Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Какво е мнението за използването на гармастан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Амниотoмията е процедура, при която лекарят пробива околоплодния мехур, за да освободи околоплодната течност. Това може да ускори раждането чрез предизвикване на контракции и започвайки родилни болки. Въпреки това, тази манипулация трябва да се извършва само от медицински специалисти след задълбочено обсъждане на ползите и рисковете с тях.
-
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Мненията относно цезарското сечение и естественото раждане варират. Някои майки избират цезарово сечение поради по-малко страдание за бебето, докато други смятат, че естествено раждане е по-добро за процеса на раждането. Важно е да вземете предвид медицинските препоръки и индивидуалните обстоятелства на всяка майка.
-
Какво е мнението за използването на гармастан?
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какво представлява записът на сърдечните тонове по време на бременност и как се извършва?

на ВАЛ,МАМА ИГИ и ПЕПИНКА всичко да мине добре 

, такъв страх ме гони. Днес бебчо е много активен и чак ме стряска. А и колкото повече чета и събирам информация, толкова повече се стресирам.
Хайде, спирам за сега. Пожелавам ви приятен ден и без проблеми да дочакаме важния момент

А природата нито секциото, нито упойките е измислила...

,и аз му говоря дас е обарне но не иска.Ако не родя до 27 сам на видеозон и6те го видя.Ина4е ве4е много ми тежи
,ве4ер не мога да си нямеря място докато заспя,но като откартя намма проблеми днеска дори не сам 4ула алармата за сабуждане
ЧЕСТИТО НА ЛОРЕКСА И ТОТЕЛЛИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ГОСПОЖИЦИТЕ,МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!
Като прибавим и огромните оттоци,картинката си направо плачевна.

много ми тежи вече коремчето! На всичкото отгоре така ми се нацепи последната седмица направо ужас хем се мажа постоянно с крема на Мустела!
Ходих сутринта на кафенце с една приятелка- юнска мама и с бебката.От там минах да се видя с колегите през работа.Много ми се зарадваха вси4ки.Също така днес било и ден за заплати,та.....се зарадвах на попълването на бюджета.Сега мисля да си стоя вкъщи на хладни4ко и да резнимирам от изморителните предходни дни.Ще има и да наваксавам със сън.....
Иначе дата за секциото още не сме определели, но при термин 10.08 д-ра ми каза да си избера м/у 1-10.08
Утре ще ида при него, ще говорим. Може да се засечем там.