Черен петък 2019

• 155 846
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 725
Поръчвам за първи път за това. И по понеже родих тази година. Абе ще си имам 1000 на ум за следващ път 😄

# 1 726
  • Варна
Звъннах на Хиполенд поръчка най-рано другата седмица хахахахха.

Аз питах няколко пъти операторката дали има шанс до Коледа да получа пратката и тя ми каза, че дотогава ще пристигне. Ще продължа да чакам и се надявам да получа всичко. Ако не стане така ще викна една съседка на 22. 12 да ми гледа децата, а аз ще прибягам тайно за подаръци.Joy  За първи път при мен се получава такова забавяне от страна на Хиполенд, до този момент след като съм пазарувала от черния им петък в рамките на седмица съм си получавала пратката.

# 1 727
Току що получих имейл от Грация, че има технически проблем с поръчката ми, нямали моделът наличен, но ми предлагали 20% отстъпка от друга поръчка. Хорааа, след като е минал черният петък и съм изпуснала всички други промоции. Не мога да повярвам Simple Smile отиват в КЗП.

# 1 728
Искайте да си изберете друг модел, но с 50% отстъпка, даже и с БД.
Габровци Grinning.

# 1 729
Точно това им написах, че смятам за редно в такъв случай да ми предложат 50% отстъпка от модел, който избера.

# 1 730
  • Русе
Здравейте! Налага ми се да върна един продукт на Озон. Има ли някой връщал към тях? Лесно ли става всичко? Имали ли сте проблем?

# 1 731
  • Пловдив
Здравейте! Налага ми се да върна един продукт на Озон. Има ли някой връщал към тях? Лесно ли става всичко? Имали ли сте проблем?
Лесно е...дори гаранцията ми се наложи да ползвам.Замениха ми с нов продукт.

# 1 732
  • Русе
Лесно е...дори гаранцията ми се наложи да ползвам.Замениха ми с нов продукт.
Благодаря. При мен няма нужда от замяна или гаранция. Просто искам да върна продукт / лоша преценка по снимка за размера/ и да ми възстановят сумата.

# 1 733
  • Пловдив
Някой да е поръчвал от Ивет.бг  Thinking

# 1 734
  • Ланкър, планините Овнерог
Имате ли идея Бершка в какъв срок връщат пари? Преди малко анулирах нетръгналата още поръчка от миналата седмица. На всичкото отгоре палтото сега е с 10лв по-евтино от миналия петък.

# 1 735
На някого да му се е налагало да връща или заменя покупка от черен петък и да е невъзможно?Явно е политика на самия магазин..
Било упоменато на касовата бележка на гърба,ама кой да види...

# 1 736
Мистик, аз съм поръчвала от ивет.
Пиши на лични.
Възстановяват много бързо парите.
Но качеството за мен беше като от левчето и въпреки ниската цена, съжалих, че съм я платила.

# 1 737
  • Beyond the stars
Получих си поръчката от Манго днес. Супер доволна, и за дребен и за мъжО нещата са топ. За мен само едно рокле метнах да не съм капо, та то за 7лв става Grinning

# 1 738
  • Пловдив
Извинявайте за спама, но как, за Бога, мога да се отпиша от групата?? Отмаркирах бутона-камбанка за следене за нови постове и все още получавам известия. С всички останали групи нямам този проблем. Не ме разбирайте погрешно, супер ви е групата, просто не ме вълнуват намаления в момента.

Не можеш. Аз имах същия проблем с други теми. Опитвам се да се отпиша, но не става. Писах в административната тема, пак нищо.
От админите:
"Получавате известия за нови отговори в теми, в които сте писала.
Как да ги спрете е описано стъпка по стъпка в линка, който е посочен в края на писмото.
От пълната (не мобилната версия)
1. От Основно меню - секция Абонаменти - изберете Нови отговори.
2. В страницата Нови отговори в теми с мое участие посочете реда със заглавието на темата, за която желаете да спрете известяването.
3. Кликнете върху бутона “кошче", който се визуализира в долния десен ъгъл на реда със заглавието на темата.
Темата изчезва от списъка. Няма да получавате известия за нови отговори за тази тема.
Имайте предвид, че ако отново отворите темата за четене, известяването ще се възобнови."

# 1 739
  • Sofia
На някого да му се е налагало да връща или заменя покупка от черен петък и да е невъзможно?Явно е политика на самия магазин..
Било упоменато на касовата бележка на гърба,ама кой да види...

Е, то, основно зависи дали си закупила артикула от физически магазин или онлайн.
Ако е онлайн, на 100% можеш да го върнеш, независимо какво твърди търговецът. Ако е физическа покупка, духаш супата.

Общи условия

Активация на акаунт