Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли да коригирам датата?
Какви са преживяванията на други жени с фетална морфология?
Къде да родя и какви са вашите предпочитания за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли да коригирам датата?
-
Какви са преживяванията на други жени с фетална морфология?
-
Къде да родя и какви са вашите предпочитания за раждането?
-
Какви са преживяванията от първата бременност и изборът на болница за раждане?
-
Какви са преживяванията на жените с дрехите за бременни?
Много обича да позира и засега си остава момиченце!
Имам обаче два миомни възела по 3 см на задна маточна стена още отпреди да забременея, сега много малко са пораснали, с няколко мм. Консултирах се с лекари още преди и бяха казали първо бебето и после ще ги махаме. Да чукна на дърво, не ми създават никакви проблеми. Знам, че има жени, износили бебе с миоми, но след прегледа вчера пак се замислих. Докторът каза, че ще ги наблюдаваме при всеки преглед и в случай, че станат 5-6 см ще помислим, че имало варианти... Това малко ме озадачи и после като тръгнах вече се замислих какво означава това. Дали е имал предвид операция на миомите по време на бременност? Малко взех да се плаша и сега на всеки преглед се моля да не са пораснали...
Важното е да е живо и здраво! За сега всичко изглежда наред! 
Изкуши ме едно намаление. След НГ ще гледам колички и креватчета.
А началото на тази година така бях закъсала, че ми трябваха 2 седмици физио и 3 почивка, докато проходя. Поне върху това имам някаква доза контрол. Хич не ти завиждам.