Черен петък 2019

• 156 107
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 140
И Хиполенд и Комсед ще имат!
да
-25% и в двата магазина

# 1 141
Момичета, по моловете кога ще е черния петък?

# 1 142
# 1 143
И Хиполенд и Комсед ще имат!
да
-25% и в двата магазина

Само, че този път няма ли да е само във физическите магазини? Мен лично тази година Хиполенд много ми лазят по нервите.

# 1 144
  • Пловдив
Здравейте. Конвектори по 35 лв има в Home max.Иначе аз си поръчах от Зора за 25лв в петък

# 1 145
  • Плевен/Пловдив
Здравейте
Дали някой от магазините за техника ще се включат за 29.11.
Искам си кухненски робот. Изпуснах тези в Емага Sad

# 1 146
За Zara някой да знае нещо. Колко процента, дали ще е само във физическите или и онлайн?

# 1 147
  • София
Някой питаше за Ив Роше- 50 % на 29.11-01.12
Скрит текст:

# 1 148
  • В най - голямото село
Пробваш вкъщи и евентуално връщаш. Сайтът е изключително коректен.

Така е. Имам много поръчки от там. Набелязала съм си няколко марки, на които си знам номера.

# 1 149
За Обувки.бг момичета поръчвайте смело, имам вече доста поръчки от тях. Мога да кажа, че това е най-коректният и безпроблемен сайт, от който съм пазарувала. Безплатна доставка над 50лв, безплатно връщане ,бърза обработка и качествена стока. Пуснах поръчка в неделя, вечерта беше обработена и вчера ми писаха, че пътува.

# 1 150
За Обувки.бг момичета поръчвайте смело, имам вече доста поръчки от тях. Мога да кажа, че това е най-коректният и безпроблемен сайт, от който съм пазарувала. Безплатна доставка над 50лв, безплатно връщане ,бърза обработка и качествена стока. Пуснах поръчка в неделя, вечерта беше обработена и вчера ми писаха, че пътува.
...и на двойни и тройни цени от останалите сайтове. Мъжки обувки Келвин Клайн взех от амазон за 25 лири като в обувки.бг бяха 280 лева. Whistling

# 1 151
  • Варна
Освен това и при плащане с карта също е безплатна доставката, мисля, че не зависи от сумата.

Относно цените, на мен ми харесва, защото ценовият диапазон е огромен, има за всеки джоб по нещо.

# 1 152
Абсолютно противоположно мнение имам. Единият случай е с боти. На втория ден пада боята от подметките ( от черни станаха бели на петна). Пращам им ги и след 4 месеца ми ги връщат обратно, не признавали  гаранцията. Май месец боти не ми трябваха и то пък такива.
Вторият път е от скоро. Поръчах септември обувки естествена кожа, която веднага стана на люспи и започна да пада. Този път зачетоха гаранцията, но парите чакам 2 месеца вече.

# 1 153
Някой питаше за Ив Роше- 50 % на 29.11-01.12
Скрит текст:
Имат ли онлайн магазин или предстоящата промоция е за физически такъв? Харесвам продуктите им, но като че ли само в Ивис съм ги виждала.

# 1 154
  • Пловдив
...и на двойни и тройни цени от останалите сайтове. Мъжки обувки Келвин Клайн взех от амазон за 25 лири като в обувки.бг бяха 280 лева. Whistling
+1 Купих мъжки обувки на Тимбърланд за 145 лв. от Амазон, които при тях са 305 лв, при това нямат всички цветове.

Общи условия

Активация на акаунт