Черен петък 2019

• 155 750
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 800
Аз все още си чакам поръчка от Douglas  с доставка до техен магазин, направена на 28.11, и поръчката  от Кавалер, направена на 29.11 Dizzy Face

И моята от Дъглас с доставка до магазин все още се "разглежда"... онзи ден от Нотино поръчах, за няма и два дни дойде.
В сайта пише от 3 до 5 работни дни, които минаха, ще им пиша в понеделник, ако няма развитие.

# 1 801
  • Стара Загора
Аз им писах преди няколко дена, но не са ми върнали отговор, нито пък имам обаждане от тях. Някой беше писал, че е получил поръчката си като тя е все още "разглежда се" в сайта.

# 1 802
  • София
Аз съм доволна тази година, от Комсед и Хиполенд всичко дойде, якета за децата от answear и beba.bg. Ботуши от primigi и geox от физическите им магазини. Общо взето това, което бях набелязала предварително, го взех, с 20 процента намаление. Не е нещо уау, но и цените не са евтини, така че спестих доста.
Поръчах и едно яке за мен от globalbrandsstore в четвъртък, в събота сутрин беше при мен. Имаха голямо намаление, което започна в 20:00ч в четвъртък, сайта им заби, изобщо не можах да разбера успях ли да поръчам. Писах им във фейсбук, отговориха ми веднага, въпреки късния час и ми съдействаха много бързо. Много добро впечатление ми направиха.

# 1 803
  • София
Не си актуализират информацията за поръчките навреме. Преди седмица получих поръчаната печка, а още седи инфо, че е на склад при куриера.

# 1 804
Аз още се ядосвам на Грация че нямаха наличност на тези боти с платформа които исках и си взех тези, но не мога да ходя с равни обувки. Така че ги продавам https://www.gracia-s.bg/c/kecove-sportni-6/damski-kubinki-dva-i- … -cheren-cvyat-708

# 1 805
Мангото наистина идва за една седмица и един ден.

# 1 806
Имам поръчка към Грация от 29,11. Някой след тази дата има ли доставка  newsm78

# 1 807
Аз имам от 25.11 и още ни вест, ни кост. Писах им няколко пъти, но не можели да смогнат с поръчките, за това се бавели.

# 1 808
  • София

С поръчка от 23ти, днес получих СМС за доставка в Еконт. Да видим, какво са ми изпратили  Mr. Green

# 1 809
И аз още се занимавам с Грация, поръчката ми е от 24, след многократни обаждания и имейли на 29ти служител във фейса ми потвърди, че ще я пратят. А на 05.12 получих имейл, че нямат налични обувките в този цвят и размер (имат същия модел в моя номер в черно). Естествено се ядосах много, защото ме вързаха да ги чакам с потвърждението от фейса, а ми предлагаха 20% отстъпка като компенсация, в момента чакам отговор на жалба в КЗП.

# 1 810
Моята поръчка от Грация е от 26ти и още я чакам.

# 1 811
  • Стара Загора
Снощи писах на Дъглас (поръчка от 28.11) и на Кавалер (поръчка от 29.11). Отгорили са ми.
От Дъглас: "Здравейте, продуктите не са били налични в магазина. Утре ще пристигнат при тях и колегите ще Ви се обадят. Хубав ден!" - aми много ясно, че продуктите не са налични, аз и затова си ги поръчвам, защото в Дъглас  в нашия град не се предлагат.
От Кавалер: "Поръчката ви се обработва и ще бъде изпратена възможно най-скоро. Извиняваме се за забавянето и ви благодарим за търпението." - за Коледа ако дойдат пак добре Grinning

# 1 812
Аз се кефя на Грацията. Много топлят. Каквото ми предложиха да ми заменят се съгласих и им казах възможно най-бързо да ми пращат, каквото имат.
И те ми ги пратиха.

# 1 813
  • Бургас
Sisi_91,
моята поръчка от Дъглас също е от 28.11. Днес статусът е променен на "Изпраща се днес". Аз посочих не магазин, а офис на Спиди, но не мисля, че това има значение за скоростта с която обработват заявките. Така че, сигурно наистина и при теб ще е утре!

Остава ми поръчката от аптека Санита. Направена е на 25.11.От 29.11. стои със статус "Няма наличност ". А в сайта ги има и двата продукта.

# 1 814
  • Стара Загора
На моята все още статусът е "Разглежда се". Въпреки това утре ще очаквам обаждане.

Общи условия

Активация на акаунт