Бихте ли инвестирали в " Исторически парк"?

• 84 937
  • 459
  •   1
Отговори
# 450
А теб какво ти пречи да коментираме? Един човек да се предпази от пирамидата, пак е нещо. От частен характер били отношенията.... То всичко подсъдно също е от частен характер - като ме оберат на улицата, откраднат ми колата или подобно, не е от обществено значение, касае ме само мен. Ама не се толерира, нали?

Да злобееш е нещо съвсем различно, може би ти трябва тълковен речник.

Политиците крадат милиарди и по тази причина да си го оставим тоя да краде на дребно, да не пишем, да не коментираме, да не гледаме репортажи....щото милиончетата още не са набъбнали?!?

Ако нямаш интерес от пирамидата, значи е тревожно, че оправдаваш подобно поведение.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 15:12 от Soul Free

# 451
Явно не четеш с разбиране. Написах, че не оправдавам схемата му. Злобеенето беше лично към мен. Пак ще го цитирам, за да ти стане ясно този път.

Пък ти си влагай, против нямам.

Сега 50лв ще ли ти даде "царя" или само потупване по рамото по телефона?

Иначе, може да си коментираме колкото искаме, но тези неща се решават в съда. Щом до сега не са решени, че дори и повдигнато обвинение няма, значи нищо няма да стане. В сащ такива схеми са законни и стават всеки ден. Балците наливат пари. Ако трябва да съм точен, не е пирамида, защото парка е построен, но яко е лъгано колко пари ще изкарва този парк. Възвращаемостта е нереалистична, но хората са глупави и са кълвали. Именно заради това и не могат нищо да му направят. Той Тръмп миналия петък изпомпи с 300 милиона долара пазара на криптовалутите и никой нищо не му каза.
Свободни сте да правите каквото искате, но не и да ми пришивате етикети, които нямам. А това, че сламката в окото ви е като греда и се разфокусирате от реалните проблеми в нашата държава и покитика е за обща сметка. Така или иначе българина предпочита да се оправя сам по отделно и винаги губим дружно. Успех ви желая с навирането на сламки в очите, докато греди влизат от едно друго място.

# 452
Не ти разбирам логиката.

Признаваш, че е пирамида, но казваш да не се пипа....

Според мен не трябва да се блокира тази пирамида, а да се остави да се развие, за да се види пирамида ли е фараон ли е. Но държавата и народа я кокблокнаха, и царя има извинение. И като гледам набира сила и ще влезе във властта, а след това ще направи пирамидата държавна и ще се разплати с участниците. Данъкоплатеца ще плати сметката тихо и кротко. Нищо ново под слънецето.

...че данъкоплатецът да го отнесе.

После пък не те интересувало, щото не си замесен. Обаче преценяваш, че откраднатите милиони на хората са нищо, понеже не са "обществени".

Така или иначе българина предпочита да се оправя сам по отделно и винаги губим дружно.

.....и тази ти логика ми убягва. Пишеш, че трябва пирамидата да се остави и да не се пипа, но после всички ще губим дружно, срещу което си против. Ако се вземат мерки и се разследва Исторически парк, много хора ще се предпазят, ако все още имат колебания дали Михайлов и жена му са мошеници.

Злобеене към теб не виждам, само несъгласие с глупостите, които пишеш. И малко по-леко с прикритите обиди, че следващия път ще информирам модератор.

# 453
Първо, не ги приемай лично и единствено към теб нещата, защото цитирах двама човека, единия си ти.
Второ, не съм те обиждал лично, но може да информираш модератор вместо да ме заплашваш.
Трето, не смятам, че трябва да се оплюва частен проект, защото това му пречи да се развие и ще го ползват като извинение за един евентуален бъдещ неуспех. Ако осъдят държавата за оронване на престижа и саботиране на частен проект, пак данъкоплатеца ще плати масрафа.

# 454
Трето, не смятам, че трябва да се оплюва частен проект, защото това му пречи да се развие и ще го ползват като извинение за един евентуален бъдещ неуспех. Ако осъдят държавата за оронване на престижа и саботиране на частен проект, пак данъкоплатеца ще плати масрафа.

# 455
Смей се, случая с Елените е същия - схеми и корупция и ти ще платиш за това. Не се чуди що си на това дередже после.

# 456
Чакай малко, ти си този, който твърди, че те трябва да се "оплюва" частен проект. Сакън измамниците да не се обидят...... пък нещо се въртиш като фурнаджийска лопата!

# 457
Не знам, никога не съм получавал пари от него, нито го познавам, не съм и опрял до 50лв. Но знам че боко и шиши ги дават парите. Предпочитам тоя дето краде някой друг милион, но върши работа, вместо тея дето нищо не вършат и крадат милиарди. Всички политици крадат. Не знам каква е тая злоба към Михайлов, нали не е откраднал вашите пари. Или ви е яд, че не сте влезли в пирамидата рано? Има и такива и го мразят.
Казваш Михайлов поне върши работа, а? Ако ти построя обикновен гараж (панелен) и ти искам 175,000лв ще имаш ли някакви претенции? Малко те прекарвам, но все пак е свършена работата - имаш гараж. Ако ако излезе 390,000 -  пак става, все пак имаш гараж, не е без нищо.

# 458
Хаха че това е типична схема в България със строителството на зелено. Като гледам много хора си дават парите, че искат и още. Аз не съм му давал пари и нищо ме искам от него. Който му е давал да му мисли, но пак е добре, че не им е върнал парите като при други прочути проекти на зелено. Но иначе всички брокери, строители и тн които обещават светлото бъдеще на имотния пазар пък насреща населението се свива и всеки има по 2-3 апартамента, това не е ли схема? Схема е, но работи.

# 459
При него няма на зелено. Не получаваш конкретен имот от инвестицията си, а си вложил пари в "бизнес" (реално пирамида).

Общи условия

Активация на акаунт