Черен петък 2019

• 157 317
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Оффф този Emag-  този лаптоп в амазон в момента е около 640 лв.
https://www.emag.bg/laptop-dell-inspiron-3581-intel-core-i3-7020 … earch-Action=view

# 856
Как отказвате поръчки в емаг?

Малко по-назад в темата потребителят Bratan е обяснил.

Аз направих поръчка от Спорт Вижън, но като ви чета отзивите  нямам голяма надежда, че ще дойде. Дано все пак изкарам  някакъв луд късмет. Simple Smile
Пуснах и една от Санита, предадена е за обработка, за нея имам надежди, че ще я изпълнят.
Тази сутрин поръчах от Санита и аз, и вече имам мейл, че утре сутринта пратката ще е в офиса на Спиди.
Някой назад питаше за обувки-в сайта на българските обувки Грация/Кавалер има 50% на определени модели.

# 857
https://www.emag.bg/laptop-dell-inspiron-3581-intel-core-i3-7020 … earch-Action=view
Ок де , толкова ли е сложно да видите , че този лаптоп не се продава от емаг ? Обвинявате емаг , че фирмата fly sistem продават скъпо ? Не , че защитавам емаг , но тук последните 20 страници има сигурно 20 такива мнения и не мога да си обесня колко служно е всъщност да се прочете коя фирма продава дадения лаптоп .

# 858
  • Пловдив
Оффф този Emag-  този лаптоп в амазон в момента е около 640 лв.
Ок де , толкова ли е сложно да видите , че този лаптоп не се продава от емаг ? Обвинявате емаг , че фирмата fly sistem продават скъпо ? Не , че защитавам емаг , но тук последните 20 страници има сигурно 20 такива мнения и не мога да си обесня колко служно е всъщност да се прочете коя фирма продава дадения лаптоп .

Хайде малко да се успокоите! Като си плащате някой пита ли ви на кой? Или ви пита дали имате достатъчна сума! Ееее че нервни драскачи!

# 859

Хайде малко да се успокоите! Като си плащате някой пита ли ви на кой? Или ви пита дали имате достатъчна сума! Ееее че нервни драскачи!
Ами дай да обвиним и всички техно маркети , полиси , зора и тн ... Само и само , че не можем да прочетем "fly sistem" . А и по добре нервни драскачи отколкото вечни мрънкачи .

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 20:12 от Милена Чолева 604748

# 860
  • Пловдив
Оффф този Emag-  този лаптоп в амазон в момента е около 640 лв.

Ами дай да обвиним и всички техно маркети , полиси , зора и тн ... Само и само , че не можем да прочетем "fly sistem" . А и по добре нервни мрънкачи отколкото вечни мрънкачи .

Laughing  Ами не можем, не разбираме чужди езици, вероятно сме и глупави, със сигурност мрънкачи... вечни! Дано сега се успокоите! Спирам спама! Имам мнение, по темата е и ще го споделям! Да ви призная, не ме интересува дали това ви дразни и пречи - ако е така, решението е просто!

# 861
Мерси, че споделихте за санита, ла рош са на - 30%

# 862
Зара, мисля другия петък ще се включат с моловете.

# 863
Ок тогава , мрънкайте си как емаг е виновен , че fly sistem продава някакъв лаптоп скъпо.  За мен е досадно , че темата се пълни със сумати странно недоразбрали и мрънкащи мнения за елементарни неща от кисели хора .
Това между другото също се превръща в спам , така , че спирам по темата . Ако искате мрънкайте против метро , че кауфланд продава нещо скъпо , щом това ви оправя деня .

# 864
Харесах едни обувки от Кавалер за коледен подарък (благодаря, че споменахте за намалението там). Дали си отговарят номерата и качествени ли са (естествена кожа на много добра цена)?

# 865
Харесах едни обувки от Кавалер за коледен подарък (благодаря, че споменахте за намалението там). Дали си отговарят номерата и качествени ли са (естествена кожа на много добра цена)?
Уголемени са, аз вземам номер надолу.

# 866
Поръчах телевизор от Емаг в 10 сутринта. Поръчката е регистрирана, с номер и вероятна дата, за доставка, но при опцията Проследяване на поръчка си стои досега в този статус. Продуктът вече е изчерпан в сайта.
Да очаквам ли, че може и да не ми го изпратят, въпреки, че е регистрирана?

# 867
Имам няколко чифта, всичките си отговарят на номера. Много са здрави, не са някакво свръхлуксозно и бутиково изпълнение, но са качествени и идеални за ежедневни обувки. И като цени са едни от най-достъпните български обувки от естествена кожа според мен.

# 868
Поръчах телевизор от Емаг в 10 сутринта. Поръчката е регистрирана, с номер и вероятна дата, за доставка, но при опцията Проследяване на поръчка си стои досега в този статус. Продуктът вече е изчерпан в сайта.
Да очаквам ли, че може и да не ми го изпратят, въпреки, че е регистрирана?
Ще го изпратят, спокойно.

# 869
  • някъде там
Успях да поръчам телевизора и лаптопа, вече имам СМС за лаптопа, очаквана доставка 23-25.11

Общи условия

Активация на акаунт