Черен петък 2019

• 157 259
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 840
  • ГО
Това е супер. Само дано дойдат на време нещата
Моите неща от Комсед и Хиполенд, от миналия петък, вече дойдоха. Предполагам, че няма да имат закъснение, при все, че голямото пазаруване вече мина.

# 841
  • София
И аз не съм доволна от емаг,  нещата, които ми бяха в Любими или не са намалени въобще или не са намалени реално. Поръчах един смарт часовник, после обаче реших да разгледам, понеже е китайски и официалният им магазин е в алиекспрес, там беше 16 долара с безплатна доставка, че и купон имаше, а в емаг бях пуснала поръчката за 100 лв.  Това е прекалена надценка, отказах я естествено. Бих дала 100 лв за смартчасовник, но за такъв, който струва толкова.
Но пък се възползвах от Техмарт да взема един фотоепилатор, намалението беше реално, същият в емаг беше със 120 лв отгоре. А и ще пристигне в понеделник.

# 842
Моите от Хиполенд не са дошли,статуса е все още нова.

# 843
Нали някой по напред питаше за Пик енд Клапенбург
та аз си поръчвам от австрийския
https://www.peek-cloppenburg.at/bekleidung/?cms_paths=%2Fdamen%2Fjacken%2F

има намаления и по 50+%
иначе цените са както у наште като превъртиш евро лев!
но намаленията са си %
Не като наште Joy
ако се абонираш за мейллиста им веднага ти дава в мейла код за -10% - те се добавят към вече намаленото!!!
Успех на който търси, намира.

# 844
Някой има ли код за отстъпка в mousetoys.eu? Те не правят черен петък, а постоянно имат намаление на нещо, но точно това, което искам сега не е намалено, разбира се Simple Smile
Късен отговор, но може пък и да има смисъл. Simple Smile

ЧЕРЕН ПЕТЪК

Цените са валидни  до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС. Маустойс ООД си запазва правото на промяна в цените. Снимките са примерни.

# 845
  • Бургас
Аз тази година се отчетох само с таблетки за съдомиалня и прах за пране Simple Smile Нищо друго, което следях, не беше намалено реално.

И книги от Колибри с 40-50% намалибение.

# 846
Някой знае ли в обувки.bg намалението за черен петък важи ли за стоки, които по принцип са с намалени цени. Не се ориентирах в сайта.

# 847
  • София
Момичета, Зара, Масимо Дути и Оушо, кога се очакват? Спомням си,че след НГ започваха драстичните им намаления, ама дотогава гола ли да ходя?

# 848
Как отказвате поръчки в емаг?

# 849
Може ли да споделите каква храна купихте? Може и на лични за да не спамим. Цял ден гледам, ама нищо по-различно от досегашните намаления не видях?
Извинявам се, кучешка храна имам предвид.
Суха храна за кучета Brit Premium (нова подобрена формула), Adult L, 15 кг( взимам я за проба)
Суха храна за кучета Josera Optiness, 15 кг
Суха храна за кучета Brit Care, Grain-free, Adult, Сьомга и картофи, 12 кг
Суха храна за кучета Brit Care, Adult, Large Breed, Агнешко и ориз, 12кг
Като някои от храните са от Петмол, но през Емаг и ми излизат по-евтино.

# 850
Как отказвате поръчки в емаг?

Малко по-назад в темата потребителят Bratan е обяснил.

Аз направих поръчка от Спорт Вижън, но като ви чета отзивите  нямам голяма надежда, че ще дойде. Дано все пак изкарам  някакъв луд късмет. Simple Smile
Пуснах и една от Санита, предадена е за обработка, за нея имам надежди, че ще я изпълнят.

# 851
За тази преса , нещо да кажете ?Поръчах я ама се чудя 🙄 https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-lcd-240-gradusa-kerami … ?ref=fav_pd-title

# 852
Моята поръчка от Хиполенд пристигна във вторник

# 853
А реално намалени куфари някой виждал ли е по сайтовете?

# 854
Момичета, Зара, Масимо Дути и Оушо, кога се очакват? Спомням си,че след НГ започваха драстичните им намаления, ама дотогава гола ли да ходя?

Сигурно другата седмица, нали другия петък си е всъщност черния петък. Манго помня миналата година, че започна още от понеделник в седмицата на черния петък.

Общи условия

Активация на акаунт