Отговори
# 135
И аз ходих при Ефремов в Горна Баня, няма часове, от 8.30 работят. Прегледа е буквално 10 мин, с направление си плащаш 25 лв за ехограф на тазобедрени стави. Не чакаш много, понеже са 6-7 специалисти на смяна и се разпределят хората. Ние чакахме 2 човека преди нас и в 9.05 бехме в колата.
За наддаването - и ние качихме само 420гр. И ни се скара педиатърката да даваме по 150 мл на едно хранене. Бебка не иска да изпие толкова кърма, но след това като й дам и Ам стават толкова. В общи линии изхвърлям много кърма, но здраве да е. Важното е да расте.

# 136
Ditmade Аз влезнах в сайта, но никъде не пише дали е с часове или ходиш и чакаш. Ако е с часове да знам да звънна да запазя.

Здравей ,

Преглежда и в Студентска поликлиника всеки вторник и може да се запази час през :
https://superdoc.bg/lekar/ivaylo-efremov
Благодаря, но в Горна Баня ми е най близо затова и питах за там. ☺️

# 137
  • София
Не съм доплащала нищо аз за ехографа.

# 138
Аз платих, ние ходихме в средата на октомври, бебка беше на 3.5м.следващ преглед на 4г.

# 139
Аз ще отида или в четвъртък или другата седмица. Време е вече, нещо много се забавихме с този преглед.

# 140
  • София
Аз платих, ние ходихме в средата на октомври, бебка беше на 3.5м.следващ преглед на 4г.
Предварително ли плати или след прегледа? Аз и за двамата не съм плащала..да не съм пропуснала аз нещо..знам ли..

# 141
След, когато ти подпечатват амбулатория лист на регистратурата. Иначе и Ефремов ни предупреди, че се плаща ехографа.

# 142
Мами кажете ми добър педиатър при който мога да заведа бебо днес възможно най рано. През нощта се събуди с страшна кашлица и йрипове водиме го в спешен център превент в красно село който е. Естествено имаше табела на домашно посещение и нямаше тел. Стояхме един час и си тръгнахме. От нашия педиатър нищо не става явно. Сега ще го водя пак при нея но искам 2 ро мнение. 😟

# 143
  • София
Аз за сериозни неща водя при Стаменов от Щерев, но там е с час и обикновено няма за същия ден. За спешни случаи съм ходила в 1 детска поликлиника (на България до Джъмбо). Доволна останах и от там, но прегледа беше 60 лева. Факт е, че след прегледа и инхалацията с пулмикорт ме накараха да остана още 20-30 минути, за да се проследи състоянието на детето и чак тогава ни пуснаха. Освен това докторката ме предупреди, че може да получи пристъп вечерта (както и стана) и веднага да отидем за урбазон там. Беше оставила информация за детето и всичко необходимо и когато отидох само казах името и изобщо не се налагаше да обяснявам за какво сме и защо сме.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 08:58 от ditmade

# 144
  • WonderLand
Петя, и аз водя при Стаменов, но днес няма свободен час. Иначе знам, че Кая Памукова от 1ва детска е добра, ако не е там може да е в Пирогов, работи и на двете места.

# 145
Благодаря за отговорите. Водихме го в мц Орион при педиатър и си платих е. Тя ни каза да ходим при нашия да му пусне секрет от носа и устата . Отидохме при нашата и тя ни даде направление за педиатър и пак не ни пусна изследване. Отидохме в 3 градска че ни е най близо и там естествено ни на викаха защо не му е пуснат секрет. Абе нямам думи разкарвахме се като луди. Както и да е, за сега сме на тобрадекс и синекод вит. Ц и инхалации. Утре и вдругиден трябва да ходим да го слушат да не прерасне в бронхит. Направо ми бръмчи главата от напрежение. Баткото го е заразил с много гаден вирус явно. 😞

# 146
  • София
При кой в Орион го води? И доволна ли си, че ми е много близо и да знам, ако нещо спешно ми се налага.

# 147
Моята беба се Давеше от кашлица от Синекод-а. Смених го със стодал и се оправи за 1 час, повече не се закашля, но от Синекод се будеше от давене не можеше да заспи 3 дни докато разбера какво и става и че е от него се видях в чудо.

# 148
При кой в Орион го води? И доволна ли си, че ми е много близо и да знам, ако нещо спешно ми се налага.
При Стойчкова, немога да кажа дали е добра от един преглед, но определено ни обърна доста внимание. Огледа го къде ли не, но в предвид че ходихме при трима педиатри днес тя му обърна най много внимание. Другите само слушалка и айде, а тя си го огледа обстойно.

# 149
Здравейте мами Hug
Моята дъщеря е на 6 месеца,когато беше на 3 седмици забелязахме че си държи главата предимно на дясно....консултирахме се с лекар, който ми обясни че сега мускулите на врата са свободни,но формата на главата нямало да се промени newsm78 има лека плоскост на главата.
Случвало ли ви се е нещо подобно...дайте ми съвет  какво да предприема.Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт