Фермата 5 тема 4

• 39 453
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 855
Спойлери няма, но пък е пълно с Мис..... , които са и нобелови лауреати, ама са и учителки по морал.
Нямам фаворит за дуела. Която е по-добра да победи.

# 856
  • София
La Catrala на мен по едно време ми стана скучно и се сетих,че някой от визитките излезе със заявка,че ще е първата жена-победител и попитах тук.По това време не даваха много сиромасите,а Краса пък съвсем.Изведнъж излезе и на дуел и я проучихме Simple Smile Тогава ни стана страшно чудно защо така нямат общо приятелство,общи снимки,при все че човекът преди дуела излезна с видео-пожела й успех,обичаше я и т.н.
Сега обаче всичко се навърза.Аз пък да ви кажа ,ако бях на негово място щях лееко да се издразня още,когато проля сълзи и се тръшка за Александър ли беше.То верно -затворена среда,изолация,ама чак такова тръшкане и изживяване за съотборник...

То и аз искам спойлери,в другата игра вече ги има подредени по ред на излизане.Във ФБ  има един-двама,които пускат спойлер преди дуел ,за конкретния дуел и винаги са прави,но ми е неудобно да им пиша Simple Smile

# 857
Ще го видим този приятел на Бети, би трябвало да го има във видеото на дуела....

Според мен не че завижда, колкото си е паднала по Митко Айти. Реагира много импулсивно в първия момент където търсеше да пийнела нещо. В интерес на истината си подхождаха, но уви..... явно няма да им се получи.
По какво си подхождат Митко и Бети? Той е такава флегма и супер спокоен, а тя е пренавита и истерична до небесата Grinning
=============
Elimelihubaveli=от кога спокоен и уравновесен се счита за флегма та неговата професия точно такива характери изисква,а не нервни ,първични и луди...

# 858
Как да има спойлери като в първата тема дружно им наскачахте на спойлерджиите, даже другарски съд им организирахте.

# 859
  • Sunshine state
А, аз не съм, не ме слагай в общия кюп. Стига да се слагат нещата в скрит текст и да се коментират пак в такъв, няма проблем.

# 860
Не споменаха нищо за родителите си на годежа, не че е подходящо да вкарат още народ вътре, но странно ми стоеше .

# 861

От къде на къде ще е грешка да слага играта в която е най-добра последна и за най-много точки.Точно последна трябва да я сложи.

Защото много често се случва другият състезател да победи на първите 4 игри и до алманаха като 5 игра да не се стигне. Най-логично според мен е алманахът да е 4-та игра, за да си я вземе и всичко да се реши в последната битка.
Ако другият спечели 4 битки, няма никакво значение къде е алманаха.Но да допуснем, че Бети спечели 3 тата битка и вземе 3 точки.Ако четвърта е алманаха и я вземе прави 7 точки и ако не вземе 5 тата гори.Обаче, ако алманаха е 5 та игра тогава печели дуела.Толкова е просто.Няма никакво предимство най-силната игра да е за 4 точки.Дайде ми пример, при какво развитие на нещата е по-добре.

# 862
  • ново
La Catrala на мен по едно време ми стана скучно и се сетих,че някой от визитките излезе със заявка,че ще е първата жена-победител и попитах тук.По това време не даваха много сиромасите,а Краса пък съвсем.Изведнъж излезе и на дуел и я проучихме Simple Smile Тогава ни стана страшно чудно защо така нямат общо приятелство,общи снимки,при все че човекът преди дуела излезна с видео-пожела й успех,обичаше я и т.н.

Това, че вие не виждате общи снимки, не означава че нямат. Който и каквото трябва да вижда, го вижда 😉

# 863
Бета може да вземе две игри,да кажем втора и трета и с четвърта алманаха приключва двубоя.От друга страна ако Паца вземе първите 3,а Бета 4-а,всичко ще се реши на последната която не е алманаха. Според мен Митака ще я посъветва така и тя ще го послуша.Да е 4 битка Алманаха и другите според нейната преценка.
Редактирам се.С нетърпение чакам нестинарите,винаги съм искала да ги видя на живо.

# 864
  • Sunshine state
Паулина трябвало да се върне да контролира Краси, а Бети казва на Митко, че е нейният герой.. 🤔😂

# 865
Определено ще съм за Паулина не, че толкова ме кефи, даже изобщо. Просто Бета не ми харесва и то от скоро. С тия превземки с английските думи и с това грачене и крякане на дуета между Митко и Иво ме издразни много. Най-много ме дразни може би това, че се прави , че не знае добре български, няма нужда. Гледали сме ги много такива тип Валери Божинов.
Краса и Митко са симпатични, на нея определено й е приятно плюс нещо й липсва в отношенията с мъжът й, за да е така. Прогнози дали ще стане нещо между тях и извън къщата не мога да дам. Интересни са ми при всички положения. Ще се радвам. Красимира има студена красота, но е мил човек изглежда студена само.

# 866
Паула щяла да контролира Красимир олиииии жива да не бях Simple Smile....

# 867
От кой от Силвия ли ? hahaha

# 868
  • Sofia

От къде на къде ще е грешка да слага играта в която е най-добра последна и за най-много точки.Точно последна трябва да я сложи.

Защото много често се случва другият състезател да победи на първите 4 игри и до алманаха като 5 игра да не се стигне. Най-логично според мен е алманахът да е 4-та игра, за да си я вземе и всичко да се реши в последната битка.
Ако другият спечели 4 битки, няма никакво значение къде е алманаха.Но да допуснем, че Бети спечели 3 тата битка и вземе 3 точки.Ако четвърта е алманаха и я вземе прави 7 точки и ако не вземе 5 тата гори.Обаче, ако алманаха е 5 та игра тогава печели дуела.Толкова е просто.Няма никакво предимство най-силната игра да е за 4 точки.Дайде ми пример, при какво развитие на нещата е по-добре.
При така написаните от теб неща /Бети взема трета/,четвърта битка изобщо няма да се играе.
Иначе и аз вчера писах,че ако другият е по-добър на останалите четири игри,няма никакво значение колко точки ще е алманаха.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 21:34 от avi10

# 869
Излагат се с това зайче... Цяло агне оглозгаха ден по-рано. Ненаяли  се.

Общи условия

Активация на акаунт