Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бихте ли инвестирали в " Исторически парк"?

 • 15 275
 • 177
 •   1
Отговори
# 165
 • Мнения: 935
интересна статия в Капитал
Абе той и Капитал не е много далече от постройките в ИП с тая разлика, че не продава акции.

# 166
 • Мнения: 442
Абе, бая голяма разлика си е това Simple Smile

# 167
 • Мнения: 52
" Капитал" изплаща дивиденти на инвеститорите си и се занимават с реален бизнес в Азия а от " Исторически парк" никой не е взел и стотинка дивидент . Това което Ивелин строй десет години, Прокопиев щеше да го построи за една година и да забрави. Не съм чул или видял хората на Прокопиев да набират средства и да лъжат обикновените българи с фантастични обещания като тези на горнооряховският хитрец. При него инвеститорите са основно политици и заможни бизнесмени, докато в сектата на алчните всички са бедняци заложили или продали домът си за да станат милионери покрай Ивелин. В случая няма добри или лоши, двете страни са вредни за България и си гонят интересите. Все пак от фонда на Прокопиев плащат редовно,  докато Михайлов и обкръжението му само влачат и нищо не ти дават. Аз лично не бих поверил парите си нито на едните, нито на другите, но всеки сам решава за себе си.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 23:40 от Sarmatian

# 168
 • Мнения: 935
https://inews.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0% … l.a_i.324657.html

Малко стара статия, но е важен принципът.

# 169
 • Мнения: 52
Съгласен съм с вас, че е същият измамник и крадец като Ивелин. Него оспорвам и приемам публикуваната статия за вярна. Разликата е в това, че Прокопиев плаща на инвеститорите дивиденти и доста хора му доверяват сериозен капитал. Като изключим Управителният съвет на пирамидата и старейшините, кой друг е взел пари от Ивелин? При този самохвалко имали крупни инвеститори?

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 18:54 от Sarmatian

# 170
 • Мнения: 935
То затова има дребни риби и едри риби. ИП сигурно не дава дивиденти, макар че ако има голям приток от инвеститори сигурно може да раздадат някой лев за насърчаване на нови членове. Доколкото прочетох обаче трябва да вложиш поне 50000лв за да чакаш дивидент. Ако си купиш примерно 10 акции по 250лв, получаваш само надеждата някога да поскъпнат по неясни причини.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 14:19 от BCD

# 171
 • Мнения: 442
Точно по въпроса за Прокопиев и ЕВН Съдът май се произнесе тези дни. Не някаква районна прокуратура, а Специализираният Съд - трябва да се прави разлика кой в тази държава има задължението да произнася присъди над физически и юридически лица (жокер: не е районна прокуратура).
На мен за Прокопиев ми е съвсем безразлично, защото не събира парите на обикновени хора със схема, създадена на ръба на закона. Виж, добре разбирам защо на Ивелин така му бъркат в здравето тия публикации Simple Smile И не разбирам, като му е толкова чиста каузата и организацията, защо не се възползва от правото си на отговор в медиите, които публикуват статиите? Ма излез с името си, кажи си твоята истина, отговори на въпроси, па ако наистина те клеветят - съди ги. А той най-откровено си мрънка онлайн... ми не е мъжко някак си.

# 172
 • Мнения: 2
Идеята за този парк не е лоша  за разлика  от реализацията. В близките десет години обаче това съоръжение няма да генерира някаква печалба. Виждате какво се случва  в световен план.

# 173
 • Мнения: 15
Не може нещо което е мъртвородено да живее. То от самото начало всичко беше ясно. Те окрадоха парите на инвеститорите и сега търсят оправдания. Все другите им виновни.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 09:55 от Радослав Петров 646254

# 174
 • Мнения: 2
За човек който претендира, че е честен и почтен Ивелин е доста странен. Около него има няколко участници в румънската пирамида и политически особи със доста съмнително реноме.

# 175
 • Мнения: 15
За човек който претендира, че е честен и почтен Ивелин е доста странен. Около него има няколко участници в румънската пирамида и политически особи със доста съмнително реноме.
А за жената на кмета на Пазарджик какво да кажем ? Тя е най - големият инвеститор по документи в парка . Крадци тежка категория обединени единствено заради далаверата.

# 176
 • Мнения: 52
Не се иска кой знае колко интелект за да се сетим кой стой зад " Исторически цирк". Проблемът на Ивелин и компания е, че за да съществуват трябва да плащат процент от постъпленията в пирамидата на управляващата партия. Тази година обаче приходи почти няма а само разходи. Сектата се тресе от безкрайни скандали а за капак на всичко няма жив човек който да посети масонската бутафория. Миряните - кръводарители  вече са загубили всякаква надежда за своите инвестиции и един по един напускат сектата на алчните. Дано поне са си научили урока и занапред да не бъдат толкова лековерни и алчни. Не дай боже да падне Бойко от власт, новите крадци в парламента със сигурност ще поискат повече от адвоката на сектата или още по - лошо ще разтурят цирка. При добро желание прокуратурата много бързо ще си свърши работата.

# 177
 • Мнения: 7
Видях го този парк като се връщам от морето. Не съм влизал вътре разбира се защото уважавам парите си и никога не ги пилея за глупости. Нямаше жив човек, мъртво като гробище беше. Няма дълго да ги бъде.

Общи условия

Активация на акаунт