Черен петък 2019

• 157 142
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 930
Аз се отчетох с едни маратонки nike от fasion days от 150 на 90лв реално намаление, един зъбен душ от емаг от 70 на 40 и доста неща от златна рибка Blush. Но като цяло слабо тази година. Confused

# 931
  • София
Добре, че прочетох при вас за намаленията в Санита. Уредих се с цялата серия за коса на Uriage с намаление, и лосион за почистване на грим. И наистина са намалени.

Иначе от Жар поръчахме влагоабсорбатор, но от стандартната промоция -от Черния петък нямаше намаление на модела, който си бях харесала. И един външен хард взех оттам, вече от Черния петък. Беше с 10 лв отгоре на Емаг, но пък предлагат 36 месеца гаранция срещу 24 от Емаг.

Вчера се чудех и за един Самсунг Галакси от Технополис, трябва да взема някакъв нов телефон на баща ми, но се отказах. Иначе беше добре намален.

# 932
Аз вчера си поръчах прахосмукачка ровента намалена от 200лв. на 120лв. и ютия филипс от 60лв на 30лв. от ЕМАГ  с безплатна доставка и съм доволна за сега Grinning днес гледам,че са си на редовни цени

# 933
  • София
Много слаб черен петък. Лятото имаше значително по-добри оферти с ваучери и промокодове.
Само за сведение намаления на 129лв 32 инчове телевизор не е и стигнал до реални купувачи...

# 934
Добре, че прочетох при вас за намаленията в Санита. Уредих се с цялата серия за коса на Uriage с намаление, и лосион за почистване на грим. И наистина са намалени.

Иначе от Жар поръчахме влагоабсорбатор, но от стандартната промоция -от Черния петък нямаше намаление на модела, който си бях харесала. И един външен хард взех оттам, вече от Черния петък. Беше с 10 лв отгоре на Емаг, но пък предлагат 36 месеца гаранция срещу 24 от Емаг.

Вчера се чудех и за един Самсунг Галакси от Технополис, трябва да взема някакъв нов телефон на баща ми, но се отказах. Иначе беше добре намален.
Може ли линк за влагоабсорбатора? И аз търся.

# 935
  • Sofia
Здравейте! Simple Smile
Нахлувам в темата рязко, за което ме извинете; не съм чела коментарите по-назад.
Последно време нямах никакво време да се интересувам от Черни Петъци и пр. щуротии, та се питам: нали американският Black Friday тази година се пада на 29-ти ноември? И в България ли официално ще е на тази дата или беше вчера? Нещо не мога да схвана логиката на нашенските търговци.

Някой, също така, би ли ме ориентирал ще има ли процентно намаление в Sephora и Douglas / BZ, защото трябва да си взема няколко неща оттам? И в M.A.C? Praynig

# 936
  • Тра-ла-ла
Думнах 3 шампоана от Златна рибка. Благодаря за инфото.

Получих и смс за очаквания срок на доставка на покупката от Емаг ....така и не пише от Емаг ли е смса или от куриера Joy

# 937
Дали в hm ще има намаление?

# 938
Някой ползва ли го да сподели впечатление?
Вчера беше намален на 60 лв от 120 някъде, днес 288. Кога ли ще им треснат още някоя глоба на тези

# 939
Само за сведение намаления на 129лв 32 инчове телевизор не е и стигнал до реални купувачи...
От къде имате това инфо ? На мен този ТВ и лаптопа на 199.99 ми седят на регистрирана поръчка . Миналата година взех пак лаптоп за 199.99 , тв за 149 и xbox one за 249 . И тогава и сега пробвах рефрешване от 7:00 . Надявам се отново да пристигнат нещата , защото лаптопа го поръчах за коледен подарък на малкия , а тв-то за спалнята ще е идеално за тези пари . Но сега малко ме разтревожехте с вътрешното инфо което имате или по скоро не сте успели да хванете тв-то и за това плюете , дано е второто .

# 940
  • София
Плюя защото има регистрирана поръчка за 150 броя. Затова остават по-малко за другите. А за миналата година е-маг влезнаха по новините на централните телевизии за черния им петък

# 941
Едната поръчка от Емаг вече пътува към мен, телефона още е на регистрирана поръчка,  надявам се да го пратят, че е за подарък на детето.

# 942
Плюя защото има регистрирана поръчка за 150 броя. Затова остават по-малко за другите. А за миналата година е-маг влезнаха по новините на централните телевизии за черния им петък
И все пак мнението ви е подвеждащо , защото и миналата година ме паникьосваха такива мнения и накрая всичко си дойде , макар и с леко забавяне . Сега като ми пристигне ще ви пратя снимки .

# 943
На мен също ми е странно. Направих вчера сутринта към 10 поръчка на телевизор. Бяха последни бройки, но ми прие поръчката, но до сега не е мръднала от статус "регистрирана".
Чак пък, за почти денонощие и половина да не е пренасочена...
Някой има ли идея, дали изобщо ще ми пратят нещо?

# 944
  • София
И все пак мнението ви е подвеждащо , защото и миналата година ме паникьосваха такива мнения и накрая всичко си дойде , макар и с леко забавяне . Сега като ми пристигне ще ви пратя снимки .
Може да е подвеждащо, но ако имаше нормална КЗП нямаше как да се позволяват едноседмични реклами на продукти, които за ограничени по 150-400 бройки, а голяма част от тях са разпределени предварително. Това че 20-30 човека са се закачили, не дава право за толкова подвеждаща кампания.

Общи условия

Активация на акаунт