Мъж Скорпион - 5

• 64 223
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
  • България
Като казахте за суетните жени везни си мисля за моята много красива приятелка, че откакто е в последната си връзка крайно се занемари - от най-голямата мацка, сега е с клинове, с 3 см израснали корени, счупени нокти, напълняла и някак свита и скрита от света. Не е потискана от господина в никакъв случай. Обожава я "каквато е". Момичета Везни - трябва ли да се притеснявам? Възможно ли е да е толкова щастлива, че чак толкова да не й пука в какво се е превърнала?
Не съм била толкова щастлива.Grin
Всеки ден, даже и да съм сама се гримирам и задължително ползвам и парфюм. За душ и зъби няма да питам, надявам се поне това да не е забравила как се прави.
Не знаех, че щастието е толкова вредно за една жена. Сигурно затова Ск около мен държат жените си на нокти. Joy

# 376
Тази везна не е щастлива гаранция ви давам!!!
И този мъж дето уж не я е мачкал, не се знае как се прествува пред другите хора, а вкъщи какво я прави. Везните жени сме много чуствителни и да се занемарим това значи нещо много лошо. Минала съм по този път, има при нея някакъв проблем, не е защото е щастлива. Ако е щастлива ще изглежда дори още по-добре. Прически, дрешки, маникюри ще е топ.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 13:01 от Lale_Lili

# 377
Възможно ли е да е толкова щастлива, че чак толкова да не й пука в какво се е превърнала
Според мен партньора ѝ има пръст. Може да има нещо при тях, което страничните хора не го знаят.

# 378
Не съм съгласна,  Скорпионът е прикрит, подмолен и това за истината в очите е малко относително.
Реално малко от тях имат топки да направят нещо в живота.
Нагаждат се и са хитри. Тук няма нищо рицарско, просто маската за пред хората е това.

Намирам жената дева (Като мен ) за два пъти по-силна , директна и по-мъж от наличните в зодиака.

Като цяло мъжете , независимо от зодията са си едни страхливци. Рядко може да откриеш смелчага.

Ще започна, че слънчевият знак, не е от значение, той показва уроците които трябва да научим. Луната показва това което сме. Аз лично Деви не харесвам, ще поясня и защо. Защото най-много в живота ми са ме лъгали и разочаровали Деви и мъже и жени. Не искам да говоря негативи, хората са различни но моят живот ми е показал, че хора от тази зодия трябва да избягвам. Не, мисля, че Девата е по-силна от Скорпиона в никакъв случай, като не искам да омъловажавам личноста на никой. Девата когато нарани или направи грешна, не умее да се извинява, те мисли, че винаги е права и трябва хората да и се подчиняват. Обичат да командват и доминират понякога, което при един Скорпион, Овен или Лъв или Козирог, няма как да се случи. Може би, при един Рак, Стрелец, ( макар и той да не е лесен ) Риби, това да стане. Познавам много Скорпиони и всички от тях са изключително силни и луди като личности. Но това е моят опит, хората са различни. Simple Smile

# 379
  • София
Въпросът е... Изхабяват ли се Скорпионите? И какво точно се прави с трохичките, които са останали от тях самите, след като са давали всичко в предишни връзки?
Как да накараме един Скорпион да инвестира себе си на 100 % в една нова връзка, след като цялото му поведение е на крайно изхабен мъж?

# 380
Аз не мисля, че Скорпионите се изхабяват във връзките.

# 381
Принципно насила не можеш да накараш никой нищо да прави, камо ли в лични отношения, където се предполага, че трябва да са намесени чувства, емоции или някакви допълнителни интереси.
На мен ако някой не ми е интересен, не полагам усилия или са някакъв миниум колкото да си запълвам времето.

# 382
  • София
Аз не мисля, че Скорпионите се изхабяват във връзките.

Добре де.. А защо тогава не иска да се ожени .... отново? Продължава дипломатично да не иска. Simple Smile

# 383
Ми не иска. Хиляда пъти съм го писала, за много хора институция брак е равна на зеро. Това е. Приемете го.

# 384
Твърде ограничаваща и задължаваща е институцията брак. Финанси се намесват, на никой вече не му се занимава.
Всеки си гледа интереса, особено след определена възраст, особено предпазливия Скорпион.

# 385
Въпреки предложенията за брак, не съм встъпвала в такъв и нямам подобно намерение. За мен е изключително ангажиращо, а и може би не съм била с човек, заради който да съм склонна на такава отстъпка.
Не съм единичен случай от моето обкръжение с такъв слънчев знак - и мъжете, и жените.

# 386
  • Street of Dreams
Въпросът е... Изхабяват ли се Скорпионите? И какво точно се прави с трохичките, които са останали от тях самите, след като са давали всичко в предишни връзки?
Как да накараме един Скорпион да инвестира себе си на 100 % в една нова връзка, след като цялото му поведение е на крайно изхабен мъж?

Като скорпионка с бивши скорпиони и много приятели и приятелки от този знак, мога да кажа - да. Много страдат скорпионите от раздяла  и носят дълбоки белези, може изобщо да не стават за обичане след това, сами да спрат да се обичат. Ако е счупен много трудно ще даде отново 100%,ако е дал в миналото. Кофти, но факт - едва ли не трябва да си му първата любов, но тя пък деца не ражда...

Не искам да съм офтопик, но и аз се тревожа за моята везничка. Затова ви питах.

Бившият й мъж беше едно мачкащо животно, но беше много пробивен козирог и тя покрай него си цъфтеше, красива, успяла в собствения си бизнес, той има свой. Покрай него тя никак не се промени, беше себе си във всеки един момент, смееше се, всеки ден измисляше нещо забавно за правене. Обаче той постъпи ужасно и поиска развод.

Тя съответно се хвана с неговата противоположност - рак. Абсолютно мамино синче, живеещо при техните, макар и на горния етаж. Майка му им е на главата, яде им от яденето и като заминават някъде направо се качва в колата и с тях. Никакви топки няма новият й, работи посредствена работа и й помага в нейния вече изграден бизнес. Ама на думички е много романтичен и обичлив, явно затова е с него, защото е противоположен на бившия й и й дава вярност и я гледа в очите.
Но тя вече не е същата. И външно е занемарена (е разбира се че се къпе), и пламъка го няма. Но настоява, че е много добре.

# 387
Аха. Била съм с Рак. По подтисната не съм била през целия си живот. Постоянно ми се правеше забележка за абсолютно всичко. Сега като се замисля казвах на приятелките ми, че съм ОК и съм щастлива, чак по-късно си дадох сметка за реалността. Има нещо, което не споделя. Мога да развия безброй теории, но ще сравнявам с мен, а мисля не е уместно.

# 388
  • Street of Dreams
Да. Аз като скорпионка съм й сигнслизирала директно какво наблюдавам, естествено запазвайки достойнството й на първо място. От сега нататък чакам сама да ми каже, когато е готова. Или когато сама го осъзнае, че нещо не е наред. Няма да тръгна да любопитствам или нетактично да я разпитвам, ненавиждам такива изпълнения. Просто чакам да узрее моментът.

# 389
Абсолютно мамино синче, живеещо при техните, макар и на горния етаж. Майка му им е на главата, яде им от яденето и като заминават някъде направо се качва в колата и с тях. Никакви топки няма новият й
Това ми е достатъчно като описание.
Виждайки какво е новото, може да тъгува по старото. Може да не се чувства удовлетворена от новата придобивка, но още да не е готова да се оттърве от нея.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 08:24 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт