Черен петък 2019

• 157 221
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 825
Четки за зъби на Филипс чаках да взема от Емаг, но намалението е малко, ще ги купя от Била.
Телефонът който искам май ще е от Технополис, там е по-добра  цената.
В Билла четките са комплект и са с едно зарядно.
Точно са ми, да има и за половинката. 😉

# 826
  • София
Може ли да споделите каква храна купихте? Може и на лични за да не спамим. Цял ден гледам, ама нищо по-различно от досегашните намаления не видях?
Извинявам се, кучешка храна имам предвид.
Аз купувам от petmall ownat classic complete за кангала, за йоркито вземам N D. Днес има 15% отстъпка с код friday.

# 827
  • Mostly in my mind
И аз поръчах елха от емаг.  Реално е намалението специално на нея, понеже отдавна я следя.
Някой отзиви за това. Не намирам инфо другаде.

# 828
Гледам за съдомиялна. Досега не съм ползвала и ми е трудно да избера.
Колебая се между:
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-za-vgrazhdane-teka-dw8-40-fi
https://www.emag.bg/sydomijalna-za-vgrazhdane-electrolux-9-kompl … 1lo/pd/D700S7BBM/
https://zora.bg/product/dfx-88220a-bi
Отзиви?

Гледайте Бош, другите не мият качествено. Аз така се съблазних от промоция и взех на друга марка за вилата, още съжалявам.
Кои са другите, които не мият качествено? Едно АЕГ е по-лошо от Бош ли? Особено ако е немско няма как да го сравня с турския Бош.
Визирах по-скоро трите цитирани марки. Не палете така.... просто си купих супер-дупер модел с н на брой екстри и сега чакам да се счупи да си купя Бош  Mr. Green

И аз не съм съгласна, Еlectrolux си е хубава марка за съдомиялна, имам такава от 10 год.
Не е до марката, до подредбата на чиниите е и до препарат.

Аз си купих преди 2 години електролукса от втория линк също от емаг и пак беше на Черен петък, и пак на същата цена. Единственото ми оплакване е, че пристигна през Януари. Не знам какво беше това чудо и дали съм била някакъв карък. Иначе си е много добра съдомиалната за цената си. Има кратка програма 30 минути. Аз главно нея използвам. Ползвам таблетки от Лидл като ги чупя на 2 и използвам само половината за 1 миене. Голям плюс е, че се отваря автоматично вратичка та след края на програмата.

# 829
Някой не търсеше ли air frayer?

# 830
Поръчах от Емаг електрическа четка за зъби Oral B.

# 831
  • Някъде там
Може ли да споделите каква храна купихте? Може и на лични за да не спамим. Цял ден гледам, ама нищо по-различно от досегашните намаления не видях?
Извинявам се, кучешка храна имам предвид.

Това купувам като храна. Само тя му се отразява добре .Два чувала поръчах.
Но като гледам вече няма наличност.

# 832
  • София
Мерси, аз не купувам с пиле, че има алергия за това не съм ги видяла тези намаления.

# 833
# 834
Аз преди месец от емаг поръчах една електрическа четка и сега като видях колко е по евтина, направо се ядосах. Колко много съм се набутала, а за тези пари щях да взема една която е по нов модел Sad

# 835
В комсед ще има 25% намаление от 29.11 до 01.12

# 836
Това е супер. Само дано дойдат на време нещата

# 837
Това, което предварително си бях набелязала от Емаг /например стелки за кола и ел. метла/ си стои на същите цени, въпреки плеснатите не знам си колко процента намаление. Естествено с надута сега първоначална цена, каквото въобще не е имало. Трябваше да направя вчера скрийншотове и направо на КЗП.

# 838
Не искам да превърнем темата в неволна реклама на ем_ _, обаче се сетих, че майка ми иска абсорбатор, та купих пак от там, за 71 лв., а и една вертикална парна ютия за 25,99 лв., това е третата ми за днес поръчка. Искам да ми пратят някой подарък, ама надали...

Скрит текст:
!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 18:42 от *Камея

# 839
  • оттам, откъдето започва България
За първи път направих поръчка на килим от emag на 12.11.2019 г.
До момента поръчката ми не е изпълнена и само водя разговори по имейл. Anguished

Общи условия

Активация на акаунт