Мнение в отношенията

• 3 511
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Оф, голямо постижение, че не си биеш жената. И се напиваш яко само веднъж месечно. Бе направо принц си, какво иска тя толкова?

# 31
Па и грамотен! 😁

# 32
Аз не разбирам защо така нападнахте момчето!
Върнах се да изчета пак всичко и пак не разбирам.

От написаното от автора аз виждам това :
1. теглил е кредит и е направил ремонт на жилището със собствени средства;
2. работи на допълнителна работа;
3. помага в свободното си време вечер за бебето;
4. отделно се грижи за двор и куче;
/Да не сте пипнали кучето! Нищо не пречи. Изобщо не е в основата на проблема кучето./

За мен това са само плюсове от негова страна и не виждам нищо укорително.
Дори напротив.

Като цяло това, което се случва в момента е абсолютно нормално.
         Не е посочено двамата на по колко години са. Възможно е трудностите да произтичат и от по-ниска възраст.
Абсолютно в реда на нещата е след появата на бебето да има един по-критичен период. И двамата свикват с новия ритъм на живот, с нови ангажименти и отговорности. Няма начин един баща, ходейки на работа на цял работен ден, да взима кой знае какво участие в грижите за бебето. Той вече е споменал, че вечер помага с каквото може. Майката и тя се изморява, недоспива, постоянните грижи по бебето уморяват и психически.
             Проблемите с бюджета - ами не е нормално да се изхарчи цяла заплата за дрехи и да не се предвидят ежедневните разходи. Но човек се учи - значи трябва да се избягва това да се повтаря. Първо се планират и обезпечават текущите разходи за консумативи и храна, дрехите са най-накрая. След като и жената взима все пак някакво майчинство, не е като да я е оставил мъжа й на произвола.
           Проблемите с майките - много ясно нито на единия, нито на другия е приятно другата майка да се бърка прекалено или да гостува дълго. Това е напълно нормално. Разбира се, при съвсем малко бебе, помощ е нужна и заради това се търпи подобно вмешателство, стига да е в поносими граници. Като не иска жената да й се бъркат за бебето, да си го гледа сама. От друга страна не е редно да се пренебрегва напълно свекървата, а собствената майка на жената да бъде с предимство. И двете имат право да се порадват на бебето, така че - преглъщат се тези моменти.
          Може би жената на автора е на такава възраст, че още доста неща за живота не са й ясни. Това не е болка за умиране. Както вече споменах, човек се учи. Аз не мога да заключа от инцидентно харчене за дрехи, че жената е кифла. Може би просто е постъпила глупаво без да е искала да се получава точно така.

Като цяло не виждам в темата някакъв съществен проблем.
         Труден период е. С компромиси и спазване на добрия тон, всичко ще премине.

# 33
Благодаря за последния отговор най вероятно сте права че е труден период ,и ще опитам да държа добрият тон, и да не отделям голямо внимание на казаните неща ,ще си гледам собствената работа и ангажименти и ще опитам да регулирам бюджета в семейството в границите на килимчето. смятам че не трябва да се мисли за мъжа като за куче което само носи кокал и като му подсвирнеш да лети, уважение трябва и към двамата и това е главната цел на пълноценното семейство

# 34
Вече виждам следващата тема на автора: "Бившата ми жена ме обра и ме заряза. Заради нея изплащам огромни заеми, моля, мами, помогнете".

# 35
Радвай се, че тъщата помага. Майка ти няма ли си къща?
Аналогично, тъщата няма ли си къща?!   Smiley
Автора, случил си на Кифла.Или свиквай, или се готви за раздяла.

# 36
Какво значи "скачки"?

Скрит текст:
Цитат
привързал съм се към животното пък и ми вади пари от скачки

# 37
  • София
Автора всъщност пита, как жена му да слуша и да се подчинява.
И има интерес към формите на съфорумките.

Ама, господине, първо вие пращате снимки, вие първо!

# 38
Има мъжко куче, което използва за разплод. Собствениците на женските кучета му плащат.

# 39
  • Sofia
Междусъседско развъждане на кучета без легитимно родословие. Демек, кучето му е мъжко и го води да запложда женски, срещу заплащане от ответната страна.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:27 от Не се сърди, човече

# 40
# 41
Разкарай в тази манипулаторка   дорде е  време - после свикваш и цял живот хаир няма да видиш - боклуци - чакаш мамите да те защитят -от един дол са повечето - има и изключения

# 42
  • Насред хаоса
Той па щото един убавец, та целия хаир на света заслужава - хем личи, че драпа да се прави на мачо, хем праща съобщения с недотам прилично съдържание на съфорумки.

# 43
Той па щото един убавец, та целия хаир на света заслужава - хем личи, че драпа да се прави на мачо, хем праща съобщения с недотам прилично съдържание на съфорумки.
Може да иска да го съжалим, че има семейство да храни и да му даваме пари за скачки...щото той нали, работлив бил...

Да не е нова схема за свалка - имам кофти жена, коя ще ме съжали...имаше наскоро пак такава тема, с една, дето не работеше и не можеше да бута количка. Може пък друга да е била целта, някоя да теши неоправдания татко с кофти жена:)

# 44
О ,Сирен ,хвани единия та удари другия...Нов метод тук не върви, баш пък този нов...

Общи условия

Активация на акаунт