леко започва да пада възрастовата граница,вече не чакат 30 години,или поне около мен така се случват нещата.Според мен е за добре,пък знам ли.

# 766
Разбирам че са им дали месо. Браво. Обаче животните ще оцелеят, не виждам кой ще изяви желание да коли.

# 767
  • София
Красимира домакинята не знам къде ще живее и какво ще яде, след като мъжът и я изгони от вкъщи след тия видими свалки с Митко.
Може би очаква ново начало в Благоевград...
Истината е, че в момента те са едно затворено общество и това създава предпоставка за флуиди, които не биха се случили в реалния живот.
Ако Красимира си въобразява, че в лицето на Митко ще намери семеен стълб, сигурност и перспектива.. очаква се съвсем скоро ще слезе на земята с леден житейски душ.

# 768
  • Варна
Който трябва я е харесал булката. И като одобряваме представянето на Митака, трябва ли да го сватосаме за манекенка? Сигурно момичето има много качества щом са заедно 7 години.

Това се каня и аз от ония ден да напиша. Като я видях любимата му още повече ми се издигна в очите Митака. Не се подлъгва нито по опаковката, нито по предразсъдъци разни, нито по чуждото мнение. Стига сте я издигали в култ тая пуста красота и външен вид. Дори с диети, процедури, тренировки и всякакъв вид гонене на перфектната външност знаете, ли колко лесно изведнъж заприличваш на плашило. От личен опит ви го казвам, не от хортуването на разни баби съм го дочула. Една бучица само някъде като ти открият и ако искаш и си взел решение да живееш и се почва поетапно свалянето на суетната маскировка - коса, мигли, вежди, нокти не просто се чупят, направо си се отлепят от основата си, кожа дори си заминава под формата на едри люспички, кръгове около очите, болки в ставите, които те превръщат в едно охкащо и мрънкащо същество.... абееееее грозна картинка от най-грозните, а до ония ден си се кичил с титлата втора подгласничка на конкурс за красота. Така чееееее... не залагайте чак толкова на външния вид, щото той така или иначе с годините ще си замине, да не говорим, че има шанс на младини още да се случи нещо, от което тотално да погрознееш. Целете се във вътрешността, в нещото, което не се променя или ако се променя все е към добро. Митака май пак стратегически се е целил и хубавица според неговите представи си е набелязал. Наистина както писа някой в предишните страници, той е по-хубав сякаш, но пък двамата заедно изглеждат много хармонични, уравновесени, чак да ти се приспи докато ги гледаш, за разлика от другата двойка топ-красавци, където вече дразнят с тези прехвърчания на искри, дебнене, провокиране и безумно количество избълвани хормони и феромони.

# 769
И що в Благоевград? Митко живее в София. А и няма какво да я мислим. Тя е голям човек и сигурно повече мисли за бъдещето си от списващите тук.

# 770
  • Калгари, Канада
Митко 2 си топли ръцете под полата на Силвето, вечерта я прегръща на пейката, Но много бил Флюбен в Краса. Ех, дайте на богаташчето малко любов вие бедни момичета, той с парични знаци ще се отплати... Изключително мазно същество е той, претендира, че е добър баща и учи психология... с цел да намира нещастни и объркани бедни момичета ли? Смотаняк. Даже плюнка не заслужава.
Краса или е много объркана и неразбрана душа за да му се връзва или е златотърсачка под прикритие.

Някой спомена, че Паулина можела с Красимир да отиде да работи в Испания. Да, може. Ще си върти циците и гъза покрай баровете с чичковците дето търсят моми за еднократна употреба, докато Краси танцува на пилона за бакшиши (понеже тя и за пилон не става).
От Краси може да стане порядъчен мъж (поне от това, което показва до сега), но от Паулина чеп за зеле не става. Айде, да си я представим да е продавачка или защо не учителка...😂😂😂

И за да не ми е само злъчен поста:
Венци беше в добро настроение и с усмивка на масата. Дали заради пиенето, месцето или заради туй, че дуела е женски, но този човек не мрънкаше и изглеждаше весел и спокоен. Браво на него, вече мислех, че освен мрънкащ дядка нищо друго не може да се види от него.

Паулина при избора на опонент се опита да подражава на Шопски. Понеже Митака казал, че трябва на бедните да се помага, та за туй. Милата. Само дето Шопски е класи над теб в тая игра.

Гледам, пишете, че Митко 2 се отдръпнал от Краса за два дни. Как по точно, кат се бъзика със Силва ли? Това да караш някой да ревнува и да викаш че страниш от него всеки го знае. Айде, няма нужда. Възползва се от ситуацията татковото богаташче.

Писах аз, че сега булката ще е крива, ще и се обсъди всичко от до. Те понеже в тоз форум от Убав по Убав пишат, с перфектни носове, черти на лицето, та дори и с най-изящните пъпки. А и всичките толкоз красиви колкото половинките си, че дори и повече.

Дуела ще ми е много забавен, очаквам да изкачат цици, да се подръпват гащи, но също така да се чува "ооу, май гоуд", да се види  суетене, забравяне на неща, безцелно тичане в различни посоки и крясъци "хелп"
На дуела съм за Бети.

