Черен петък 2019

• 156 126
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
От утре, 27.11. до 1.12. в Аико - 20% на всичко.

# 1 156
А дали от някъде мога да купя стелаж с рафтове като този, който се предлага в Икеа за детска стая?
Напр. https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/baby/children-storage-fu … hranenie/49857543

PeacockLove В нашата детска стая ползваме ето такава етажерка и такива кутии. Много са функционални. Препоръчвам. Доста по-добре от тези пластмасовите.

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/bookcases-shelvin … tazherka/20275814

https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/storage-bo … na-kutia/30443973

# 1 157
Момичета, някой да е поръчвал от обувки.бг?
Може ли информация понеже на сайта им пише, че при доставка не предлагат опцията тест? Така ли е реално, някой дали знае? Как без да ги пробвам да ги купя?

Последните 3-4 поръчки са ми с по 4-5 чифта, от тях си харесах по един чифт, останалите върнах. Бързо връщат парите.

Изключително съм доволна от сайта!

За това упражнение по добре да отида в магазина и да пробвам на воля 🙄

А това да нямат тест при куриера, но после да ги приемат след като си ги обувал/носил ми е безсмислено.
Така все едно разчитат, че щом си ги платил няма да искаш да се занимаваш с връщане.

# 1 158
  • Варна
Айде стига сме ги чепкали обувки.бг. Имат си феновете, имат си и недоволните. Очевидно политиката им, каквато и да е, е успешна. Работят и са много оборотни.

# 1 159
За ТТ маркет някой чу ли нещо?

# 1 160
За Flair някой знае ли дали ще имат отстъпки?

# 1 161
В  hm  кога ще е черния петък  във физическия магазин, може да сте коментирали на съм се връщала назад.. Благодаря!

# 1 162
  • Варна
Видях подвеждаща информация за Дайхман. Имат не само онлайн, но и във физическите магазини намалени обувки.
Снощи бях там.

# 1 163
  • Шумен
За Обувки.бг момичета поръчвайте смело, имам вече доста поръчки от тях. Мога да кажа, че това е най-коректният и безпроблемен сайт, от който съм пазарувала. Безплатна доставка над 50лв, безплатно връщане ,бърза обработка и качествена стока. Пуснах поръчка в неделя, вечерта беше обработена и вчера ми писаха, че пътува.
...и на двойни и тройни цени от останалите сайтове. Мъжки обувки Келвин Клайн взех от амазон за 25 лири като в обувки.бг бяха 280 лева. Whistling

Няма как да се прави сравнение с дебненето в Амазони-те. И ако ти я пратят без проследяващ номер става гадно. Имам такива поръчки с продавач Амазон - връщат парите, но си губя пратката. Ако ползваш превозвач може би не се случва, но аз не съм от тях.

# 1 164
  • Тра-ла-ла
Видях подвеждаща информация за Дайхман. Имат не само онлайн, но и във физическите магазини намалени обувки.
Снощи бях там.
Вероятно не съм се изразила добре. Говорих за Кавалер, че нямат намаление във физ. магазин. По-нагоре съм писала, че Дайхман имат намаления и оффлайн и магазините им са добре заредени. Аз също си купих обувки.

# 1 165
Айдее, някои от лаптопите от ЧП на емаг вече се появиха в ОЛХ. Най-големите оптимисти са умножили цената х2.
Да видим коя баба ще се излъже да купи за внучето и после ще се блъска защо не светва фейса Simple Smile

# 1 166
В ТП, ТМ и Зора дали ще има допълнителна отстъпка този петък? Емаг нямат изгледи да ми доставят поръчките преди това, а не смятам тази година да ги чакам до Коледа.

# 1 167
От Емаг ми изпратиха за двете отделни поръчки смс,че от 26 до 28.11  ще ги получа.

# 1 168
Какво стана - в старата тема на Емаг не се пише, само спорадично, а тук се споделя!
Е, ми, добре. И моите две поръчки са за 25 и за 26-28 ноември, чакам и за третата някакъв хабер. Дала съм пощ.станция като адрес за получаване.
Така че, чак януари едва ли ще е доставката от емаг.
В Айко 20 % на всичко, предполагам и Мюмакс ще се вкл.с нещо подобно. При нас двата магазина са залепени един за друг.

# 1 169
предполагам и Мюмакс ще се вкл.с нещо подобно. При нас двата магазина са залепени един за друг.
Мьомакс имат ли опция за пазаруване он-лайн?
Гледах сайта, харесах си нещо, цената ме удовлетворява и без ЧП, но не видях опция за поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт