НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 417
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Честито момиченце, да е жива и здрава! 😊

# 691
Честита радост, шоколадче!🌷 Нека бъде жива и здрава и да не спира да ви радва! 😍
Бързо възстановяване на теб 😍

# 692
Честито шоколадче!Бъдете живи и здрави!

# 693
Hug Честита дъщеричка , Дарк , да ви е живичка и здравичка , палава и много много да ви радва. Heartpulse
На теб ти пожелавам от сърце много бързо да се възстановиш и да помниш само най-хубавото , че си дарила живот на малкото вързопче в прегръдките ти,няма по-голяма радост от това. Purple Heart Flowers Four Leaf Clover People Baby
За дупето скоро ще седнеш спокойно,но мисли положително страшното мина . Blush
Дарк като имаш време разкажи къде роди , как , кой доктор и така. Kissing Heart
Аз съм с болки в гърлото и главата дано се размина само с това,след като и малкия се натръшка след батко си и в събота вдигна температура , вече не издържах и ме повалиха и мен.Снощи не съм спала почти на всичкото отгоре като легна и ми се запушва носа. Mask
Моля се да мине бързо и да не навредя на бебко,иначе постоянно почти имам контракции , но ... , през деня не са регулярни вечер стават през десет мин. И си боли като силен менструален цикъл.

# 694
  • Наблизо
Добро утро момичета!
Дарк,много се радвам за вас! Честито бебе! Да е здраво,спокойно и щастливо! Бързо възстановяване на теб!
Аз съм все още бременна,от два дни и контракции нямам.. бебето се движи леко ,но аз почвам да се шашкам.По бг термин преносвам с 2 дни...иначе терминът ми тук е в събота.Утре ще ходя в болницата...ако днес нищо не почне.Уф както се страхувах да раждам,сега вече почвам да ставам нетърпелива хаха

# 695
Здравейте момичета Simple Smile Напоследък нямам много време да ви чета...Сега наваксах...Честито на всички мами! Да са живи и здрави бебешоците ни и много да ни радват. На всички желая бързо възстановяване.

# 696
Дарк, честито бебе!

А това с термините по ехограф са пълни глупости. То по тая логика, аз преносвам вече с няколко дни, понеже видиш ли, бебето е по - голямо. Не знам още кой продължава да го ползва това. Терминът ми винаги си е бил един и същ, това с какъв размер върви бебето е нещо съвсем различно.

Мен ме налегна отвратителен рефлукс, имам някакви контракции, ама са си Бракстън Х. Като нищо ще откарам до термин. Triumph

# 697
Beautiful ,същата съм като тебе Joy
От няколко дена и аз нямам контракции ,и аз нямам търпение вече да минава ,и аз ще звъня утре в болницата да ходя и аз преносвам с два дена по цикъл Grin
В Бг максимално могат да ме оставят до 16ти ,една седмица след термин,след това имдукция или секцио според зависи.
По ехограф моят термин трябва да е след седмица чак,ама то се вярва на началните ,по към края вече стават по-неточни в повечето случаи .

Мама Мария ,като ме хвана мен настинката ми помогна много чай с мед и лимон ,витамин Ц на капки ,и ....парацетамол пих.Но за един ден стопирах нещата .Дадоха ми и виброцил за носа и трахизан за гърлото ,уж не са за бременни ,но в края не било опасно .Пък и аз един два пъти съм ги използвала .

# 698
  • Наблизо
Хахах Лейди,да ти кажа успокоява ме това,че не съм сама...Почва да ме хваща параноята и бих ходила всеки ден на лекар.Само че моята гинеколожка вече ме препрати към болницата и трябва да ходя там...ПФ.Как мразя болници...хич не ми се ходи.

# 699
Ехограф в начална седмица е доста точен. Даже на мен ми смениха термина заради голямо разминаване с ехографа. По последен цикъл вече да са ме предизвикали (термина по последен цикъл ми е 2ри, по ехограф 16ти).
А аз имам такива киселини, че ще ходя да търся шнолки за изписването 😁 Сега разглеждах да поръчвам торта за детската градина. И няма как, докато поръчвам, ям шоколад. Нищо, че увеличава киселините.

# 700
В началните седмици да, ама сега не е. Да не говорим, че в оная масовата ФБ група, им сменят термините през 2 седмици, спрямо размера на бебето. Моето върви между седмица и половина и две и половина напред, и мен вече да са ме предизвикали. А знам и дата на зачеване, даже.

А то само киселините да бяха, при мен си е точно отвратителен, гаден рефлукс. С оригване на всеки 30сек. Animal PigAnimal PigAnimal Pig

# 701
Момичета, малко помощ...В болницата ни казаха, след всяка смяна на памперса да мажем с крем против подсичане...Вие как практикувате? Как почиствате женските полови органи?

# 702
Аз съм си приготвила крем за мазане и точно на всяка смяна ще мажа. Също е добра идея да сменяш веднага, ако се наака бебето. И ако смееш - да миеш под течаща вода (мен малко ме е страх, че рязко ни се сменя водата топла/студена).
За момиченца знам само, че се бърше отпред-назад. Досега само момчешко дупе съм бърсала. Малко ме е страх да не се омаже с ако навътре, ще се чудя как да го чистя това.
Последно -има нещо, наречено "синехия" - слепване на срамните устни. Не съм го виждала на живо, надявам се и да не го видя. Въобще, момиченцата изглеждат сложни 😁
Ако определят моя термин по късен ехограф, ще съм бременна завинаги. Или поне до Коледа Simple Smile. Поне знам, че ще си ползваме комплектчето за изписване размер 50.

# 703
Момичета, малко помощ...В болницата ни казаха, след всяка смяна на памперса да мажем с крем против подсичане...Вие как практикувате? Как почиствате женските полови органи?
Аз в повечето случаи измивам с вода,слагам крем за подсичане на Себамед и тогава памперса.Понякога само забърсвам с мокра кърпичка(ако е само напишкана),но задължително пак слагам крем.

Честито на всички нови мамчета.Да са ви живи и здрави бебчетата ❤

# 704
Дарк, честита дъщеричка да ти е жива и здрава и много весела 😁 бързо да се оправяш и да си се радвате! 😊❤
Аз също съм още 2 в 1 🙄. Моят термин по ехограф още на първия преглед лекаря ме пита за последния цикъл и се изказа, че термина ми по сметки е на 13ти, но отговаря на 6г.с. което означавало, че ми е на 6ти термина (сигурно заради ранна овулация предположи). Още от тогава си върви бебо с термин 5- 6 по ехограф, но АГ при който се следя каза, че ще си го караме с този по сметки т.е.13😂
Днес съм на тонове, нямам търпение да видя какво ще ми кажат. 😁

Общи условия

Активация на акаунт