Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 083
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Да. Те бяха първи

# 541
Не бих казала имитира, но е факт, че първо Лидл предложиха купони. Била пък преди тях  карта приложение. Въпросът е дали в чужбина имат Била такива ваучери или е някаква наистина ответна реакция на местно ниво. Въпреки това, този магазин си остава рядко посещаван от мен.

# 542
И аз рядко ги посещавам. Веднъж в месеца я ида ,я не

# 543
Била тотално ме отказаха още преди години. Няма нещо, с което да ме привлекат. Ако стъпя там веднъж годишно, случайно е, например съм с някой, който държи да влезе. Нямат някакви невероятни оферти, а и обслужването е ужасно.

# 544
Аз бях спряла да пазарувам оттам, но последната 1-2 година пак започнах, а и ми е най-близкия по-голям магазин, но мисля че приключих отново с тях. Супер неблагодарници, вместо да се замислят как да си задържат клиентите при такава конкуренция, те не ти обръщат никакво внимание.

# 545
Лятото най-хубавата диня и червени чушки взех от Била. Еднократно и двете неща. С това се изчерпват попаденията ми там...

# 546
  • софия
аз от скоро пазарувам в билла и намирам добри неща- свежи плодове и зеленчуци, харесва ми пекарната, топлата витрина ми върши работа, обслужването не се различава от другите хипермаркети, при карантината ги оцених високо, защото поддържаха страхотно хигиената, нямаше хора, а си зареждаха нормално /аз ходя в  the mall/.

# 547
Може вашият филиал да е по-читав... Blush

# 548
Откакто моя позната, която работи в Била ми сподели, че при тях дезинфекция се прави само на хартия, не съм стъпила в нито един техен магазин.

# 549
Билла-та на България дали ще я оправят въобще? Вероятно им е удобно така, освободили са персонала предполагам....

От утре има много добри оферти във Фантастико.

# 550
  • София
Миналата седмица минах от там. Работи се, затворили са целият паркинг отпред, влизат машини. Предполагам, че не просто правят ремонт, а генерална реконструкция. Харесвах я тази Била.

# 551
А някой да знае , кога ще отворят новата Билла на Монтевидео ?( Брадли ,  да си чул , какво ще има на втория етаж ? Днес се виждаше , че зареждат стока ).

# 552
Нямам идея, вчера видях че табели има вече, щом зареждат, скоро трябва да е.

# 553
  • София
Миналата седмица минах от там. Работи се, затворили са целият паркинг отпред, влизат машини. Предполагам, че не просто правят ремонт, а генерална реконструкция. Харесвах я тази Била.

Да, това правят. Персонала е разпределен по други магазини, които са им удобни  до дома.
Рядко влизам в Била, но само в тези, които са в МОЛ. По мои наблюдения са най-читави като зареждане и персонал. Кварталните - и в Дианабад, и в Лозенец са ми мръсни и миризливи.

# 554
Лятото влизах един-два пъти в billa, гледах гледах и дезинфектант за клиентите не видях никъде. Във Фантастико същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт