Шермин е алчна до мозъка на костите. И цяла Чукурова да ѝ подарят, пак ще е недоволна и ще иска още.
, ще накърми детето на Мюжгян. Не помни ли Зюлейха какво преживя Мюжгян в болницата, не знае ли каква мъка и причинява, че влезе и в къщата им с уж най-добри намерения. Ако Зюлейха е забравила, припмонмя и: сега Керем Али е гладен, а преди Аднан беше болен. Тогава Зюлейха видя своето дете в ръцете на Йълмаз и Мюжгян, която го лекуваше в болницата. Е, нека Зюлейха сега си спомни как тя реагира тогава на това и да не се прави на много изненадана от реакцията на Мюжгян при връщането и в конака и при вида на милата картинка: детето и в ръцете на Зюлейха, а до тях Йълмаз. Болно или гладно детето се нуждае от грижа, а всичко останало е плод на отношенията между възрастните. Боли я както едната, както я болеше и другата да види детето си в ръцете на съперницата и своя любим.
и то на дете, което едва оцеля и сега всички трябва да са много внимателни и да се полагат повече грижи. Как да реши да хукне сам с ревящо дете на седалката. Да, ако имаше още няколко по-големи деца и да знае какво да прави - съгласна съм, но след онзи шок от евентуалната загуба напълно разбирам и объркването му и страха му и това да не знае точно как да реагира.

Разбирам изблиците на Мюжгян, малко ми напомнят на истериите на Зюлейха, но нейсе. На Йълмаз явно му идва в повече, но за мен той е предпоставка за това стечение на събитията. Това, че Мюжгян разбра истината за Аднан също допринася за състоянието й, но ако Йълмаз й даваше сигурност, ако показваше, че наистина е с нея, не мисля, че знаенето за тази тайна щеше да я измъчва толкова. Всъщност тайната я мъчи, защото знае , че Йълмаз обича Зюлейха и ако разбере за Аднан, може би ще се върне при нея.
,
Съгласна съм с голяма част от споделеното
. Относно друга част съм на по-различно мнение
.

Препоръчани теми