Черен петък 2019

• 157 154
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 810
Четка за зъби си взех миналата година от Ремедиум, но моята е Oral B, не знам дали предлагат Филипс, цената беше много добра около 30% намаление.

# 811
Дали са добра оферта? Не знам коя от двете марки е по-добре, като цяло и двете не са много известни.

Телефункен имаме 2 телевизора у нас. Доволни сме. Не забиват, бързи са като операционна система.

# 812
Имам имейл, да очаквамдоставка от емаг между 23 и 25ти Simple Smile

# 813
  • София
Моята доставка на поръчката от Емаг ще бъде между 23.11 и 07.12.

# 814
  • Бургас / София
Вижте, че това е предполагаем срок на доставка и в случай на наличност . Моята поръчка е все още със статус регистрирана.

# 815
След дълго следене на различни телефони и чакане на Черен петък, се оказа, че няма нито една интересна оферта от моделите, които следя. Накрая на един от сайтовете, без да е обявен Черен петък намерих оферта за OnePlus 7 8GB RAM 256GB ROM - 879 лв и го поръчах. Само едно неприятно нещо има, че отделно таксуват всички такси за куриера и стават още +18 лв, но пак е изгодно.
В Емаг го няма, но другият модел, който следях Huawei P30 се продава за 899 лв, а по другите сайтове има оферти от 865, но всички начисляват допълнително доставка, наложен платеж и т.н. и в крайна сметка разликата става по-малка, тъй като в Емаг е безплатна. Ако не бях намерил този Oneplus, вероятно щях да поръчам хуауея.
Като цяло оставам с впечатление, че няма добри намаления на телефони.
Търсех и електричаека самобръсначка Филипс, но в Емаг пак не открих добри оферти и я поръчах от друг сайт без Черен петък.

# 816
Миналата година направих около 10 комбинирани поръчки. Дойдоха в разстояние на 3-4 дни, 2 седмици след поръчката, така че не се доверявайте много на сроковете, които дават.

# 817
Дали са добра оферта? Не знам коя от двете марки е по-добре, като цяло и двете не са много известни.

ТамЪн взехме Санг-а.
ММ го настройва в момента.
Крачката не отговарят на снимката/книжката с инструкции.

# 818
  • Софиянка в Пазарджик :)
Имам съдомиялна Бош - нищо особено не е. В офиса имаме Мидеа, вече 10 години мие като пушка.

АЕГ е ниския клас на Електролукс!
Вземете Електролукс.
Я пак помислете... АЕГ е високият клас на Електролукс!

# 819
На сайтовете за кафе и кафе машини също се намират прилични намаления.
Аз си поръчах капсули за 2-3 месеца напред.  Laughing

# 820

Това е ЧЕРЕН ПЕТЪК!
1 снимка - ЕМАГ
2. снимка - Amazon De
3. снимка - Amazon UK

въпросната оферта не е на Емаг, а на търговец Nestle..
Аз докато се чудех за една Oblo, намалена на 70лв, и вече са я изкупили Sad

# 821
  • София
Може ли да споделите каква храна купихте? Може и на лични за да не спамим. Цял ден гледам, ама нищо по-различно от досегашните намаления не видях?
Извинявам се, кучешка храна имам предвид.

# 822
Четки за зъби на Филипс чаках да взема от Емаг, но намалението е малко, ще ги купя от Била.
Телефонът който искам май ще е от Технополис, там е по-добра  цената.
В Билла четките са комплект и са с едно зарядно.

# 823
И аз не пропуснах да напазарувам от Емаг.Поръчах на голямото детето телефонът, който искаше на прилична цена, на малкото поръчах играчки и памперси. Надявам се да изпратят поръчките, миналата година бяха много бързи и коректни. Редовно си пазарувам от тях и винаги са много точни.

# 824
След голямо търсене няколко седмици на  овлажнител за въздух, най-накрая се спрях на  на Rohnsonn R-9510 на цена от 119 лв. в Jar computers. Не го показва като част от промоцията им за черния петък, но във всички други онлайн магазини е с цени от 189+ лева. Даже успях да ползвам и кода им за намаление.

Общи условия

Активация на акаунт