Майски бръмбарчета 2020 - Тема 2

• 31 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
SweeT DeViL, Честито! Май станахме доста с момиченце! Simple Smile)
Mad_hatter, Chobsi16, и Ани Банани, Чакаме ви с хубави новини да се отчетете днес Simple Smile

Аз съм вече на магнезий, заради стягания и тежест в корема. Според доктора не са контракции, а е от разтягането на матката. Някой по-опитен ако може да опише какво представляват контракциите? Поне да ги позная ако се появят? Аз се чувствам на моменти все едно имам камък в корема и ще падне. По-често се случваше през нощта и като се събудя сутрин. Факт, че откакто приемам магнезий все по-рядко се случва, а нош па веднага успокоява положението.

# 616
Приятни прегледи на момичетата днес.
От кога мислите, че почва да се усеща бебето. В петък влизам в 16 седмица и тогава и на прегледа ще си питам. Днес с бебка украсявахме Коледно сутринта, толкова да го обичам този празник. Къщата ни стана чудесна Simple Smile

# 617
Mis.hle, на мен ми казаха след 20та седмица чак, така че ще почакам още месец, ако не ме изненада по-рано Smile Не знам дали не се определя от това, че съм с предна плацента, защото четох, че в такива случаи бебето сякаш рита във възглавница Neutral Face

# 618
Аз съм с предна плацента и първа бременност и също ми бяха казали след 20та седмица. Да ама в 16 с и 4 д ясно усетих потупванията на бебчето, но и на прегледите казват, че е много активно. Вече с всеки ден усещам все повече ритничета, а ако съм хапнала нещо сладко става много забавно.

# 619
Аз съм точно 16+4 и усещам нещо като бълбукане от време на време, но не мога да преценя дали е бебчо или някое черво Joy (или си внушавам)

# 620
Аз съм със задна, ще си чакам. Дано усетя нещо скоро.

# 621
Здравейте и от мен, момичета! Отдавна не съм писала, но ви следя редовно.
Ходих на фетална морфология и ми казаха, че ще си имаме момченце Simple Smile много съм щастлива! Всичко с бебето е наред, резултатите от БХС са добри, но другата седмица на прегледа ще ги обсъдим и с АГ.
Mad_hatter, къде имаш сърбежи? При мен с първата бременност започнаха леки сърбежи, но в последствие се усилиха и до края бях цялата в обриви. Ходих на кожен, стигна се до инжекции и накрая вече се наложи да извадят бебето по-рано. Едни доктори казват, че е от многото килограми, коити качих /+20кг/, други - че хормоните на детето не са съвместими с моите и какво ли още не... Не искам да плаша никого, но е хубаво ако забележите нещо подозрително веднага да се консултирате със специалист.
Като стана въпрос за килограмите.... Вие как се движите? Аз в началото бях свалила 4кг, но си ги върнах и май съм още +1... Най-лошото е, че кантарът ни се развали и съм в неведение...
Хубав ден на всички и желая следващите прегледи да са само с положителни новини Wink

# 622
Eni21, честит юнак! Дано цялата бременност ти е изпълнена само с добри новини.
Най-неприятни са по гърдите, главно зърната и около ареолите. Но така е още от 6-та седмица май май. Реших, че е от това, че доста се уголемиха и затова си взех крем да ги хидратирам, че там кожата ми наистина става много суха. Simple Smile
Иначе за килограмите, аз отначало (6 - 7 г.с.) си бях +2 и вече станах +3, но напоследък ме мори вълчи глад, постоянно и реално не се наяждам, но гледам поне порциите да си ограничавам, че като огладнея директно ми става лошо. Ако не се отрази зле на кантара, няма да взимам по-губи мерки, но иначе ще търся опции, не искам да качвам над 10-12 кг.

# 623
Много е важна хидратацията и качествената козметика по време на бременност. Много се надявам скоро да отмине сърбежа и да се чувстваш добре. Използвай памучно бельо Simple Smile

# 624
  • Бургас
Ени, честито за хубавите мъжки новини! Simple Smile
Аз с килцата съм зле. Вече съм със 7 отгоре. А може и повече да са, не съм се теглила от миналата седмица, че ме е страх. Днес това обсъждахме и във фейс фрупата.Корема ми не е много голям, но гърди, дупИ - оле, мале! Animal Pig
Имах голям апетит през първите три месеца. Сега, като спрях дуфастона се нормализираха нещата и се надявам да забавя темпото.
Мад и мен ме сърбят от време на време корема и гърдите. Нямам обриви и зачервявания и си мисля, че е от разпъването на кожата.

# 625
Аз съм с 3кг напред за сега, но в огледалото ми изглеждат повече Sad Коремът и гърдите главно, ММ казва, че и дупето е пораснало Cry

# 626

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:32 от Charming_11

# 627
  • Бургас
Charming_11, JoyJoyJoy
Аз бях така само до преди няколко месаца. Винаги съм била слаба, даже и прекалено слаба. Сега като се гледам не мога да се позная.
Явно вече не съм вещица, а бяла и добра свинка. Animal Pig Joy

# 628
Аз в 15 седмица бях +2,5кг. Сега ще са повечко в 18 седмица, но и апетита много се увеличи.. нямам наяждане, ставам от масата и се чудя пак какво да ям Sad Според моя мъж нищо не съм качила, но може и да е просто мил Grinning Аз не мога да преценя, защото винаги си мисля, че съм надебеляла. Вчера цял ден валеше и мечо не излезе от хралупата си. Днес се разходих малко, но ме стегна корема и се прибрах. Сега се чудя дали да не повторя...
Абе и без това и на мен все ми казваха да напълнея освен да не се дърпам много. Grinning

# 629
Аз не знам дали съм качила, 1 кг варира нагоре- надолу. Не искам до края повече от 9 кг. Ще видим. Надявам се в петък да ми спрат дуфастона вече, пия го от 9 седмица... Забелязвам и друго, в началото косата ми се цапаше на втори ден и я миех. Сега си е като преди 4 ден. Това много ми харесва, имам коса почти до кръста и това миене, сушене и оформяне през ден ме изнервяше. Колега е донесъл от Гърция сладки и умирам, тези са ми любимите и едва се издържам да не изям половината кутия. Иначе за друго апетит нямам, ям обед и вечер салата и месо или супа и месо. И много плодове и авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт