Лакове за нокти - 132

• 44 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Ох, тази Марина ♥ Днес я чакам, заедно с другите два - Деница и Зорница ♥ Нямам търпение ♥ Спиди ми пратиха СМС, че днес ще дойдат и само надзъртам по прозореца дали случайно не идва куриерът Grinning А, ФБ ми напомни за старата ми дългоноктова страст Stuck Out Tongue

# 556
  • Пловдив
Марина я бях поръчала миналата година, супер ужасно ми седеше само тя, изобщо не както обещава и веднага я шътнах във форума.сега като я гледам на вашите ръце пак ми харесва, на едва ли ще я поръчам.

# 557
Две стари Марини от мен. Обичам я, въпреки че името го свързвам с една конкретна неприятна за мен дама Joy

Вторият маникюр беше с толкова много пластове, че падна на цели люспи, нямах проблем със свалянето Joy
П.П. Забравих да пиша че и аз имам проблеми с харесванията на постове....

# 558
Вълничке, аз съм чегъртала един глитър на Есенс с нож, просто нямаше махане 😸
Лейди, Катриса ти стоеше също много хубаво.

# 559
Лилавке, и аз много се връзвам на имената на лаковете. Някои ги купих само заради името, други категорично се отказах да  взема пак по същата причина  Joy

# 560
  • София
Аз пък първият лак който си купих от СНБ беше Марина, и то само защото малката ми се казва така Simple Smile
Напоследък имам проблем с ноктите. Каквото и да сложа пада за 3-4 часа. Дори лакове които по принцип ми държат по 2-3 дни се свалят за 1 нощ.
Скрит текст:
А заради това че ми откриха проблем с главата /все пак доказаха, че като блондинка имам мозък/ съм на строга диета и ми се плаче и може от това да е.
И аз имах проблем с харесването, но от снощи се оправи. Simple Smile , а преди това ставаше с рефреш на страницата.

# 561
Милена, здравословно ни състояние се отразява на ноктите, и на косата, на кожата ..
Аз пък не обръщам никакво внимание на имената на лаковете. 😸

# 562

JoyJoyJoy

Ама пък са много красиви! И аз съм си леко "сврака", да блещука нещо там. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но и аз се изхитрих с щипките и кисненето. По-добре съм. Сега се чудя и се мая какво да си наплескам. Истерясах с нови лакове. Онзи ден си взех от Лидл още 7, щото точно те ми липсваха, да не вярваш Joy
Обещавам до март да не се заглеждам д-а-ж-е.
Разбира се, за това си има виновни и това сте всички вие, тук! Heart
Милена, всичко се отразява на всичко. Дали да не си дадеш голяма почивка от лаковете...

# 563
  • София

Обещавам до март да не се заглеждам д-а-ж-е.

И друг път съм казвала...пътят към ада е покрит с добри намерения Simple Smile

# 564
  • В полите на Пирин планина
Лейди, Катриса ти стоеше също много хубаво.

Аз съм пилила глитър с метална пила. 😈😈😈

Леми, аз съм си с Катриса, а снимката на Марина ми е стара.

# 565
Две стари Марини от мен. Обичам я, въпреки че името го свързвам с една конкретна неприятна за мен дама Joy

Вторият маникюр беше с толкова много пластове, че падна на цели люспи, нямах проблем със свалянето Joy
П.П. Забравих да пиша че и аз имам проблеми с харесванията на постове....

purpletka, кой е този страхотен зелен 21? Останаха ми очите в него Simple Smile

# 566
Ооо, изобщо не помня, това е от 2017 г... Тогава излязоха тези 21 и имаше само два такива зелени лака, този е с брокат вътре, вече го нямам и не мога да видя номер...

# 567
  • Пловдив
Val_val, довечера ще ти кажа номера на лака, имам го вкъщи.

# 568
  • София
Всички на вълна Марина, аз на вълна нюд Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
  • При децата ми
Вълничке, или има цветен лак за основа?
Само база, два/три слоя лак и топа, за който говорихме.

Морска вълничка, коя база ползваш?
И още, коя е базата на "БЕЛ"?

Общи условия

Активация на акаунт