Тез дето смятат, че Бета се преструвала с английския: че от къв зор да се преструва?! Това не става за стратегия. От вътре си й идва. Но Да, може да го спре, ако положи усилия, просто досега така й е било по-лесно и не го е мислила за толкоз важно.

# 771
На мен ми е чаровно момичето и като двойка си подхождат. Не е грозна. Малко сякаш неестествено се държа според мен, но то е заради камерите.

Станислав има едно много неприятно лакейско поведение, изобщо не ми харесва как се подмазва и се кланя.

Затвърждава ми се мнението, че Краса е влязла в рутина и мисля, че ще опита да промени това в живота с мъжа си, не смятам , че ще иска да се разделя с него.
Флиртът с Митко ѝ харесва, но не смятам , че ще прекрачи границата.

# 772
  • London
Митко определено е дърво и не ми изглежда влюбен.

А, как изглежда един влюбен? Хората различно си демонстрират любовта, не всички са клиширан образец. Има хора които не са романтици, по-прибрани и тн. Щом е с нея толко години и живеят заедно очевидно не е заставен с пушка в главата да го прави. Тук масово се пишат глупости кой не бил влюбен и тн….. само ваще мъже влюбени бе, чуждите по принуда с жените си.

# 773
Критикуващите, я дайте по една снимка, да ви видим кожите, зъбите и да преценим ставате ли. Акъла ви го видяхме...

Аз не вярвам, че от Краси и Митко ще излезе стабилна двойка, прекалено различни са. В никакъв случай не мисля, че Краси е лесна, просто е влюбена или натам е тръгнала. Жена, която е щастлива с мъжа си, няма да хлътне толкова бързо, но и аз не мисля, че това е най-добрият начин да приключиш настояща връзка.

# 774
  • Калгари, Канада
….. само ваще мъже влюбени бе, чуждите по принуда с жените си.
🤣🤣🤣

# 775
Честно казано, съм напълно съгласна с водещия Иван, при избора на втори дуелист. Абсолютно намирам, че Митко разчиства привържениците на Ивайло, нищо, че обясненията му са изключително популистки - да се даде шанс на бедните, които имат нужда от пари. Макар че като се замисли човек, това изказване е също така обидно за "бедните": един вид ако не ви дадем шанс сте си обречени. Паулина ми хареса, като влезе в тона му, така де няма нищо против Бети, а "просто дава шанс на "бедните". Нещо повече, зарадва ме и абсолютно точния коментар на годеницата при обора - когато Митко каза, че Бети трябва да се върне и да е фермер, тя изтърси направо - и ти няма да си ратай. Готино, а? Аз лично съм за Паулина - независимо каква е, какво си чеше и прочие, на мен ми е много земна и точна. В никакъв случай не е тъпа, напротив борбена е и добре си чертае нещата. Аз лично намирам, че не е редно да съдя някой по какъв начин си изкарва хляба и храни детето си

# 776
  • London

Някой спомена, че Паулина можела с Красимир да отиде да работи в Испания. Да, може. Ще си върти циците и гъза покрай баровете с чичковците дето търсят моми за еднократна употреба, докато Краси танцува на пилона за бакшиши (понеже тя и за пилон не става).
От Краси може да стане порядъчен мъж (поне от това, което показва до сега), но от Паулина чеп за зеле не става. Айде, да си я представим да е продавачка или защо не учителка...😂😂😂

Брей,  отде тая злоба срещу Паулина.... Fearful Хората са казали, че няма нищо по-кофти от женската злоба срещу друга жена, изразяваш се сякаш ти е откраднала мъжа минимум.

# 777
  • Калгари, Канада

Брей,  отде тая злоба срещу Паулина.... Fearful Хората са казали, че няма нищо по-кофти от женската злоба срещу друга жена, изразяваш се сякаш ти е откраднала мъжа минимум.
Не е злоба, сарказъм е. Тя до сега не е работила, сега ще започне и ще стане порядъчна. Звучи като виц, смешка и т.н. Тя си се харесва такава, харесва си живота, да си мързелува, някой да се грижи за нея, да й дава парички. Просто няма как да започне работа на заплата от 8 до 5.

# 778
  • София
И аз за първи път нямам предпочитания кой да остане.
Не можах да разбера защо Митко ИТ каза, че не могъл да повярва, че Паулина избрала човек от техния отбор. Значи той може да прави така, а Паулина не може да излезе със същия довод като неговия. Много ми хареса Паулина, а Бети не ме изкефи със злобата си. Тя още когато влезе Красимира да избира втори дуелист се държеше отвратително. И не съм много убедена, че повечето ще застанат зад Бети.

# 779
Ами има и такива хора, поне не се прави на ощипана мома, като Марияна, като стане дума за проституция. Аз адмирирам, това че е откровена и си мисля, че наистина , ако Краси ѝ покаже любов няма да е от значение къде ще я заведе. Това момиче има страшни дефицити свързани с любов, привързаност и отдаденост и си ги търси.

Общи условия

Активация на акаунт