Черен петък 2019

• 157 335
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Поръчах продукт от емаг,пбадих се да питам,няма ли го и не се знае кога ще има.Палячовци,отказах го.
Иначе номер на поръчка и дрън дрън.

# 871
  • София
Аз си поръчах един масажор от Емаг, пък ще видим кога и дали ще дойде.

# 872
  • София
Аз се записах в емаг със съдомиялна Електролукс и пералня Самсунг, общо от 1550 на 1040 лв, отдавна следя и 2те,нямаше по добра цена никъде! Много съм доволна!
Винаги поръчвам продукти предлагани само от емаг, последния месец следих доста продукти на нищо нямаше изкуствено завишение.

# 873
Жива да не бях, отстъпка 12 стотинки 😂

# 874
  • Тра-ла-ла
Имало ли е случай от самия Емаг да откажат вече направена поръчка към тях, защото по някое време след това са свършили наличностите?!

Миналата година го играх тоя цирк с външна фирма в магазина.

# 875
И мен това ме интересува, защото от сутринта до сега поръчката ми не е мръднала.

# 876
Някой със съвет какъв влагоабсорбатор да си купя. Гледам има добри намаления на Finlux, Тesy. Абсолютно съм като индианец в тази сфера и много се чудя дали няма да взема нещо, дето не върши работа.

# 877
Мерси, че споделихте за санита, ла рош са на - 30%

Надути са цените. В Ремедиум без черен петък кремът, който купувам е по-евтин там, а в Санита уж е намален с 30% и пак е по-скъп с намалението.
Плюс това кремовете от серията Effaclar никога не са били над 30 лева, а сега в сайта на Санита разглеждам и почти всички кремове са с първоначални цени 35/33 лева.
Effaclar Duo+ SPF30 е намален от 35,34 лв на 24,74 лв при положение, че на редовна цена кремът струва 28 и нещо.

# 878
  • Тра-ла-ла
Звъннах на Емага сега. Казаха, че вече има подготвена товарителница, нищо че в статуса не е отчетено.

При мен гредата е, че когато поръчвах - "моят" офис на Еконт не ми излезе на картата като опция и го въведох като личен адрес. Сега Рапидо ще ми доставят до офис на Еконт Satisfied А аз ще трябва да се бръкна с някой лев за пренасочване на пратката Rolling Eyes

# 879
  • София
Някой знае ли Зара участват ли в Черен петък?

# 880
За тази преса , нещо да кажете ?Поръчах я ама се чудя 🙄 https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-lcd-240-gradusa-kerami … ?ref=fav_pd-title

Дано не е късно...
Пресата е супер! Ползвам я от 3-4-5 години. Много бързо загрява и,ако се ползва на ниски градуси,е щадяща и изправя добре.

# 881
  • София
Участват Зора,от физически магазин взех продукт.И онлайн има също.

# 882
  • Mostly in my mind
Днес всеки поръчва, пазарува. Според мен тепърва ще започват да обработва поръчките. Имайте търпение. Simple Smile

# 883
За тази преса , нещо да кажете ?Поръчах я ама се чудя 🙄 https://m.emag.bg/presa-za-kosa-remington-lcd-240-gradusa-kerami … ?ref=fav_pd-title

Дано не е късно...
Пресата е супер! Ползвам я от 3-4-5 години. Много бързо загрява и,ако се ползва на ниски градуси,е щадяща и изправя добре.
Мъжът ми онзи ден ми подари преса на Реминтон, след като моята от същата марка вече морално остаря. Много голям фен съм на марката. В сайта им са същите цените, каквито са в емаг с намаление

# 884
Скрит текст:
Мерси, че споделихте за санита, ла рош са на - 30%

Надути са цените. В Ремедиум без черен петък кремът, който купувам е по-евтин там, а в Санита уж е намален с 30% и пак е по-скъп с намалението.
Плюс това кремовете от серията Effaclar никога не са били над 30 лева, а сега в сайта на Санита разглеждам и почти всички кремове са с първоначални цени 35/33 лева.
Effaclar Duo+ SPF30 е намален от 35,34 лв на 24,74 лв при положение, че на редовна цена кремът струва 28 и нещо.

Аз също сравнявах с Ремедиум и Субра. Така е, надули са малко цените, пак има отстъпка, но не е 30%.  Иначе си поръчах от Санита няколко нови неща, които не съм пробвала.
От Емаг нищо не купих, умувах едни слушалки, но докато се чудя свършиха Grin

Общи условия

Активация на акаунт