Черен петък 2019

• 157 240
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 525
Някой беше питал за намаления по книжарници, има ли яснота? Извинявайте, ако сте отговорили, но съм го пропуснала.
В Озон има в момента.

# 526
  • София
За намаления на книги има тема с актуална информация, кодове за отстъпки и т.н.  - https://www.bg-mamma.com/?topic=1072349

# 527
Намалението в хиполенд беше на 15.11.19 повече няма да има

# 528
Е, чак повече да няма, не ми се вярва.

# 529

Има ли информация, че ще има пак намаление? Пишеше луд петък само на 15.11

# 530
  • софия
Някой питаше за Златна Рибка-пускат намаление  от 10%до 40%на различни продукти.Беше цяла седмица по спомен.Но това което ми направи впечатление е, че три от тещата ми бяха свършили и ми дадоха код за същото намаление до 3месеца .

# 531
Аз се интересувам Зоя дали пускат някакви намаления онлайн? Доста неща имам за взимане и се чудя дали да изчакам.
Миналите години нямаше намаления, ако не броим нещо от сорта:
При покупка над 100лв. подарък балсам за устни, над 200- маска за лице, над 300-душ гел.
Що се отнася до Рибката и Арлен, забелязях, че през годината пускат доста по-привлекателни промоции,
отколкото на ЧП.

# 532

Да, лудия петък мина, но това не означава, че на черния петък няма да имат пак -25%. Ще поживеем, ще видим.

# 533

Да, лудия петък мина, но това не означава, че на черния петък няма да имат пак -25%. Ще поживеем, ще видим.

# 534
Не се карайте. Имат коледен каталог всяка година с много намалени неща, дори повече отколкото на лудия им петък.

# 535
Ама кой се кара, аз съм наясно, че ще има още намаления. 15ти не беше последния ден за пазаруване.  Laughing

# 536
Миналата година (аз не помня, но четох из темите) пак са имали подобен "Луд петък", но със сигурност имаха и "Черен петък". Помня го покрай притеснения с доставките.

# 537
  • Beyond the stars
И в черния петък по моловете се включиха.

# 538
  • Пловдив
Аз се интересувам Зоя дали пускат някакви намаления онлайн? Доста неща имам за взимане и се чудя дали да изчакам.
Миналите години нямаше намаления, ако не броим нещо от сорта:
При покупка над 100лв. подарък балсам за устни, над 200- маска за лице, над 300-душ гел.
Що се отнася до Рибката и Арлен, забелязях, че през годината пускат доста по-привлекателни промоции,
отколкото на ЧП.

За Арлен не съм сигурна, че през годината са с по-добри отстъпки или поне не за всички продукти. Пазарувам определени неща само от тях вече няколко години и най-изгодни са ми били на черния петък.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт